Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Veliki tjedni horoskop: Djevica neće biti sigurna treba li vezu, a Ribe će dobiti željeni posao

Veliki tjedni horoskop: Djevica neće biti sigurna treba li vezu, a Ribe će dobiti željeni posao

Vodenjak će mnogo vremena provoditi u razmišljanju i analiziranju svog odnosa i partnerovog ponašanja, ali ćete se rijetko odlučivati na radikalne promjene

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Morat ćete odustati od ustaljenih radnih navika i nešto promijeniti u pristupu, sredstvima i organizaciji rada. Tako ćete izbjeći kašnjenje i zavrzlame zbog nedovoljno jasnih informacija ili zametnutih papira.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ljubav - Ne bavite se sobom nego slobodno vrijeme provedite u društvu partnera kako biste se zbližili. Ako se zaljubite, simpatija neće odmah poletjeti u vaš zagrljaj, nego bi mogla testirati vaše osjećaje i držati vas jedno vrijeme na pristojnoj udaljenosti.

Zdravlje - U vašem ponašanju bit će vidljiva napetost i nervoza pa ćete lako planuti i posvađati se. Ovnu će trebati mir i opuštanje, a toga će u ovom tjednu biti premalo. Moguće su tegobe sa sinusima i glavom uopće.

Ovaj znak Zodijaka je savršen partner, dokazuje to na 5 načina
Ovaj znak Zodijaka je savršen partner, dokazuje to na 5 načina

Najbolji dan: 26. siječnja

Najlošiji dan: 24. siječnja

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Dani su idealni za pokretanje novih projekata i izlazak u javnost. Planetarni utjecaji povoljno će se odraziti i na Bikovu financijsku situaciju. Dobit ćete očekivani novac, a neki pak svoju prvu mirovinu.

Ljubav - Ne zatvarajte se u kuću, izlazite što više s partnerom ili sami, a koraci koji se tiču ljubavi poduzeti ovog tjedna imat će dalekosežne, no u svakom slučaju pozitivne posljedice. To će vas izvesti na pravi put i učvrstiti temelje vašeg ljubavnog života.

Zdravlje - Iako ste u odličnom razdoblju kada je vaša vitalnost dobra, vladavina Vodenjaka ipak upozorava da pripazite. Pokušajte živjeti urednije, uravnotežite prehranu i ne živcirajte se oko sitnica.

Najbolji dan: 28. siječnja

Najlošiji dan: 22. siječnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Komunikacija s okolinom se poboljšala, a okolnosti su sve više na vašoj strani. Studenti i učenici će učiti s lakoćom, a putovanja, pismena i usmena komunikacija, bit će zaštićeni povoljnim planetima.

Ljubav - Tvrdoglavost i ljubomora predstavljat će smetnju osjećajnom skladu. Bit ćete osjetljivi pa će ljubavne iskre dovoditi do žestokih rasprava. Sve ćete proživljavati duboko i snažno, a koji puta i pripisivati zbivanjima nezasluženi značaj.

Zdravlje - Dani su dobri za sve vrste tjelesnih aktivnosti i stjecanje dodatne energije. Zdravlje će vam biti jako dobro, a vi raspoloženi i puni optimizma. Zainteresirat će vas alternativne i duhovne tehnike samoiscjeljivanja.

Najbolji dan: 23. siječnja

Najlošiji dan: 25. siječnja

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Neugodna situacija na poslu ili s nadređenim kvarit će vam raspoloženje, a moguć je i prekid, odlaganje ili odustajanje od nekog posla. Nerado ćete prihvaćati tuđe savjete i tvrdoglavo raditi po svome.

Ljubav - Ako ste sami, mogli biste upoznati osobu koja mnogo putuje, odlično zarađuje i popularna je u društvu. Budući da će vas dijeliti velika kilometarska udaljenost, tjelesnu i emocionalnu glad jedno za drugim nadomjestit ćete čestim telefonskim pozivima.

Svaki znak horoskopa ima svoju srodnu dušu - evo koja je vaša
Svaki znak horoskopa ima svoju srodnu dušu - evo koja je vaša

Zdravlje - U razdoblju ste smanjenog imuniteta pa ste prijemčivi za razne poremećaje, ali i viroze. Vitaminskim pripravcima pokušajte osnažiti svoj organizam. Nemojte energiju toliko mnogo trošiti na poslovne aktivnosti.

Najbolji dan: 24. siječnja

Najlošiji dan: 27. siječnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Ako ste privatni poduzetnik, zatražit ćete pomoć knjigovođe ili pravnika, dok bi ostali Lavovi mogli raščistiti neke imovinsko – pravne odnose ili naplatiti zaostale dugove. Nezaposleni bi moglo dobiti posao.

Ljubav - Nemojte se živcirati ako se na trenutke osjetite osamljenima. Zanemari li vas partner radi svog društva ili pokaže da više "sluša" savjete svojih roditelja i znanaca nego vaše, sve će to biti prolazno i neće ostaviti posljedice u braku ili vezi.

Zdravlje - Bit ćete napeti i nemirni pa ćete imati teškoća sa spavanjem. Pomoći će vam med i biljni čajevi, ali i tehnike meditacije. Pripazite na kralježnicu osobito ako imate sjedeći posao – češće se razgibajte.

Thinkstock

Najbolji dan: 26. siječnja

Najlošiji dan: 22. siječnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Izvjesne su česte verbalne iskrice između vas i jednog kolege, dok će priličan nered na vašem radnom stolu ponekad neprimjetno, ali značajno utjecati na pomanjkanje koncentracije. No poslovat ćete odlično.

Ljubav - Lomit ćete se između potrebe da se upustite u novu vezu ili da od svega odustanete. Neke ćete stvari morati graditi ispočetka, ali nemojte žaliti truda. Radi li se o izlasku iz zamorne veze i priklanjanju novoj osobi, imat ćete snage to i napraviti.

Zdravlje - U stresnom ste tjednu pa jedva izlazite nakraj s hrpom obaveza. Najviše će vas iscrpljivati ljudi koji će vas stalno tražiti neke usluge pa ćete biti rastrzani na sve strane. Pazite se nespretnih pokreta i padova.

Najbolji dan: 28. siječnja

Najlošiji dan: 25. siječnja

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Od ovog tjedna počinju se ostvarivati vaši planovi nakon poduljeg vremena stagnacije. Pozitivan Mars ulit će vam potrebnu dozu hrabrosti i energije kojima ćete svladavati sve zapreke i stići do svog cilja.

Ljubav - U nekim trenucima iznova ćete se podsjetiti na stare ljubavne probleme, ali ćete u svakom trenutku znati kako se trebate postaviti i riješiti nesporazum. Bit ćete izloženi udvaranju osobe na poslu i na vama ostaje hoćete li pristati na nešto više.

Zdravlje - Mnogo ćete raditi, a premalo jesti i odmarati se. Stoga se nemojte čuditi ako vas povremeno shrva umor. No kako vam godi vladavina Vodenjaka, imat ćete dovoljno energije i dobro podnositi stresna stanja.

Najbolji dan: 23. siječnja

Najlošiji dan: 26. siječnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Najuspješniji ćete biti u kreativnim poslovima, radu u medijima ili djecom. Svježe ideje otvorit će vam vrata uspjeha, a svojom ćete spretnošću i poduzetnošću zadobiti simpatije kolega i nadređenih.

Ljubav - Mnogi Škorpioni će se zaljubiti. Stvarnost i ljubavna zanesenost će se ispreplitati. Bit će trenutaka kad niti vama neće biti potpuno jasno gdje prestaje jedno, a počinje drugo, no to vam neće pretjerano smetati. Brakom vezani će se odlično slagati.

Thinkstock

Zdravlje - Bit ćete napeti, mučit će vas glavobolje i loš san. Moguće je pogoršanje nekih tegoba pa ako niste dugo bili kod liječnika, pravo je vrijeme da se prekontrolirate. Bavite li se tjelovježbom, nemojte pretjerivati.

Najbolji dan: 25. siječnja

Najlošiji dan: 28. siječnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Prikupite što više energije i donesite valjane odluke, jer će vas dinamika događanja vrtoglavo odvesti u nove situacije u kojima neće biti mjesta premišljanju. Bit će prilika, no trebat ćete ih znati iskoristiti.

Ljubav - Ako ste u neizvjesnoj ljubavnoj vezi, pripremite se na prekide ili probleme koje nećete odmah riješiti. Spoznat ćete i drugu stranu partnerove prirode koja vam se neće svidjeti ili ostvariti poznanstvo u kojem nećete naći čvrsto tlo pod nogama.

Zdravlje - Pozitivne planetarne energije daruju vam snagu, izdržljivost i energiju. Bit ćete u odličnoj formi kako već dugo niste bili. No Mars u Blizancima upozorava da pripazite na poroke i pretjerivanja bilo koje vrste.

Najbolji dan: 27. siječnja

Najlošiji dan: 24. siječnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Grupiranje planeta u vašem polju financija, potaknut će vas na potragu za dodatnim izvorima prihoda. Imat ćete sreće i biti u stanju da ni od čega nešto stvorite, ali i skloni prekomjernom trošenju.

Ljubav - Oni koji su posvađani ili su se razišli i zahladnili odnose, ponovno će se zbližiti. Voljena osoba tražit će vaš oprost, a vi nemojte biti zlopamtilo nego joj dajte novu priliku. Ako ste u braku, provedite više vremena uz partnera jer će vas to zbližiti.

Zdravlje - Krasit će vas odlično raspoloženje, a ako ste imati kakvih zdravstvenih tegoba, očekuje vas poboljšanje i ozdravljenje. No ako ste često za upravljačem, budite oprezni u prometu i ne vozite prebrzo!

Najbolji dan: 28. siječnja

Najlošiji dan: 26. siječnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Tjedan je poslovno zanimljiv u pogledu obavljanja honorarnih poslova vezanih uz pisanje, putovanja, obrazovanje. Moguće je kraće putovanje, promjena mjesta boravka ili posao u novoj sredini.

Ljubav - Mnogo vremena provodit ćete u razmišljanju i analiziranju svog odnosa i partnerovog ponašanja, ali ćete se rijetko odlučivati na radikalne promjene. Bit ćete zadovoljni sa situacijom kakva je sada. Ako ste posvađani s partnerom, očekuje vas pomirenje.

Zdravlje - Iako nećete pridavati pozornost zdravom načinu života, sve će biti u najboljem redu. Znat ćete se dobro zabavljati pa ćete biti čest gost na tulumima, a oni koji vole tjelesni pokret uživat će u plesnim dvoranama.

Najbolji dan: 22. siječnja

Najlošiji dan: 28. siječnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Otvorit će vam se nove mogućnosti, proširit ćete obim poslovanja ili dobiti željeno zaposlenje. Upuštate li se u projekte koje zahtijevaju ulaganja ili se odlučujete na veću kupnju, pravo je vrijeme.

Ljubav - Zahvaljujući ulasku Venere u vaš znak, negativni osjećaji će se stišati, a imat ćete i više izgleda kod osobe koja vam stalno izmiče. Pred vama su dani sudbonosnih odluka, primjerice vjenčanja, trudnoće i zasnivanja novih ljubavnih veza.

U zadnje vrijeme ništa vam nije išlo za rukom i svi oko vas kao da su 'poludjeli'? Evo zašto
U zadnje vrijeme ništa vam nije išlo za rukom i svi oko vas kao da su 'poludjeli'? Evo zašto

Zdravlje - Planeti Ribama daju mnogo energije, ali se pripazite sklonosti pretjerivanju. Iako ćete se odlično osjećati, nemojte pretjerivati s porocima i noćnim izlascima jer i vašem tijelu treba odmora.

Najbolji dan: 25. siječnja

Najlošiji dan: 23. siječnja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'