Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Veliki tjedni horoskop: Djevice bi mogle dobiti prinovu u braku, a Ribe će se dosta zabavljati

Veliki tjedni horoskop: Djevice bi mogle dobiti prinovu u braku, a Ribe će se dosta zabavljati

Nekim Strijelcima je moguć flert na poslu, dok će se Jarčevi okrenuti sportu, pronaći novi hobi ili uživati u čarima roditeljstva. Lavovi bi mogli imati probleme u komunikaciji s kolegama

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Mogao bi “pasti” kakav unosan posao, a upoznavat ćete i važne ljude koji će vam svojim utjecajem olakšati poslovni probitak. Bit ćete prepuni radne energije i željni novih uspjeha, priznanja i napretka.

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi Zodijaka

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Ljubav - Zahvaljujući Marsu u Lavu, Ovnovi će aktivirati društveni život, započeti novu vezu i steći naklonost nekoliko osoba suprotnog spola. Mogli biste biti pozvani na zanimljivu promociju, proslavu rođendana ili vjenčanje pa će i tu biti prilika za poznanstvo, a možda i više od toga.

Zdravlje - Imat ćete mnogo volje i energije da svoje tijelo dovedete u željenu formu, pa ćete lako prionuti na vježbanje i bez problema se odreći nezdrave hrane. Bit ćete uporni i dosljedni pa ni dobri rezultati neće izostati.

Ova 4 znaka Zodijaka će imati jako puno partnera prije nego pronađu svoju srodnu dušu
Ova 4 znaka Zodijaka će imati jako puno partnera prije nego pronađu svoju srodnu dušu

Najbolji dan: 25. svibnja

Najlošiji dan: 22. svibnja

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Razdoblje je odlično za prihvaćanje novih obaveza i širenje posla. Iskoristite dane za promaknuće, promociju proizvoda, registraciju privatne tvrtke ili potpisivanje novčano unosnog ugovora.

Ljubav - U privatnim odnosima Bikovima sreća kuca na vrata pa bi u ljubavnim stvarima trebali biti bez predrasuda. Nije vrijeme za dvoumljenja i kalkulacije nego za rušenja osjećajnih ograda i barijera. Osmjelite se na rizik, ako treba prvi priđite simpatiji i otkrijte osjećaje.

Zdravlje - Merkur u vašem znaku ojačat će vam koncentraciju i oštroumnost, pa ćete bez teškoća obavljati i najzahtjevnije intelektualne zadatke. No nepovoljni Mars vas upozorava na mogući stres i napore koji će vam oduzimati energiju.

Dreamstime

Najbolji dan: 27. svibnja

Najlošiji dan: 25. svibnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Iako vaša učinkovitost nije upitna, pripazite s kime poslujete i na koji način. Neke prilike još nisu zrele za akciju. Stoga, ograničite svoju aktivnost na planiranje, preliminarne razgovore i istraživanje.

Ljubav - Druženja, prijatelji i izlasci su Blizancima najsvjetlije točke u ovotjednim zbivanjima. No ako ste sami, ne forsirajte približavanje osobi koja vam se sviđa ili traženje srodne duše. Za sada je bolje strpjeti se. Nekima će bivši partner unijeti nered u život.

Zdravlje - Bit ćete optimistični i dobrog zdravlja. Putovanja će vas posebno nadahnjivati, a mnogi će se okrenuti duhovnom životu te uspješno svladati tehnike meditacije. Neki će se prepustiti vještim rukama masera.

Najbolji dan: 21. svibnja

Najlošiji dan: 27. svibnja

Odgoj prema znaku horoskopa djeteta: Mali Lav intuitivno bira svoj put, Rak je stalno zbunjen
Odgoj prema znaku horoskopa djeteta: Mali Lav intuitivno bira svoj put, Rak je stalno zbunjen

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Borit ćete se za bolji položaj u tvrtki, za veće odgovornosti, podnijeti zahtjev za unaprjeđenjem ili pratiti novinske oglase i slati molbe za bolje radno mjesto. Vaše će se ambicije polučiti željeni uspjeh.

