Lifestyle

Komentari 28

VIDEO: Instruktorica joge tvrdi da može doživjeti orgazam za par sekundi, i to bez stimulacije

VIDEO: Instruktorica joge tvrdi da može doživjeti orgazam za par sekundi, i to bez stimulacije

Zbog vaginizma je postala stručnjakinja u području seksualnosti i sada nudi konzultacije svima kojima je potrebna pomoć. Ona smatra da svaka žena ima sposobnost probuditi svoju orgazmičku energiju

Karolin Tsarski (33) iz Estonije, inače instruktorica joge, otkrila je da može doživjeti orgazam u nekoliko sekundi koristeći samo svoj um. Naime, tvrdi da je uspjela uvježbati svoj um da dosegne vrhunac bez pornografskog sadržaja, seksualnog partnera ili genitalne stimulacije.

POGLEDATE VIDEO:

Nakon što joj je spolni odnos s partnerom postao bolan zbog vaginizma, stanja koje uzrokuje zatezanje vaginalnih mišića nakon penetracije, estonska instruktorica joge provela je čak 10 godina usavršavajući postizanje orgazma bez stimulacije. U tome su joj najviše pomogli joga i tantrički trening.

Njezine tvrdnje su dokazane kroz testove koje je provela skupina znanstvenika, a studija je objavljena u časopisu Sexual Medicine 2022. godine. Jedan test se odnosio na skalu za ocjenjivanje orgazma (ORS), a drugi je bio niz krvnih pretraga.

Uspoređeni su njezini stimulirani klitoralni i analni orgazmi s onima koji su postignuti bez stimulacije. ORS test je pokazao da Karolin više uživa u orgazmima koje postiže svojim umom, u kontekstu ushićenja i emocionalne intimnosti. Isto tako, testovi krvi su pokazali da ona zaista doživljava orgazam. Krvne pretrage su obavljenje 30 minuta prije nestimuliranog orgazma, odmah nakon i 30 minuta poslije. Njoj se u krvi pokazalo povećanje hormona prolaktina (pokazatelja kvalitete orgazma), što je dokaz da je to stvarno orgazam.

Karolin je stručnjakinja u području seksualnosti i sada nudi konzultacije za one kojima je potrebna pomoć. Ona smatra da svaka žena ima sposobnost probuditi svoju orgazmičku energiju. Međutim, njezin tečaj od sat i pol stoji oko 600 kuna.

- Ovaj tečaj je namijenjen svim ženama koje žele probuditi i uspostaviti dublju vezu sa svojom seksualnom energijom, ženskom esencijom i dubokom mudrošću. U svakoj ženi postoji ogromna seksualna moć, ali iz raznih razloga, možda nismo svi u kontaktu s njom. Ali svaka žena ima mogućnost probuditi tu energiju u sebi kako bi doživjela dublje i zadovoljavajuće orgazme - piše na njezinoj stranici.

Objasnila je kako je njezin trening, koji joj je pomogao da pobijedi posljedice svog vaginizma, uključivao učenje položaja tijela, tehnike disanja, kao i slušanje tijela.

- Radila sam vježbe za zdjelično dno, vježbe masaže grudi i vježbe za oslobađanje srama i krivnje - dodala je Tsarski.

Najčitaniji članci