Obavijesti

Lifestyle

Komentari 248

Veliki ljubavni horoskop u 2021.: Bik će se opet zaljubiti, a Ovnovi zaliječiti stare rane

Veliki ljubavni horoskop u 2021.: Bik će se opet zaljubiti, a Ovnovi zaliječiti stare rane

Bikovi će okončati lošu vezu, a u svibnju romantika čeka Blizance. Slobodni ovnovi će zacijeliti stare bolne rane i dobiti priliku da uđu u nešto novo s osobom koja je potpuno drugačija od njih...

VIDEO

Ovan

Nakon protekle zahtjevne i teže dvije godine, ova donosi oporavak. Opet ste budni, aktivni, više svoji, i što je najvažnije sigurniji u sebe. Proširit ćete krug prijatelja i poznanika te tako obogatiti svoj život i novim iskustvima. Ako ste u braku ili vezi, vaš bi se odnos trebao poboljšati. Povratit ćete izgubljeno povjerenje, ponovno se povezati, a i komunikacija će se poboljšati. Ono što je bilo polako ostavljate iza sebe i idete u bolji život. Slobodni Ovnovi ne samo da će zacijeliti rane iz prošlosti, osobito ako su u protekle dvije godine doživjeli prekid odnosa, već će i dobiti priliku da krenu u nešto novo.

Intenzivna ljubavna iskustva očekuju vas tijekom proljetnih mjeseci, osobito od sredine ožujka do sredine travnja kada će Venera biti u vašem znaku, te kroz listopad. Osoba koja će ući u vaš život bit će potpuno drukčija od vaših dosadašnjih izbora i to će vam biti pomalo neobično, ali i dovoljno intrigantno da pobliže istražite o čemu se radi. U toj ćete osobi pronaći dobrog prijatelja i podršku koja vam je u prošlosti nedostajala. I ljeto će biti osobito zanimljivo jer bi vam se posve neočekivano mogla pojaviti bivša ljubav. Dobro razmislite prije nego što donesete odluku.

Sretni dani: od 21. do 30.3. očekuju vas pozitivna ljubavna iskustva koja će vas preporoditi. 

Bik

Godina pred vama bi mogla biti nešto izazovnija ili nestabilnija. Po starome više neće biti moguće. Shvatit ćete da nešto trebate promijeniti da biste bili mirni i sretniji. Već će veljača dosta toga izbaciti na površinu i bit će vam jasno da morate donijeti neke odluke. Kakve će te odluke biti, puno ovisi o tome u kakvoj se trenutno situaciji nalazite. Ako ste u odnosu u kojem ste već neko vrijeme nesretni, lako je moguće da dođe do odvajanja i prekida kako biste shvatili što dalje. Privremeno udaljavanje će biti dobro za vas.

Što nam sve donosi godina Bika: U novčanik stavite malo više novca nego što inače radite
Što nam sve donosi godina Bika: U novčanik stavite malo više novca nego što inače radite

Nove veze mogle bi se odvijati na neočekivan i neuobičajen način, odjednom. Može biti riječ o osobi koja će biti mlađa ili pak dosta starija od vas, a odnos bi mogao biti karmičke prirode što znači da će biti jako intenzivan i da nešto iz svega trebate naučiti. Obratite pažnju na ono što dolazi od sredine travnja pa do kraja svibnja. Ti će događaji biti putokaz za dalje. Ljeto, osobito srpanj može donijeti jednu vruću avanturu, ali kratkog daha. Ne očekujte previše da se ne biste razočarali. Ako ste u vezi, kompromisi će biti nužni. Ego će trebati mirovati inače može doći do sukoba. 

Sretni dani: od 29.4. do 9.5. događaji će vam probuditi nadu i shvatit ćete da uvijek ima načina za biti sretan.

Blizanci

Blagodati koji dolaze kroz pozitivan aspekt Jupitera i Saturna duboko će promijeniti neka vaša uvjerenja o ljubavi i odnosima, a samim time i donijeti pozitivnu preobrazbu na ljubavnom planu. Postajete stabilniji, pozitivniji, odlučujete u ime vlastitog dobra i kao da ovaj put znate što je najbolje za vas. Slobodnima bi se mogla dogoditi nova ljubav i to s osobom koja živi u drugom gradu ili pak s partnerom koji će vam pomoći da rastete i razvijate se na svim područjima života. Sve počinje već od ožujka i travnja kada će Mars biti u vašem znaku, dinamični ste, aktivni, privlačite uzbudljiva iskustva u svoj život, a kruna svega bit će u svibnju kada će vam Venera otvoriti vrata ljubavi.

I brakovi te postojeći odnosi bit će mnogo bolji i kvalitetniji u odnosu na prethodne godine. Povremeni nemiri i krize ne bi trebali naštetiti stabilnosti vašeg odnosa. Oni vam samo daju priliku da očistite sve ono što je gurnuto ispod tepiha i da svoj odnos postavite na zdravije temelje. Osobito uzbudljiva bit će jesen, s naglaskom na listopad. Aktivan društveni život urodit će jednim novim poznanstvom koje će biti važno za vašu budućnost. Budite otvoreni prema novim iskustvima jer ona vas mijenjaju nabolje i pročišćavaju taloge prošlosti koji vas ometaju da budete sretni i zadovoljni. 

Sretni dani: od 13. do 22.5. sve kreće nabolje. Primit ćete jako mnogo pažnje i ljubavi od jedne osobe.

Rak

Nakon dvije zahtjevne godine, sada slijedi oporavak. Vrijeme je da otpustite prošlost, oprostite i krenete dalje. Godina pred vama nudi vam priliku za dubinsku transformaciju i vas i vaših odnosa. Borite se za sebe, partneru dajete jasno do znanja gdje su vaše granice i što želite. Ako ste u vezi, to može biti sjajna prilika za vas da vidite kako možete sebe osnažiti u svom odnosu i biti sretniji. Nešto će se intenzivno promijeniti u drugoj polovini veljače, a potom bi se nešto slično moglo ponoviti u drugoj polovini listopada i prvoj polovini studenog.

Napravite romantičnu tortu od jagoda koju možete jesti žlicom
Napravite romantičnu tortu od jagoda koju možete jesti žlicom

To će biti vaš konačni obračun s lošim iskustvima iz prošlosti. Ona za vas dobiva novo značenje. Na vašem ljubavnom putu, pojavit će se jedna osoba koja će vas snažno privući. Dogodit će se jaka kemija i kao da će vam to iskustvo trebati jer ćete shvatiti kako ste još uvijek privlačni, poželjni i da niste sami. To vrijedi i za Rakove koji su u vezi ili braku. Obratite pozornost na događaje koji kreću od svibnja i odvijat će se sve do potkraj srpnja. Mogli biste se naći u jedno iskušenju, pomalo rastrgani između prošlosti i budućnosti. No sve će to biti put prema ljubavnom boljitku. Vi birate.

Sretni dani: od 13. do 20. lipnja Venera vam daruje privlačnost, zavodljivost, a vjerojatno i novog udvarača.

Lav

Jupiter i Saturn aktivirat će vaše polje odnosa, pa očekujte da će na tom polju života biti najviše promjena, koje bi često mogle biti i turbulentne. Nešto staro odlazi, mijenja se, a ususret vam dolaze nove prilike. Saturn vas uči kako biti mudri, odgovorni i brižni prema sebi na mjestu partnerskih odnosa te smanjiti očekivanja prema drugim ljudima. Lako je moguće da vam u život uđe osoba koja će vas jako promijeniti.

Prepoznat ćete ju po tome jer ćete prilikom prvog susreta imati dojam kao da se poznajete godinama. Iskustvo će biti vrlo duboko i intenzivno, ne uvijek jednostavno jer vas uči odrastanju i sazrijevanju. Loši odnosi bi mogli otpasti iz vašeg života, osobito ako u njima više nema povjerenja i iskrene namjere da se nešto popravi. No isto tako je moguće da dođe do prekida, pa do ponovnog mirenja te da se odvija taj ciklus toplo/hladno sve dok ne odlučite. Veljača će biti dosta burna, bučna i sigurno je da će vam donijeti nova saznanja o ljudima koji vas okružuju, ali i o vašem izabraniku. Ljeto će biti jako strastveno, osobito srpanj. Nastojte više uživati, a manje brinuti o onome što dolazi sutra. 

Sretni dani: od 11. do 22. srpnja spoj Venere i Marsa u vašem znaku donosi jaku strast i zaljubljenost.

Djevica

Godina pred vama bit će dosta značajna u poslovnom i zdravstvenom smislu, pa bi ljubavni život mogao biti u drugom planu. No to ne znači da se ništa neće događati. Dapače, moguće je da upravo putem posla upoznate osobu s kojom ćete poželjeti razviti nešto dublje i više. No pitanje je koliko bi taj odnos mogao biti stabilan i perspektivan. Zbog utjecaja Neptuna lako ćete se zanijeti, zaljubiti, ali kad progledate i brzo ohladiti te dati petama vjetra. Ono u čemu ćete biti iznimno vješti jest zavođenje, ali isto tako možete biti zavedeni nečijim intelektom, emotivnošću ili produhovljenošću.

