Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Uređaj za kojim lude zvijezde - oblikuje im mišiće bez truda

Uređaj za kojim lude zvijezde - oblikuje im mišiće bez truda
1

Najveće glasnogovornice navodno bezbolnog tretmana s uređajem EMSCULPT su Kim Kardashian i Drew Barrymoore, a obožavaju to što radi mišiće bez muke

VIDEO

Kim Kardashian West vrlo je otvorena za testiranje različitih beauty tretmana, od 'vampirskih' pomlađivanja lica do lasera za stezanje vrata. No, svaki pratitelj emisije Keeping Up with Kardashian zna da se njezin opsežni režim njege kože proteže i na tijelo - a stroj koji navodi kao ključan za svoj super izgled je EMSCULPT.

Taj je aparat za oblikovanje tijela stekao ogromnu popularnost nakon što ga je testirala u svom reality showu u rujnu 2019. I nije jedina slavna osoba opsjednuta njime.

Drew Barrymore, glasnogovornica EMSCULPT-a, započela je s tretmanom kako bi riješila probleme koje su joj zadale dvije trudnoće. Ta je 44-godišnja glumica morala ispraviti dijastazu, razdvajanje trbušnih mišića koje je zadobila tijekom trudnoća s kćerima Oliviom (6) te Frankie (5), piše People.

- Obožavam vježbanje, ali nakon dvoje djece svaki put kad bih vježbala zadobila bih neku ozljedu, jer naprosto nisam imala jezgru trbušnih mišića. Sredina mog trbuha bila je potpuno mlohava - rekla je.

Zapravo, većina njih koji posežu za EMSCULPT-om koriste neinvazivni tretman zbog zdravstvenih problema, jer ne mogu s istim treningom postići više jednake rezultate kao prije.

Uređaj se prvo koristi na trbuhu prije nego se s njime radi na rukama, nogama i stražnjici, a koristi fokusiranu elektromagnetsku energiju visokog intenziteta (HIFEM) za ciljanje i stimuliranje mišićnog sloja i stvaranje nehotičnih kontrakcija koje iznose 20 000 'drobljenja' u 30-minutnom razdoblju.

- Nećemo se lagati, nije to kao masaža, nećete reći da vas relaksira. Ali svakako ćete primijetiti da se nešto događa s mišićima - objašnjava dr. Jennifer Levine, plastična kirurginja.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite