Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Veliki tjedni horoskop: Rakovi će biti zatrpani obavezama, a Djevice će imati sreće u ljubavi

Veliki tjedni horoskop: Rakovi će biti zatrpani obavezama, a Djevice će imati sreće u ljubavi

Ovnovi bi na božićnim domjencima i slavljima mogli upoznati osobu koja će im se odmah svidjeti, a Ribe će biti iznimno društvene, posvećene obitelji, prijateljima i rodbini

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Osjećat ćete se umorno pa poslovne obaveze nećete obavljati s odveć entuzijazma. Izbjegavajte svađe s kolegama i pripazite kakav dojam ostavljate na ljude, čak i na one kojima ste nadređeni.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ljubav - Bračni odnosi Ovnova mogli bi se naći u sjeni njihovih ambicija. Razmislite što vas je udaljilo od partnera i s više optimizma gledajte na naizgled nerješive probleme. Na božićnim domjencima i slavljima mogli biste upoznati osobu koja će vam se odmah svidjeti.

Zdravlje - Bit ćete nervozni, možda i izloženi većim zdravstvenim tegobama, no svejedno ste vrlo izdržljivi i jaki. Ne pretjerujte s blagdanskim specijalitetima i alkoholom jer će vam se nepovoljno odraziti na probavu.

Najbolji dan: 22. prosinca

Najlošiji dan: 18. prosinca

Fotolia

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Zasjat ćete učinkovitošću i briljantnim idejama, a mogli biste i šefa zamjenjivati kada je odsutan. Osvajajte nove terene, ali ne zaboravite na zabavu i opuštanje koji su vam itekako potrebni.

Ljubav - Osjećaji koje ste neko vrijeme potiskivali, dobit će na značenju. Tjedan je pogodan za obnavljanje starih veza, pomirenja ili sklapanje novih. Bikovi samci bi se mogli naći u blizini osobe s kojom dijele slične životne poglede, zanimanja ili interese.

Zdravlje - Vaše se zdravlje poboljšalo, a još bolje bit će od 22. prosinca kada će vas vladavina Jarca osnažiti i podići vam imunitet. Odlično su vam aspektirana putovanja – promjena mjesta boravka itekako će vam goditi.

Najbolji dan: 23. prosinca

Najlošiji dan: 19. prosinca

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Mars u vašem znaku naglasit će poriv za aktivnim načinom života. Vaše reakcije bit će agresivnije, a odluke hrabre. Kada nešto odlučite, bit će vas jednostavno nemoguće skrenuti s puta.

Ljubav - Slobodni Blizanci bi preko prijatelja mogli upoznati zanimljive ljude. Srest ćete nekoga tko će privući vašu pozornost na dulje vrijeme. Vaša će očekivanja biti veća od ostvarenog ili dobivenog, no nemojte dopustiti da vam to poljulja samopouzdanje.

Zdravlje - Osjećat ćete pojačan priljev energije, koji će se iskazati u vašem aktivnijem i burnijem životu. No bitno je da u svemu što radite budete umjereni i u ničemu ne pretjerujete.

Najbolji dan: 18. prosinca

Najlošiji dan: 21. prosinca

Jeste li se ikad zapitali ima li horoskop veze s vašim stilom vožnje? Evo prigodnog vodiča!
Jeste li se ikad zapitali ima li horoskop veze s vašim stilom vožnje? Evo prigodnog vodiča!

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Merkurov napeti položaj zahtijevat će veću aktivnost Rakova, možda unijeti i manju zbrku u uobičajen ritam te u nekim situacijama povećati nervozu. Čuvajte račune i ugovore i ne zanemarujte nijednu stavku njihova sadržaja.

Ljubav - Zatrpani obavezama sa svih strana, od posla do obitelji, partnera ćete često zanemarivati. Bit će dana kad nećete s njim razmijeniti niti riječ. Pokušajte povratiti izgubljeni sjaj romantičnom večerom ili odvojite jedan dan za samo za vas dvoje.

Zdravlje - Mogli biste imati manje zdravstvene tegobe koje će vas uznemiravati i živcirati, no većih tegoba neće biti. Pripazite na probavu, masna hrana teško će vam sjesti na želudac i izazvati razne tegobe.

Najbolji dan: 20. prosinca

Najlošiji dan: 24. prosinca

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Osjećat ćete prolazan pad energije i bezvoljnost pa ćete često kasniti s izvršavanjem poslovnih obaveza. Bitne odluke, kontakte s administracijom i potpisivanje dokumenata zasad radije odgodite.

Ljubav - Bit ćete nestrpljivi, skloni kritiziranju partnerovih postupaka i nespremni priznati svoje pogreške. U ozračju takvih stavova, ne možete očekivati više niti od suprotne strane. Budite svjesni svojih postupaka. Dočekajte blagdane s osmjehom na licu.

Zdravlje - Osjećat ćete veliku nervozu i unutarnji nemir, zbog čega vas neće držati ni vrijeme ni mjesto. Bit ćete najsretniji ako se budete mogli mnogo kretati i družiti. Pazite na sebe, ne iscrpljujte se i čuvajte se upala.

Najbolji dan: 22. prosinca

Najlošiji dan: 19. prosinca

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Kreativnost će vam biti istaknuta pa će dani pogodovati ne samo umjetnicima, novinarima, piscima ili odgajateljima, nego i onima koji su usmjereni na osmišljavanje novih poslovnih projekata.

Ljubav - Zahvaljujući Veneri u Jarcu Djevice mogu očekivati lijep razvoj događaja, od pomirenja, novih početaka do poznanstva koje se brzo može pretvoriti u strastvenu i čvrstu vezu. Imate li partnera, uzvratit će vam ljubavlju na vaše strpljenje i odanost.

Zdravlje - Bit ćete odlično raspoloženi pa ćete biti uvijek tamo gdje se nešto veselo događa, bilo da je to slavlje ili nečiji rođendan. Od 22. 12. osjećat ćete se još bolje pa će vas zdravlje dobro služiti.

Najbolji dan: 24. prosinca

Najlošiji dan: 21. prosinca

Top 5 horoskopa svijeta: Drevni znakovi, po danima u tjednu, božanstvima, životinjama...
Top 5 horoskopa svijeta: Drevni znakovi, po danima u tjednu, božanstvima, životinjama...

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Morat ćete poraditi na vještini postizanja kompromisa, jer će vam se u protivnom činiti kao da su se svi urotili protiv vas. Ne budite tvrdoglavi, prihvatite dobronamjerne savjete i pomoć vama naklonjenih kolega.

Ljubav - Razvoj osjećajnih zbivanja Vagama neće ići u korist. Zato ne izazivajte partnera prepirkama i neutemeljenim sumnjama. Imate li ljubavnu vezu, mogao bi splasnuti vaš interes za partnera. Previše analizirate sebe i to sputava vaše prave osjećaje.

Zdravlje - Moguć je pad imuniteta, stoga je pravi trenutak da u prehranu unesete više namirnica koje obiluju vitaminima i mineralima. Iako ćete se lako umarati i gubiti energiju, dobro vas raspoloženje neće napuštati.

Najbolji dan: 18. prosinca

Najlošiji dan: 22. prosinca

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Sve se vrti oko financija i na tom planu neće biti problema. Vaš ugled raste, a i sami ste sve sigurniji u sebe. Pravo je vrijeme da se nametnete i uvjerite nekoga u ispravnost svojih argumenata.

Ljubav - I dalje ste u stabilnom razdoblju koje prate nove ljubavi ili učvršćivanje postojećih veza i brakova. Neke Škorpione će pojačane poslovne aktivnosti odvajati od obitelji pa iskoristite blagdane za zbližavanje. Samci će u jednom društvu upoznati privlačnu osobu.

Zdravlje - Bit ćete vitalni i puni energije. Družit ćete se s rodbinom i uživati u njihovom društvu, dok će se mlađi provoditi u veselim društvima. Zdravlje će vam biti dobro, a ako ste bili bolesni, brzo ćete se oporaviti.

Najbolji dan: 20. prosinca

Najlošiji dan: 18. prosinca

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Bit ćete originalni, kreativni i spremni za iskorake. Bez teškoća ćete izlaziti na kraj s ljudima, bilo da je riječ o klijentima, suradnicima ili nadređenima. Poriv za trošenjem, bit će istaknut pa pripazite.

Ljubav - Odlično izražavate sebe i svoja mišljenja pa ćete naići na one kojima će se svidjeti vaš šarm i karakter. Strijelci će od partnera primati ljubav i darove, a to će ih motivirati da i sami uzvrate na isti način. Samci bi se mogli naći u nečijem zagrljaju.

Zdravlje - Napravite nešto lijepo za sebe. Posjetite frizera, pođite na manikuru ili se počastite novim odjevnom stvari. U vrijeme blagdana odlično ćete se osjećati, ali pazite ako ste za upravljačem – vozite trijezni!

Najbolji dan: 21. prosinca

Najlošiji dan: 19. prosinca

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Ni predstojeći blagdani neće vas spriječiti da obavite i privodite kraju svoje poslove. Isticat ćete se visokom odgovornošću pa će vam i nadređeni povjeravati odgovornije poslove. Ne kupujte darove u posljednji trenutak, neka posao malo pričeka.

Ljubav - Zaljubljiva Venera je u Jarcu pa se događaju bitne promjene u vašem osjećajnom životu. Moguća je velika ljubav i zaljubljenost pa će mnogi ovih dana ući u novu vezu. Vezani će biti privrženiji jedno drugom i razveseliti se darovima.

Zdravlje - Mnogim ste ljudima na usluzi, mnogo vas traže i trebaju, što vas energetski prilično iscrpljuje. Nastojte se u vrijeme blagdana što više odmoriti. Zdravlje će vam se bitno početi popravljati do 22. prosinca.

Najbolji dan: 23. prosinca

Najlošiji dan: 18. prosinca

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Osjećat ćete se neraspoloženima za uobičajene poslovne zadatke. Moguće su zakulisne igrice u radnoj sredini i razočarenje u pojedince s kojima poslujete. Ne živcirajte se oko stvari na koje ionako nemate utjecaja.

Ljubav - Osjetite li da se u vašu vezu uvukla monotonija, budite konstruktivni i poduzmite nešto što će vas oboje animirati. Nemojte se uživjeti u tugu i depresiju niti sebe uvjeravati da nema problema. Suočite se s težinom trenutka, imate dovoljno snage.

Zdravlje - Vodenjaci će loše podnositi stres, što će se odraziti i na vašem organizmu u vidu želučanih tegoba ili problema sa spavanjem. Iskoristite blagdanski vikend za odmor, a u kućnim poslovima neka vam pomognu i ostali ukućani.

Najbolji dan: 18. prosinca

Najlošiji dan: 20. prosinca

Znakovi horoskopa za koje je bolje da ne znate što pretražuju na internetu - možda se šokirate
Znakovi horoskopa za koje je bolje da ne znate što pretražuju na internetu - možda se šokirate

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Budite odlučniji i ne obazirite se na govorkanja zavidnih i ljubomornih ljudi. Problemi će se rješavati brzo i nenadano, stoga ne skidajte smiješak s lica koji će vam otvarati mnoga vrata.

Ljubav - Venera u Jarcu omogućit će vam da šarmom i ljubaznošću vratite izgubljene simpatije kod nekih ljudi. Odnos s partnerom bit će romantičan, ali na vašu inicijativu. Nove veze kod Riba imaju sve šanse za uspjeh, iako će se isprva razvijati sporo i platonski.

Zdravlje - Bit ćete iznimno društveni, posvećeni obitelji, prijateljima i rodbini, što će činiti da se i sami osjećate dobro. Spremate li se na zimovanje, odabrali ste odlično razdoblje u kojem je dobar provod zajamčen.

Najbolji dan: 19. prosinca

Najlošiji dan: 22. prosinca

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'
PROBLEMI S VELIČINOM

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'

Ukrajinka tvrdi da su joj njezine velike grudi broj 30 HH cijeli život stvarale probleme. U školi su ju maltretirali, ne može vježbati osnovne kardio vježbe, a umjesto da bude učiteljica radi putem interneta

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Dnevni horoskop za petak 26. travnja: Ovan dobiva priliku sa simpatijom, Ribe trebaju odmor
KAKAV VAS DAN OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 26. travnja: Ovan dobiva priliku sa simpatijom, Ribe trebaju odmor

Pročitajte dnevni horoskop za petak 26. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje