Obavijesti

Lifestyle

Komentari 40

Veliki tjedni horoskop: Ovnu će netko raditi 'iza leđa', a Bik bi se mogao beznadno zaljubiti

Veliki tjedni horoskop: Ovnu će netko raditi 'iza leđa', a Bik bi se mogao beznadno zaljubiti

Vage će biti iscrpljene pretrpanim dnevnim rasporedom i poslovnim brigama, a Jarci će imati problema s tenom, osobito ako su mlađi i pate od akni. Ribe se trebaju suzdržati od pretjerivanja

VIDEO

Ovan 21.3. - 20.4.

Posao - Rođene u ožujku očekuju velike promjene – uhvatite priliku koja će vam se pružiti. No čuvajte svoja leđa jer je oko vas mnogo onih koji vam nisu skloni. Netko bi vam nešto potajno mogao raditi „iza leđa“.

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi u horoskopu

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Ljubav - Mogla bi vam se udvarati oženjena ili pustolovna osoba, koja se još nije oslobodila sjena ljubavne prošlosti. Samci bi mogli obnoviti bivšu vezu ili se ponovno zaljubiti u istu osobu. Ovnovi koji su u braku, sumnjat ćete u partnerovu ljubav i osjećaje.

Zdravlje - Prilično ste vitalni i izdržljivi, no manji problemi vezani su za psihu. Slabe ste koncentracije pa vam svaki posao predstavlja napor. Trebali biste se više odmarati, jesti voća i povrća i baviti se tjelovježbom.

Najbolji dan: 19. travnja

Najlošiji dan: 21. travnja

Šest horoskopskih znakova koji će radije biti sami nego u vezi
Šest horoskopskih znakova koji će radije biti sami nego u vezi

Bik 21.4. -  21.5.

Posao - U odličnom ste razdoblju jer počinje vaša astrološka vladavinama, a i poslovični Merku je u vašem znaku. Iskoristite ovaj tjedan za sve veće obaveze jer će vam gotovo sve polaziti za rukom.

Ljubav - Osjećate li simptome zaljubljenosti, ne oklijevajte učiniti ono što smatrate ispravnim. Entuzijazam vam pomaže pokrenuti zbivanja u željenom smjeru, a planeti da vaše ljubavno osvajanje bude uspješno. Mnogi Bikovi će se jako zaljubiti.

Zdravlje - Puni ste energije pa ćete rado učiniti nešto dobro za svoj izgled. Intenzivnije ćete se baviti tjelovježbom, no pritom pripazite na vratnu kralježnicu koja je vaša slaba točka. Ne pretjerujte s naporima i naprezanjima!

Najbolji dan: 22. travnja

Najlošiji dan: 23. travnja

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao - Ako ste rođeni u lipnju, pazite s kime poslujete. Ne zamjerajte se šefovima i kolegama. Mogli biste postati meta tračeva ili će vam netko potiho potkopavati ugled. Želite li napredovati, o tome nikom ne govorite.

Ljubav - Iako snaga osjećaja prema partneru neće biti upitna, nije isključeno da vam se po glavi vrzma treća osoba. Dvojit ćete da li se upustiti u flert ili odustati, no strast bi vam ipak mogla pomutiti razum. Pazite stoga kakve ćete poteze povući.

Zdravlje - Psihički ste vrlo jaki i otporni na stres, no tjelesna forma neće vam biti dobra. Skloniji ste virozama, prehladama i infekcijama. Zdrava prehrana ojačat će imunitet Blizanaca, a sport ili rekreacija aktivirati energiju.

Najbolji dan: 23. travnja

Najlošiji dan: 19. travnja

Kako će pronaći duhovni mir? Ribe trebaju prestati izigravati žrtve, Rak mora usporiti...
Kako će pronaći duhovni mir? Ribe trebaju prestati izigravati žrtve, Rak mora usporiti...

Rak 22.6. - 22.7.

Posao - Mogli biste dobiti priliku da se okušate u novom poslu. Nemojte dopustiti da vas nesigurnost spriječi u tome, vjerujte u sebe i svoje sposobnosti. Otvorit će vam se neke nove opcije koje uključuju i napredovanje.

Ljubav - Bit će vam jasno u čemu ste do sada griješili i s lakoćom sve popraviti. Mnogi Rakovi bi mogli obnoviti prekinutu vezu i početi ispočetka. Neke će zaokupiti romantično dopisivanje sa simpatijom putem interneta ili dugi telefonskih razgovori.