Ljubav - Jačat će komunikacija i razumijevanje s partnerom. Ispravit ćete propuste učinjene prema voljenoj osobi i približiti se ostvarenju intimnih želja. Mogli biste uz pomoć jednog poznanstva zaboraviti na staro razočaranje i okrenuti novo ljubavno poglavlje.

Zdravlje - Rakovima je povoljno vrijeme za započinjanje dijete, odbacivanje cigareta ili rješavanje neke druge štetne navike. Zdravlje će vam biti jako dobro, a ni energije i dobrog raspoloženja nećete biti uskraćeni.

Najbolji dan: 22. svibnja

Najlošiji dan: 21. svibnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Problemi u komunikaciji s kolegama, nemogućnost koncentracije i umor zahtijevaju da odaberete koji su vam ciljevi najvažniji. U idućim danima bi Lavovi trebali paziti kako posluju i što potpisuju.

Ljubav - Imat ćete osjećaj da nigdje ne možete pronaći smirenje. Ponašat ćete se suprotno svojim osjećajima pa biste nemir mogli unijeti u svoju ljubavnu vezu. Ne uzimajte ka srcu partnerove izjave i pomanjkanje pažnje - posrijedi je prolazna kriza.

Zdravlje - U napetom ste razdoblju u kojem trebate pojačano voditi brigu o sebi. Poslovni stres oduzimat će vam dragocjenu energiju pa će iscrpljenost ili tegobe s tlakom, nogama i kralježnicom biti česta pojava.

Najbolji dan: 26. svibnja

Najlošiji dan: 23. svibnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Možete li svoje radne napore usmjeriti na putovanja, strane jezike, umjetnost, čak doškolovanje, bit ćete zadovoljni postignutim rezultatima. Blizu ste ispunjenja većine svojih poslovnih planova.

Ljubav - Na pravoj ste raskrsnici putova, pritisnuti čudnim okolnostima i oduševljeni novim šansama. Potražite dobitnu kombinaciju koja će vam olakšati teške odluke i motivirati vas da izdržite ono što ne možete izbjeći. Djevice u braku mogle bi dobiti prinovu.

Zdravlje - Uslijed stresa ili povećane brige za nekog od bolesnih ukućana i sami ćete se lošije osjećati. Skloni ste iscrpljenjima i jakom unutarnjem nezadovoljstvu. Češće šećite i boravite na suncu.

Najbolji dan: 27. svibnja

Najlošiji dan: 25. svibnja

Savršen dan za jednog Bika je dan ispunjen finom hranom, spavanjem i vođenjem ljubavi
Savršen dan za jednog Bika je dan ispunjen finom hranom, spavanjem i vođenjem ljubavi

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Pred Vagama su dani isplativih ulaganja ili kupnje vrijednih predmeta, primjerice računala i kućanskih aparata. Mogli biste se izboriti za povišicu, primiti naknadu za prekovremeni rad ili kupiti vrijedan dar.

Ljubav - Pripazite da vam vlastita egocentričnost ne bi stajala na putu do ljubavne sreće, a nedosljedno ponašanje pokvarilo uvod u lijepu vezu. Jasnije ćete sagledati stvari kada malo smirite ritam života. Popravite odnose, potrudite se približiti partneru.

Zdravlje - Višak energije potrošite u sportskoj dvorani, u protivnom bit ćete nervozni i uznemireni. Moguće su prolazne probavne smetnje. Previše se živcirate oko sitnica - omogućite si više kvalitetnog odmora.

Najbolji dan: 21. svibnja

Najlošiji dan: 24. svibnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Pomnije birajte pomoćnike i suradnike. Nemojte dopustiti da neki ljudi bezgranično koriste vaše znanje i energiju. Nekim Škorpionima je povećana mogućnost bavljenja poslom koji će plijeniti pozornost javnosti.

Ljubav - Neki među vama ostvarit će veliku želju pa biste mogli proslaviti zaruke, dugo očekivani ulazak u bračnu luku ili će vam osoba u koju ste zaljubljeni napokon uzvratiti osjećaje. Moguć je susret ili telefonski razgovor sa starom ljubavi i obnova veze.

Zdravlje - Iscrpljeni ste, previše radite i nimalo se ne štedite. Stoga se nemojte čuditi ako vas češće počne boljeti kralježnica ili se aktiviraju neke druge vaše boljke. Žene će najviše biti osjetljive na reproduktivne organe.

Najbolji dan: 22 svibnja

Najlošiji dan: 26. svibnja

storyeditor/2023-03-06/dreamstime_m_43205030.jpg

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Ništa vam neće biti teško pa ni do kasno ostati na poslu, sređujući papire ili dovršavajući poslove koji nisu u vašoj nadležnosti. Žudite li za bolje plaćenim mjestom, raspitajte se novim mogućnostima.

Ljubav - Ljubavna zbivanja stavljaju vas u nezahvalan položaj pa je bolje susprezati osjećaje, dok ne shvatite što vam donosi budućnost. Nesigurnost vas može potaknuti na krutost, posebno prema obitelji i partneru. Nekima je moguć flert na poslu.

Zdravlje - Venerin utjecaj upozorava Strijelce na genitalne i urinarne tegobe. Morat ćete više pozornosti posvetiti njezi i dotjerivanju, dok će mlađi patiti od akni i masne kože. Tjedan je odličan za terapije i razne oblike liječenja.

Najbolji dan: 25. svibnja

Najlošiji dan: 21. svibnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Merkur u Biku uklonit će sve poslovne zapreke za Jarčeve. Pokazat ćete veliku hrabrost u raznim natjecanjima i javnim nastupima. I u radnoj sredini bit će sve više onih koji će isticati i primjećivati vaše vrijednosti.

Znakovi koji se nerviraju bez razloga: Bikovi su poput vulkana, a Škorpioni emotivni
Znakovi koji se nerviraju bez razloga: Bikovi su poput vulkana, a Škorpioni emotivni

Ljubav - Bit ćete skloni promjenama raspoloženja koje partner neće lako podnositi niti će ispravno tumačiti vaše reakcije. Ne možete protiv svog naglašenog osjećaja ponosa i dostojanstva, ali povremeno pristanite barem na sitne ustupke.

Zdravlje - Vedri ste i optimistični, što će se ujedno pokazati i odličnom zaštitom protiv raznih bolesti. Okrenut ćete se sportu, pronaći novi hobi ili uživati u čarima roditeljstva. Vaše raspoloženje ništa ne može pokvariti.

Najbolji dan: 27. svibnja

Najlošiji dan: 24. svibnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Rad s ljudima i odnos među kolegama prolaze kroz uspone i padove pa se prilagodite kako biste smanjili stres i pritiske. Moguća su veća ulaganja u nekretnine, poslovni prostor ili obiteljske poslove.

Ljubav - Mogli biste patiti zbog nedostatne partnerove pažnje ili očekivati susret koji će možda biti odgođen. Mogao bi vam se dogoditi prekid ljubavne veze ili svađa koja vam neće ostaviti previše prostora za manevriranje. Ne popusti li partner, popustite vi!

Zdravlje - Vodenjaci će brzo gubiti snagu i biti neotporni na tjelesne napore. Mogla bi ih mučiti glavobolja ili bolovi u očima pa nije naodmet otići kod oftalmologa. Pazite se raznih nezgoda i ozljeda. Nosite udobniju obuću!

Najbolji dan: 21. svibnja

Najlošiji dan: 25. svibnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Dobra koncentracija i snalažljivost pomoći će Ribama u ključnim trenucima i zahtjevnijim zadacima. Planirate li ispit i nastupe u medijima, obavite to u ovom tjednu jer ste izrazito uvjerljivi i koncentrirani.

Ljubav - Imat ćete pravi uvid u ljubavnu situaciju. Doći ćete do objektivnih spoznaja o svojim i partnerovim osjećajima i osloboditi se unutarnjeg grča kojeg su vam nametala loša iskustva iz prošlosti. Uživajte u nježnostima i obnovljenim strastima s partnerom.

Zdravlje - U sjajnoj ste formi i nećete imati nikakvih ozbiljnijih zdravstvenih tegoba. Bit ćete komunikativniji i skloni zabavnoj strani života pa ćete često izlaziti i uživati u noćnom životu. No u prometu budite oprezni!

Najbolji dan: 23. svibnja

Najlošiji dan: 27. svibnja

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru