Tko može odoljeti pečenim hrskavim pilećim krilcima? Iako je dio pripreme i stajanje krilaca u hladnjaku više sati, sama priprema je kratka i jednostavna, a rezultat izrazito ukusan
Lifestyle
Komentari 1
Tko može odoljeti pečenim hrskavim pilećim krilcima? Iako je dio pripreme i stajanje krilaca u hladnjaku više sati, sama priprema je kratka i jednostavna, a rezultat izrazito ukusan
Isperite krilca pod mlazom hladne vode pa ih posušite na papirnatom ručniku. Premjestite ih u veliku zdjelu.
U zdjelici pomiješajte med, gorušicu, jabučni ocat i ulje. Posolite i popaprite pa dodajte nasjeckani češnjak.
Pripremljeni preljev prelijte preko pilećih krila, dobro ih izmiješajte pa ih ostavite u hladnjaku da odstoje najmanje tri sata.
Zatim stavite meso u lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Pecite ga u pećnici na 180 Celzijevih stupnjeva oko 20 minuta.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+