Zdravlje - Odlične ste koncentracije pa lako pamtite i najglasniji ste u društvima. Manje boljke mogu biti povezane uz vašu probavu pa pazite što jedete i koliko kalorija unosite u organizam. Koristit će vam lagane šetnje.

Najbolji dan: 17. travnja

Najlošiji dan: 21. travnja

themoviedb.org

Lav 23.7.- 22.8.

Posao - Za ostvarenje planova bit će vam potrebno mnogo strpljenja i lukavosti. Lavovi će se verbalnom oštrinom suočiti s konkurencijom, ali si i stvoriti neprijateljstva. Neki planovi će se teško ostvarivati, što će vas jako živcirati.

Ljubav - Ponašat ćete se zaštitnički, što će vašem partneru goditi. Samci bi mogli osjetiti privlačnost i prepoznati kvalitete kod osobe koju dosad nisu primjećivali. Nije isključeno da se radi o nekom tko se kreće u vašem društvu ili na radnom mjestu.

Zdravlje - Vaša tjelesna forma raste pa ćete dobro podnositi dijetu i veća tjelesna naprezanja. Zanimat ćete se za alternativnu medicinu, možda se početi baviti jogom ili meditacijom te više paziti na prehranu.

Najbolji dan: 20. travnja

Najlošiji dan: 23. travnja

Ova tri horoskopska znaka će najdulje živjeti: Odlično se nose sa stresom i paze na zdravlje
Ova tri horoskopska znaka će najdulje živjeti: Odlično se nose sa stresom i paze na zdravlje

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao - Od vas će se tražiti pokretljivost pa se pripremite na brojne kontakte i putovanja. Nemojte dopustiti kolegama da svoje neizvršene zadatke prebacuju na vas. Ovo je vaše vrijeme kad možete lakše ostvariti svoje planove.

Ljubav - Pokažite razumijevanje za partnerove probleme. Bahatim reakcijama možete ga odbiti i spriječiti u namjeri da učini nešto dobro za vaš odnos. Ako ste u nekog zaljubljeni, nije dobro vrijeme da nešto poduzmete. Radije se još malo strpite.

Zdravlje - Osjećate li da vas neke tegobe uporno prate, obavite liječničke pretrage. Djevice su u razdoblju povećanih iscrpljenja. Mnogo raditi i pritom se živcirate, što se negativno odražava na vašu osjetljivu probavu.

Najbolji dan: 22. travnja

Najlošiji dan: 19. travnja

Vaga 23.9.  - 22.10.

Posao - Iscrpljivat će vas međuljudski odnosi. Budite ljubazni prema strankama ili suradnicima. Ne dopustite drugima da vam svojim problemima troše dragocjeno vrijeme. financijska situacija Vaga će se naglo popraviti.

Ljubav - Poslušajte intuiciju kada je ljubav posrijedi. Nemojte toliko razmišljati nego se prepustite osjećajima. Ako je vaša veza u krizi, izborite se za partnerovo povjerenje iskrenošću i otvorenošću. Ne gurajte probleme pod tepih, vrijeme je da ih riješite.

Zdravlje - Pretrpani dnevni raspored i poslovne brige mogu vas iscrpiti. Probajte živjeti urednije, a mnogo će vam pomoći da koji put navečer legnete ranije spavati. Ojačajte svoj imunitet vitaminskim pripravcima. 

Najbolji dan: 23. travnja

Najlošiji dan: 21. travnja

Evo što ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku
Evo što ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao - Održite odnose sa suradnicima na pristojnom nivou. Nemojte se živcirati zbog stvari koje ne možete promijeniti nego mijenjajte ono što možete. Mogli biste doživjeti otvorena neprijateljstva i rivalstva.

Ljubav - Škorpionima će ostajat malo vremena za ljubavni i obiteljski život, ali sklona Venera će omogućiti da ti trenuci budu ispunjeni. Povezat ćete se i zbližiti s nekim tko živi udaljeno od vas ili ćete se zaljubiti tijekom boravka u inozemstvu. Dani sreće su pred vama.

Zdravlje - U dobrom ste razdoblju pa imate mnogo energije. Veseli ste i dobrog raspoloženja, a pojačani društveni život dobro djeluje na vašu psihu. Manje tegobe mogu biti povezane s grlom – izbjegavajte gazirane napitke!

Najbolji dan: 18. travnja

Najlošiji dan: 23. travnja

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao - Bit ćete učinkoviti u poslovima koji iziskuju planiranje, sposobnosti upravljanja i odlučivanje. Vaši umjetnički i poduzetnički talenti bit će u porastu. Moguće su i kadrovske promjene, novi posao i novi radni zadaci.

Ljubav - Nesigurni ste u vlastite osjećaje. Simpatija ili partner doimat će se dalekima, no razgovor je najbolji lijek za sve privatne probleme. Strijelcima koji su u ozbiljnoj vezi, nije isključeno da vas partner zaprosi ili barem predloži mogućnost zajedničkog života.

Zdravlje - Nemojte biti nemarni prema svojem zdravlju jer ste u razdoblju u kojem vas vrebaju velika iscrpljenja i izloženost stresnim situacijama. Pripazite se ozljeda i padova, ali i sklonosti infekcijama i temperaturama. 

Najbolji dan: 19. travnja

Najlošiji dan: 17. travnja

Horoskopski znakovi s najboljim i najgorim smislom za humor
Horoskopski znakovi s najboljim i najgorim smislom za humor

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao - Sve što je vezano uz medije, pisanje i komunikaciju donijet će financijsku korist. Mnogo vremena provodit ćete u učenju i intelektualnoj nadogradnji, što će vam se na kraju i isplatiti.

Ljubav - Nemojte se pretrpati obvezama, ostavite dovoljno vremena za ljubav. Uvidite li da nešto muči partnera, potaknite ga da vam se otvori. Tjedan je odličan za ljubavne razgovore i pokušaje pomirenja. Neki će steći novu simpatiju.

Zdravlje - Mogli biste imati problema s tenom, osobito ako ste mlađi i patite od akni. Njegujte lice prirodnim maskama na bazi voća. Jarci ova tjedan raspolažu s mnogo energije pa sve poslove i kućne obaveze stižu na vrijeme obaviti.

Najbolji dan: 22. travnja

Najlošiji dan: 20. travnja

Dreamstime

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao - Nepovoljni Merkur vas upozorava da dobro otvorite oči i pazite što potpisujete i s kime pregovarate ili dogovarate nove poslove. Vodenjaci bi mogli donijeti neke krive odluke koje vas mogu unazaditi.

Ljubav - Partner ili simpatija zasipat će vas komplimentima, a romantični trenuci predstoje i onima koji su u braku. Samci, osoba u koju ste zaljubljeni mogla bi biti prava prilika za vas. Ako ste žena, pojačajte zaštitu jer nije isključena mogućnost trudnoće.

Zdravlje - Stalno ćete biti u pokretu, što će imati blagotvoran učinak na vaše raspoloženje i zdravlje. No bavite li se rolanjem i trčanjem, pripazite se manjih ozljeda i nespretnih padova.  Nemojte ni u čemu pretjerivati.

Najbolji dan: 23. travnja

Najlošiji dan: 18. travnja

Kakav je svaki znak horoskopa kao muž: Škorpioni dominiraju, Jarac je sebičan, a Ribe pažljive
Kakav je svaki znak horoskopa kao muž: Škorpioni dominiraju, Jarac je sebičan, a Ribe pažljive

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao - Zahvaljujući usredotočenosti, bez teškoća ćete obavljati nekoliko poslova istodobno. Ići će vam od ruke zadaci koji zahtijevaju koncentraciju, upornost i ponavljanje. Nadređeni bi vas mogli poslati na put kao predstavnika svoje tvrtke.

Ljubav - Zahvaljujući Veneri koja je u vašem znaku, vaši ljubavni apetiti postaju sve veći. Htjet ćete i živjet ćete za ljubav pa nije isključeno da se ovih dana zagledate u privlačnu osobu. Ribe u vezi će imati strastveniji i burniji suživot s partnerom.

Zdravlje - Zahvaljujući Veneri proljepšani ste i boljeg raspoloženja, no Mars u vašem znaku upozorava da u ničemu ne trebate pretjerivati. Klonite se rigoroznih dijeta ili preaktivnog izlaganja sportskim aktivnostima.

Najbolji dan: 17. travnja

Najlošiji dan: 19. travnja

POGLEDAJTE I 'DOM IZ BAJKE':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku