Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Ukusna hrskava slatko-kisela krilca: Idealna uz večernji film

Ukusna hrskava slatko-kisela krilca: Idealna uz večernji film

Tko može odoljeti pečenim hrskavim pilećim krilcima? Iako je dio pripreme i stajanje krilaca u hladnjaku više sati, sama priprema je kratka i jednostavna, a rezultat izrazito ukusan

VIDEO

Sastojci:

  • kilogram pilećih krila
  • žlica gorušice
  • žlica meda
  • žlica jabučnog octa
  • žlica ulja
  • čajna žličica crvene paprike
  • 2 češnja češnjaka
  • sol, papar
Trik kako ispohati meso i povrće - da je manje masno i kalorično
Trik kako ispohati meso i povrće - da je manje masno i kalorično

Priprema:

Isperite krilca pod mlazom hladne vode pa ih posušite na papirnatom ručniku. Premjestite ih u veliku zdjelu.

U zdjelici pomiješajte med, gorušicu, jabučni ocat i ulje. Posolite i popaprite pa dodajte nasjeckani češnjak.

Pripremljeni preljev prelijte preko pilećih krila, dobro ih izmiješajte pa ih ostavite u hladnjaku da odstoje najmanje tri sata.

Zatim stavite meso u lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Pecite ga u pećnici na 180 Celzijevih stupnjeva oko 20 minuta.

Jede vam se meso? Tu su odlični recepti i trikovi za pripremu
Jede vam se meso? Tu su odlični recepti i trikovi za pripremu
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač
'Oprostila sam bivšem prevaru, a tek onda me do kraja ponizio'
NEOBIČNA PRIČA

'Oprostila sam bivšem prevaru, a tek onda me do kraja ponizio'

Odluka o ponovnom braku s bivšim supružnikom nije uobičajena, a oni koji to učine obično imaju jak razlog vjerovati da je to pravi izbor. Tako je bilo i u ovom slučaju...