Samohrana mama: Potrošim 17 tisuća kuna na Valentinovo da bi se počastila kako zaslužujem
Samohrana mama: Potrošim 17 tisuća kuna na Valentinovo da bi se počastila kako zaslužujem

Veze i brakovi ne bi trebali kroz ovu godinu doživjeti neke značajnije promjene. Jako je važno da radite na uspostavljanju povjerenja i iskrenosti jer laži i tajne mogu biti kobne za bliske odnose budući da će skriveno otkriva na neobične načine. U pojedinim odnosima moguće je da se s partnerom povežete i poslovno, odnosno da zajedno nešto radite. Lijepa iskustva dolaze od kraja srpnja pa sve do početka studenog. Nove mogućnosti i prilike vas obogaćuju. Imat ćete razloga za sreću, pa ne činite ništa da si to uskratite ili oduzmete. 

Sretni dani: od 25. srpnja do 12. kolovoza vi vodite igru. Vi birate, vi odlučujete, a ljubavne vam okolnosti idu u prilog.

Vaga

Dobre vijesti za vas i to nakon dvije teške godine. Napokon ste ušli u razdoblje prosperiteta, ljubavnog boljitka i boljih životnih prilika. Ostavljate prošlost iza sebe i otvarate vrata prema ljepšoj budućnosti. Za mnoge od vas ovo može biti godina novog ljubavnog početka, na način da se zaljubite, postanete roditelji, više uživate u druženju i obogatite svoj krug prijatelja novim i kvalitetnim osobama. Imate više samopouzdanja, a u vama se rađa i potreba da probudite onaj mladenački duh, da se igrate i osvajate. I to će vam polaziti za rukom, a dokud ćete ići, to će ovisiti o vama.

Veljača donosi neočekivane obrate, nešto će krenuti, pa će doći do konflikta i problema, no ne brinite jer već proljetni mjeseci, osobito travanj donose iskustva koja će vas emocionalno preporoditi. No one prave prilike za sreću očekuju vas od sredine kolovoza pa sve do kraja listopada. Opet volite, opet ste živi, i moguće je da se čak nađete u dilemi između dvije ponude, dakle između dvije osobe, možda i između starog i novog, odnosno između dugogodišnje veze i novog udvarača.

Sretni dani: od 1. do 8. kolovoza nešto se novo rađa. Sretni ste jer znate da to nije nešto prolazno i obično.

Škorpion

Nešto se mora raspasti, da bi se novo stvorilo. Ovo osobito vrijedi za Škorpione koji se nalaze u tegobnom odnosu, u vezi u kojoj im nedostaje pažnje i ljubavi, možda i seksa. Vrijeme je da se suočite s onim što jest i smognete hrabrosti promijeniti ono što vas čini tužnima. Nemojte žaliti za onim što odlazi jer za vas dolazi nešto bolje. Želite li pak sačuvati svoj brak ili vezu, potrebno je donijeti neke odluke, a one mogu biti vezane uz iskorak prema naprijed, kao što su odluka o zajedničkom životu, roditeljstvu i sl.

Koji horoskopski znakovi su rođeni pod sretnom zvijezdom?
Koji horoskopski znakovi su rođeni pod sretnom zvijezdom?

Utjecaj Urana donosi neočekivana iskustva, neke će se okolnosti promijeniti doslovce u nekoliko minuta. Jako je važno da se ne povodite za nagonima te da sebe zaštitite od odnosa i osoba koji u vama bude osjećaj nesigurnosti. Očekuju vas i neke promjene te nove odgovornosti koje su vezane uz roditelje, dom i stanovanje. U veljači malo smirite strasti i izbjegnite svađe, isto kao i u srpnju. Od kolovoza se nešto obnavlja, popravlja i opet se budi nada. Vjerujte svojoj intuiciji, neće vas prevariti. 

Sretni dani: od 21. rujna do 3. listopada netko će vas privući, a interes će biti obostran i jednako intenzivan.

Strijelac

Bolja godina, bolje prilike, imate više sigurnosti u sebe s obzirom da ste na tome radili u protekle dvije godine. A ta nova, tek probuđena sigurnost omogućuje vam da birate i odlučujete na način koji podržava i vas i vaše odnose. Sve ono što ste naučili u godinama iza vas, sada možete primijeniti u praksi. Tražite li ljubav, pronaći ćete je vjerojatno putem društvenih mreža, na jednom sastanku, kraćem putovanju.

Ilustracije ljubavi

Prvo će se dogoditi intelektualna privlačnost, a tek potom i sve one druge razine. Riječ je o osobi koja će biti dovoljno stabilna da smiri i vas nemirni i pustolovni duh. Ukoliko želite poboljšati svoj brak i odnos s partnerom, neka promjene krenu od vas. Očekuje vas nemirno proljeće puno prevrata i iskustava za koje nećete znati kuda vas vode, ali zato će vrući srpanj te listopad biti vrijeme koje provodite u pravom zagrljaju, u zagrljaju osobe koji liječi i koji je istinski vaš. 

Sretni dani: od 7. do 31. listopada traje vrijeme ljubavi, vrijeme u kojem možete osjetiti istinsku sreću i zadovoljstvo.

Jarac

Odahnut ćete jer će pritisci kojima ste bili izloženi u prošlosti, napokon popustiti. I sada možete početi stvarati, odlučivati, mijenjati. To vrijedi i za vaš poslovni, ali i za ljubavni život. Kao da ćete bolje vidjeti okolnosti i ljude u svom privatnom okruženju, mudrije odlučivati i izaći iz stanja nesigurnosti. Partner bi vas mogao pratiti na tom putu, no dosta je važno da već danas počnete intenzivnije raditi na svojoj intimi. Vrijeme je da se iscijelite od nekih iskustava iz prošlosti. Kad date ono što želite primiti, primijetit ćete kako time mijenjate i partnera. Ako ste sami i usamljeni, godina pred vama nudi vam mogućnost da izađete iz tog začaranog kruga.

Prognoze za Valentinovo: Kome će biti najbolje, a kome najgore
Prognoze za Valentinovo: Kome će biti najbolje, a kome najgore

Moguće je da upravo putem posla upoznate osobu čije će vas kvalitete osvojiti. Imat ćete slične vrijednosne sustave i to će vas jako povezati. Nemojte dopustiti da vas strahovi navedu na pogrešne odluke i procjene. Dajte si vremena da upoznate tu osobu i da se opustite u novom odnosu. 

Sretni dani: od 8. do 21. studenoga Venera vas poziva da otvorite svoje srce i poklonite ga jednoj posebnoj osobi.

Vodenjak

Pred vama je jedna od dinamičnijih godina u životu. Jupiter i Saturn kretat će se vašim znakom i mijenjati vašu stvarnost. Počet će vrijediti neka druga pravila, vaši izbori i postupci će se promijeniti, spremni ste preuzeti odgovornost i krenuti na jedno sasvim novo putovanje. Mogli biste prekinuti dugi odnos, ući u novu vezu, donijeti odluku o vjenčanju, postati roditelji, čak se i preseliti u drugi grad.

DPA/Pixsell

Dakle, sve je moguće, a ovisi o vama gdje se i s kim se vidite u budućnosti. S novim odlukama dolaze i veće odgovornosti. Naravno da nećete činiti ništa čime ćete ugroziti osobu koju volite, ali isto tako budite svjesni da je ona sama odgovorna za svoj život. Veljača će biti jedan od najturbulentnijih mjeseci u godini i ona će udariti temelje vašem novom putu. Vi sada vodite, a partner, ako vas istinski voli, podržat će vas u odabirima i odlukama. 

Sretni dani: od 1. do 20. listopada odvija se priča koja će biti jako važna za vašu ljubavnu budućnost.

Ribe

Godina pred vama poziva vas da nađete mir, mir sa sobom, mir s iskustvima iz prošlosti i otpustite sve ono što vam više ne treba te što otežava vaš rast i razvoj. Pokušaj da obnovite jedan odnos iz prošlosti može biti značajan za vas ukoliko ćete kroz to nešto shvatiti i naučiti.

Kako romantično: Koprivnica je sva zasjala u znaku ljubavi...
Kako romantično: Koprivnica je sva zasjala u znaku ljubavi...

Možda ćete kroz ovu godini biti malo povučeniji i trebat će vam više tišine i samoće, no imajte na umu da vas ova godina zapravo priprema za velike promjene koje dolaze kroz iduću, a koja će biti jedna od pozitivnijih za vaš ljubavni život. Prošlost može biti važna, osobito odnos koji niste do kraja posložili i riješili. Također, moguće je i da vam se dogodi privlačnost prema zauzetoj osobi ili prema nekome tko živi udaljeno. No prava ljubavna iskustva tek dolaze u vaš život.

Sretni dani: od 1. do 19. ožujka očekuje vas jedno romantično iskustvo koje će probuditi nježnu stranu vaše prirode. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 248
VIDEO

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'
PROBLEMI S VELIČINOM

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'

Ukrajinka tvrdi da su joj njezine velike grudi broj 30 HH cijeli život stvarale probleme. U školi su ju maltretirali, ne može vježbati osnovne kardio vježbe, a umjesto da bude učiteljica radi putem interneta

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Ostala bez posla pa se bacila u kreativu: 'Šalice s figuricama radim noću kada uspavam kćer'
PODUZETNICA IZ ČEPINA

Ostala bez posla pa se bacila u kreativu: 'Šalice s figuricama radim noću kada uspavam kćer'

Poduzetnica i mama Malaika Tordi Molnar iz Čepina ostala je bez posla i okrenula se kreativnosti. Nije zažalila, njezine šalice su hit, a prodaje ih po cijeloj Europi