Lifestyle

Komentari 3

U četiri godine skinula 60 kilograma

U tri godine skinula 60 kg: Tu i tamo zgriješi, no nema 'junka'

Mlada Meghan obožavala je grickalice i kalorične sokove, no kad je došla do 130 kilograma, shvatila je da nešto mora učiniti. Promijenila je način prehrane i počela vježbati

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda ovaj članak: Neobična dijeta: Masturbirala je svaki dan i smršavila - 36 lika

Kad je u siječnju 2017. godine dosegla 136 kilograma, Meghan Lenss (26), znala je da je razlog tome način života koji vodi: obožavala je grickalice i frappuccino i u tome nije imala mjere. Jela je brzu hranu svaki dan i shvatila da nešto mora odmah promijeniti.

Oko godinu i pol kasnije, mediji su se zainteresirali za njezinu priču, nakon što je u svibnju 2018. podijelila niz fotografija o svojoj transformaciji, kojima je pratila svoj spori, ali siguran napredak. Dotad je izgubila nešto manje od 60 kilograma. Usvojila je novi stil života jer je 'bila umorna od svakodnevnih teških aktivnosti', kazala je tad za Health.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je smršavio Tomislav Špićek

Dvije su ključne stvari koje su joj pomogne pri gubitku kilograma: Odustala je od brze hrane i počela kuhati kod kuće te se posvetila svakodnevnom vježbanju. Kupila je kućnu spravu za vježbanje i radila na njoj sat vremena svake večeri. 

- Bilo je strašno, borila sam se svake večeri da natjeram dupe u garaži da se pomakne. Ali, uspjela sam, s vremenom je postajalo lakše i ubrzo sam vidjela rezultate. Shvatila sam da ja to mogu - rekla je.

Otvorila je Instagram gdje objavljuje snimke svoga vježbanja, da potakne druge i dobije komentare koji će je motivirati. Iako tu i tamo zgriješi - odrekla se pizze, pomfrita i visokokaloričnih pića.

Danas je na idealnoj težini, a njeni obroci sastoje od slabih proteina i puno povrća. Zamijenila je loše namirnice zdravom alternativom. 

- S vremenom sam počela osjećati sve više energije. Odjeća mi je počela bolje pristajati. Stekla sam samopouzdanje. Upisala sam se u teretanu, a najbolji dio je bilo to što sam zaista išla vježbati, umjesto da samo plaćam članarinu iako je ne koristim - priča mlada djevojka. 

Lani je još bila u fazi 'borbe' s kilogramima, no ove godine ponosno može pokazati svoju novu figuru. Pritom, kaže, ima i loših dana. Tako je za vikend pojela cijelu kutiju kolačića, no - zaboravila je na grižnju savjesti i jednostavno nastavila s novim režimom prehrane. 

POGLEDAJTE NOVI KULINARSKI SHOW 'DESERTI OD OKA': Lovac Dean Kotiga u kuhinji - je li bolji slastičar ili influencer?! 

Zanima vas ova tema? pročitajte onda i ovaj članak: Smršavila 90 kilograma a nije ni znala da je trudna

 

Najčitaniji članci