Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Ukusna hrskava slatko-kisela krilca: Idealna uz večernji film

Ukusna hrskava slatko-kisela krilca: Idealna uz večernji film

Tko može odoljeti pečenim hrskavim pilećim krilcima? Iako je dio pripreme i stajanje krilaca u hladnjaku više sati, sama priprema je kratka i jednostavna, a rezultat izrazito ukusan

Sastojci:

  • kilogram pilećih krila
  • žlica gorušice
  • žlica meda
  • žlica jabučnog octa
  • žlica ulja
  • čajna žličica crvene paprike
  • 2 češnja češnjaka
  • sol, papar
Trik kako ispohati meso i povrće - da je manje masno i kalorično
Trik kako ispohati meso i povrće - da je manje masno i kalorično

Priprema:

Isperite krilca pod mlazom hladne vode pa ih posušite na papirnatom ručniku. Premjestite ih u veliku zdjelu.

U zdjelici pomiješajte med, gorušicu, jabučni ocat i ulje. Posolite i popaprite pa dodajte nasjeckani češnjak.

Pripremljeni preljev prelijte preko pilećih krila, dobro ih izmiješajte pa ih ostavite u hladnjaku da odstoje najmanje tri sata.

Zatim stavite meso u lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Pecite ga u pećnici na 180 Celzijevih stupnjeva oko 20 minuta.

Jede vam se meso? Tu su odlični recepti i trikovi za pripremu
Jede vam se meso? Tu su odlični recepti i trikovi za pripremu
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Kristijan Iličić: Na Maliju sam ležao 50 sati pokriven u jednom čamcu, skrivao se od terorista
EKSKLUZIVAN INTERVJU ZA 24SATA

Kristijan Iličić: Na Maliju sam ležao 50 sati pokriven u jednom čamcu, skrivao se od terorista

Poznati travel influencer prvi je Hrvat koji je proputovao svih 197. država svijeta. Šri Lanka mu je bila posljednja na listi, otkriva nam u koju se zemlju ne bi vraćao, koja mu je najdraža, ali i kako je sve krenulo