Lifestyle

Komentari 1

Veliki tjedni horoskop otkriva čemu se možete nadati, a tu su i detalji iz burne povijesti badića

Veliki tjedni horoskop otkriva čemu se možete nadati, a tu su i detalji iz burne povijesti badića

ČITAJ TOP SADRŽAJ Svakog dana biramo za vas tekstove iz našeg sadržaja. Ovo su najčitanije priče iz rubrike Life&Style

Svakoga dana na jednome mjestu donosimo vam najčitanije članke iz našeg digitalne free i PLUS+ ponude. Ovo su priče novinara 24sata iz Life&Style rubrike. Pretplati se na PLUS+ i čitaj sadržaj samo za tvoje oči.

Kad je 1907. godine australska plivačica Annette Kellerman, na jednoj plaži u Bostonu odjenula jednodijelni kupaći kostim koji je bio posve pripijen uz tijelo i otkrivao dio ramena, te dijelove ruku i nogu, izazvala je zgražanje i šok. I ne samo to, navodno je bila uhićena zbog nepristojnosti!

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:


Otkrijte što vam ovaj tjedan donose zvijezde - tko će imati sreće na poslu, a tko u ljubavi? Nekim znakovima su mogući ozbiljniji zdravstveni problemi, koji će zahtijevati odlazak liječniku i obavljanje pretraga.

PROČITAJ VIŠE:

Volite zagrebačke kremšnite? Donosimo vam fenomenalni recept.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

Žena je izazvala raspravu nakon tvrdnje da je imala 'nepoželjan i neočekivan' analni seks s nekoliko muškaraca. Na forumu je postavila pitanje je li to sad postao svakodnevni dio seksa ili ne?

PROČITAJ VIŠE:

Postoji sedam glavnih oblika noktiju, a dobro odabran oblik pomoći će vam da prsti i dlanovi izgledaju ljepše i elegantnije. Okrugli oblik najbolje pristaje onima koji ne vole duge nokte te stalno nose kratke. 

PROČITAJ VIŠE:

 

Najčitaniji članci