Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Veliki tjedni horoskop: Djevice će dobiti nagradu na poslu, a Ribe se vratiti staroj ljubavi

Veliki tjedni horoskop: Djevice će dobiti nagradu na poslu, a Ribe se vratiti staroj ljubavi

Stare veze u Škorpiona plamte novim žarom, a u novim odnosima dominira fizička privlačnost, a Strijelcima u braku pak jačaju romantika i bliskost

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Na poslu vas očekuju promjene koje mogu i biti pozitivne, ne budete li brzopleto reagirali i odlučivali. U situaciji ste kada donosite zaključke pune snažnih i emotivnih naboja, što nije dobro.

Ljubav - Ako ste se nedavno zaljubili, ne provjeravajte svoju novu vezu jer će sjene prošlosti smetati novom odnosu. Slobodni Ovnovi, uživajte u društvu, pokažite svojoj nedokučivoj simpatiji da imate ponosa! Možda je baš takvo vaše ponašanje pokrene da vam priđe.

Zdravlje - Energetski ste vrlo osnaženi, ali psihički znate potonuti u neraspoloženja. Izbjegavajte druženja s ljudima koji su pesimistični jer će to prenijeti i na vas. Pripazite se mogućih glavobolja i tegoba sa sinusima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Horoskop 00:59

Najbolji dan: 3. prosinca

Najlošiji dan: 7. prosinca

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Bit ćete izvrsni u neformalnim susretima, zadivljujuće koncentracije i fizičke spretnosti. Ako trebate obavljati administrativne poslove, potpisati kakav ugovor, dobiti rješenje ili neku dozvolu, dani su povoljni.

Ljubav - Posvetite pažnju osobi koja s vama ima ozbiljne namjere - prepoznajte na vrijeme njene kvalitete. Vezanim Bikovima savjetujemo da smanje svoja prevelika očekivanja od partnera. Čuvajte se pojedinaca koji će pokušavati kopati po vašoj intimi.

Zdravlje - Pokušajte mirnije živjeti, manje se naprezati i više spavati. Manji zdravstveni problemi mogli bi biti razlogom posjeta liječniku, ali ozbiljnijih tegoba nećete imati. Čuvajte grlo od hladnih i gaziranih napitaka.

Najbolji dan: 4. prosinca

Najlošiji dan: 9. prosinca

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Prihvatite trenutačne zastoje jer što im se budete manje opirali, to ćete jasnije uviđati koje korake valja napraviti. Dio radnih obaveza prepustite drugima, bez obzira što niste sigurni u njihove sposobnosti.

3 znaka Zodijaka ući će u novu godinu s puno više novca, a nekima se smiješi i jackpot
3 znaka Zodijaka ući će u novu godinu s puno više novca, a nekima se smiješi i jackpot

Ljubav - Tjedan je kao stvoren za ozbiljne razgovore kojima ćete odrediti neke ciljeve u budućnosti. Razgovarajte s partnerom o svemu što vas muči – neće se ništa lošeg dogoditi. Sličan pristup Blizancima savjetujemo i u kontaktu s ostalim vama bliskim i dragim ljudima.

Zdravlje - Obnovite stara prijateljstva i razmislite o putovanjima. Treba vam ispušni ventil, odnosno nešto gdje ćete kanalizirati višak energije. Imate li kakvih tegoba, bit ćete vrlo savjesni i odmah posjetiti liječnika.

Najbolji dan: 8. prosinca

Najlošiji dan: 5. prosinca

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Nemojte dopustiti da vam pojedinci poljuljaju samopouzdanje i odvrate vas od planiranih pothvata. Budite oprezni u poslovnoj suradnji sa ženskom osobom – njen trač ili svađa s vama, narušit će vam ugled.

Ljubav - Mogli biste planirati vjenčanje ili na neki drugi način unaprijediti vezu. Poželjet ćete sa svima podijeliti svoju sreću i zanos. Nemojte dopustiti da vas obeshrabre neke vijesti, odgode ili tuđa zavist. Samce Rakove će privući osoba bogate duhovnosti.

Bride and bridegroom signing the marriage contract after the wedding ceremony

Zdravlje - Svi će primijetiti da blistate i pozitivno razmišljate. S vama će svatko rado biti u društvu jer ćete isijavati optimizmom. No na zdravlje pripazite – Mars ističe mogućnosti kakvih upalnih procesa.

Najbolji dan: 9. prosinca

Najlošiji dan: 7. prosinca

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Nalazite se u izvrsnom poslovnom razdoblju, ali nemojte otvarati nove poslovne aktivnosti nego unapređujte one koje su već u tijeku. Počet će vam stizati priznanja i konkretne materijalne koristi.

Ljubav - Ako ste u braku, upozoravamo vas da se suzdržite od izljeva ljutnje, a osobito od predbacivanja na partnerov račun. Zvijezde vam ovaj tjedan nisu naklonjene i jedino mirnim reakcijama možete izbjeći sve štetne čimbenike po vaš odnos.

Što im nikada ne smijete raditi: Jarcu kopati po prošlosti, derati se na Vagu, prekidati Djevicu...
Što im nikada ne smijete raditi: Jarcu kopati po prošlosti, derati se na Vagu, prekidati Djevicu...

Zdravlje - Dobro položeni Mars je čuvar vašeg zdravlja pa većih zdravstvenih tegoba neće biti. Dani su odlični za sve Lavove koji žele skinuti višak kilograma, no nastojite da dijetu koju koristite ne bude previše rigorozna.

Najbolji dan: 3. prosinca

Najlošiji dan: 9. prosinca

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Potrudite se oko sadašnjih poslova jer bi vam mogli donijeti nagradu u financijskom obliku ili napredak u karijeri. Mogli biste primiti honorar ili sklopiti odgođeni posao koji će naglo krenuti.

Ljubav - Ojačat ćete komunikaciju s partnerom. Osjetit ćete da je vrijeme za konkretnu akciju, da ste spremni ulagati u postojeću vezu, u obiteljske odnose ili u novi, ozbiljni ljubavni početak. Samo naprijed, ništa vas ne bi smjelo skrenuti s puta.

Zdravlje - Djevice će zaokupljati obiteljski problemi na što će odlaziti većina energije. Osjećat ćete da ste pod stresom pa pripazite na krvni tlak. Imate li bolnu kralježnicu, razgibajte je joga vježbama ili pilatesom.

Najbolji dan: 6. prosinca

Najlošiji dan: 3. prosinca

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Krasit će vas hrabrost i odvažnost, a nećete se bojati niti preuzeti rizik. Usmjerite li ove osobine na područje financija i smišljanja kako da povećate prihode, uspjeh neće izostati.

Ljubav - Bračni parovi udruženim će snagama krenuti u poslovne ili financijske projekte. Parovi koji odluče živjeti zajedno, uređivat će ili će unajmiti stan. Slobodnim Vagama će pak imponirati poslovno uspješni pojedinci i jednu takvu uskoro bi mogli upoznati.

Zdravlje - Namjeravate li se baviti sportom, izbjegavajte suviše zahtjevne i riskantne aktivnosti. Ograničite se na vožnju sobnog bicikla ili brzo hodanje. Pripazite se sklonosti iscrpljenjima i raznim virozama te prehladama.

Najbolji dan: 8. prosinca

Najlošiji dan: 5. prosinca

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Mogli biste se baviti raznim oblicima pisanog rada i učenja. Zaposleni u administraciji ili računovodstvu koncentrirano će baratati brojkama i računima. Bit ćete jako učinkoviti, dovitljivi i snalažljivi.

Ljubav - Stare veze u Škorpiona plamte novim žarom, a u novim odnosima dominira fizička privlačnost. Na trenutke ćete gubiti živce zbog sitnica, a onda biti zahvalni na uzbuđenjima i novim prilikama. Vikend donosi ljubavni uspjeh, a nekima čak i sudbonosni trenutak.

Zdravlje - Opuštajte se šetnjama, slušanjem glazbe ili pisanjem dnevnika. S Venerom u svom znaku proljepšat ćete se, a raspoloženje se popraviti. Bit ćete vitalni i izdržljivi te otporni na stresne situacije.

Najbolji dan: 9. prosinca

Najlošiji dan: 7. prosinca

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Radit ćete puno, ali i postizati odlične rezultate pa ne žalite truda. Bitno je da ne pretjerujete jer koliko god su vaše ambicije ostvarive, neće proći bez uplitanja konkurencije i zavidnih pojedinaca.

Ljubav - Prekinutu vezu započet ćete na novim temeljima uzajamnosti i ljubavi te lakše oprostiti sve ono što je bilo povod razlazu. Strijelcima u braku jačaju romantika i bliskost, iako ćete povremeno biti sitničavi i partneru predbacivati stare pogreške.

Kome možete vjerovati? Ovan je često nevjeran u vezi, dok su Bikovi najčešće lojalni partneru
Kome možete vjerovati? Ovan je često nevjeran u vezi, dok su Bikovi najčešće lojalni partneru

Zdravlje - Puni ste energije, angažirani na sve strane i mnogo radite. Zdravlje će vam većinom biti dobro, no pazite da ne pretjerate u radu i iscrpite svoje energetske zalihe. Dan započnite sa zdravim, kaloričnim doručkom.

Najbolji dan: 3. prosinca

Najlošiji dan: 4. prosinca

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Više se družite s ljudima jer ćete od takvih poznanstava imati koristi i stvoriti vrlo utjecajne veze. Ostavljat ćete dojam staložene osobe u važnim trenucima, što će vam priskrbiti simpatije nadređenih.

Ljubav - Ovo su odlični dani i za one Jarce koje „nagriza“ ljubavna rutina. Samci, osoba koja već dulje vrijeme zaokuplja vašu pozornost, napokon će početi popuštati pred vašim šarmom. Ne dajte se zbuniti njenom prividnom hladnoćom iza koje se krije nesigurnost.

Zdravlje - Spori metabolizam prouzrokovat će bolove u trbuhu i nadutost. Nastojte konzumirati što manje teške hrane i priklonite se namirnicama bogatim vlaknima. Imate li izraženijih tegoba, ne odugovlačite posjet liječniku.

Najbolji dan: 4. prosinca

Najlošiji dan: 8. prosinca

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Nećete moći izbjeći neugodne i složene zadatke koji podrazumijevaju rizik i povećanu odgovornost. Iako ćete davati sve od sebe da zadovoljite tuđa očekivanja, činit će vam se da ste mnogo više uložili nego dobili.

Ljubav - Manja ljubavna stagnacija nije znak za uzbunu, ali kontrolirajte osjećaje i ne gnjavite partnera ljubomorom i preispitivanjima. Osoba kojoj inače puno vjerujete, neće biti iskrena prema vama i nemojte radi nje dovoditi u pitanje svoj brak ili vezu.

Zdravlje - Zdravstvene tegobe Vodenjaci će sanirati što prirodnijim putem. Posezat ćete za biljnim pripravcima i čajevima, dok će se neki prepustiti u ruke bioenergetičara. Vaše dobro raspoloženje ništa neće moći narušiti.

Najbolji dan: 7. prosinca

Najlošiji dan: 9. prosinca

Najbolji muževi po horoskopu: Oni su brižni, pouzdani, zabavni
Najbolji muževi po horoskopu: Oni su brižni, pouzdani, zabavni

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Nadređeni bi Ribama mogli pružiti priliku da usavrše znanje, krenete na seminar ili stručno usavršavanje. Iz inozemstva mogla bi vam pristići lijepa vijest ili ponuda za posao. Prihvatite svaku promjenu.

Ljubav - Maštate li o povratku staroj ljubavi, imat ćete priliku ostvariti želju. Osim šarma, vaši će najjači saveznici biti rječitost i mudrost pa ćete lako osvojiti njeno srce. Stoga ne oklijevajte, nego osmislite učinkovitu taktiku i provedite je u djelo.

Zdravlje - Psihička napetost ostavit će traga na vaše zdravlje. Glavobolja, pritisak u plućima ili grč u želucu bit će samo neki od simptoma nervoze. Najbolje će vas opuštati tjelovježba, ali i druženje s prijateljima.

Najbolji dan: 9. prosinca

Najlošiji dan: 5. prosinca

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Imajte ih na oku: Horoskopski znakovi koji su skloni preljubu
OPREZNO S NJIMA

Imajte ih na oku: Horoskopski znakovi koji su skloni preljubu

Iako astrologija nije egzaktna znanost, vjeruje se da su neki znakovi Zodijaka skloniji nevjeri od drugih. Radi se o određenim tipovima karaktera koji će prije 'zalutati'

Dnevni horoskop za petak 12. travnja: Lavu simpatija uzvraća osjećaje, Strijelca prati stres...
KOME SE ZVIJEZDE DANAS SMIJEŠE

Dnevni horoskop za petak 12. travnja: Lavu simpatija uzvraća osjećaje, Strijelca prati stres...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 12. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Riješite kviz i saznajte možete li prema slici prepoznati gradove!
KVIZ OD 10 PITANJA

Riješite kviz i saznajte možete li prema slici prepoznati gradove!

Za svaki grad dali smo vam neki trag, a na vama je ponuditi točan odgovor među nekoliko ponuđenih opcija. Potrudite se odgovoriti sve točno!