Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Više nećete zaboraviti zaliti biljku: Hrvatski brend ima stolić s kalendarom koji vas podsjeća

Više nećete zaboraviti zaliti biljku: Hrvatski brend ima stolić s kalendarom koji vas podsjeća

Hrvatski brend Modulos predstavio je novu kolekciju stolića koji dolaze s lončanicom, ali i funkcionalnim ‘podsjetnikom’ na kojemu ćete označiti kada ste je zadnji put zalili

VIDEO

Linija multifunkcionalnih stolića Botanical unosi dašak prirode u prostor, a ima i poseban dodatak, kalendar koji označava dan kad je zadnji put zalivena biljka koja se nalazi u lončanici smještenoj u sredini stolića.

POGLEDAJTE VIDEO (Wespa spaces cooworking prostor za najam ureda):

Pokretanje videa...

Wespa spaces cooworking prostor za najam ureda 05:07

Naime, kalendar se nalazi na stoliću, a treba samo okrenuti posudu tako da oznaka pokazuje na dan kad ste zadnji put zalili biljku. Ovu kolekciju osmislio je hrvatski brend Modulos u suradnji s još jednim domaćim brendom, [kutnakvadrat], koji proizvodi lončanice za biljke, sjenila i dekorativne zdjele.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stolići dolaze s posebno izrađenom betonskom posudom [kutnakvadrat], uz kalendar.

- Kad smo razmišljali o dizajnu, nit vodilja bila je dizajnirati statement komad namještaja koji će uz to biti multifunkcionalan - rekli su Matej Grozdanović i Tonći Urošević, suosnivači ovih brendova. Dodaju kako multifunkcionalna lončanica može postati i zdjela za voće ili za zdrave grickalice.

Non-stop čistite prašinu i opet je tu? Evo zbog čega se to događa
Non-stop čistite prašinu i opet je tu? Evo zbog čega se to događa

- Ili jednostavno, ovaj pomoćni stolić može se transformirati u coffee table koji će se uz to istaknuti i kao dopadljiv te dekorativni komad namještaja - ističu.

Botanical Temple izrađen je u rustikalnom stilu, a Botanical Mist dolazi u svjetlijoj varijanti. Botanical Cocoa dolazi s crnom ili zelenom pigmentiranom ručno izrađenom betonskom lončanicom.

Kožni kauč idealno će očistiti sredstvo koje svi imamo u kući
Kožni kauč idealno će očistiti sredstvo koje svi imamo u kući

Mogu se postaviti u bilo koji prostor, tamo gdje želite imati sve na dohvat ruke. Pristaje u dnevnom boravku, ali i u spavaćoj sobi. Decentan je, pa se može lako uklopiti s bilo kojim stilom.

Savršen je za ljubitelje biljaka, koji u lončanicu mogu staviti svoju omiljenu biljku i tako uživati u zelenilu te je bezbrižno zalijevati, bez straha da će zaboraviti kad su to posljednji put učinili.

Dolazi u dvije visine, a oblikovan je tako da se jednom stranom može uvući ispod drugog namještaja. Tako odlično pristaje uz kauč ili krevet, a na njemu je sve na dohvat ruke.

- Odlučili smo spojiti inovativan, startup pristup s tradicijom. Bilo da je riječ o izradi namještaja po mjeri ili razvoju novih proizvoda, u potpunosti smo posvećeni svakom detalju i pažljivo promišljamo funkcionalnost kako bismo bili sigurni da ćemo izraditi namještaj koji u potpunosti zadovoljava formu i funkciju. Osim toga, smatramo da je praktičnost jedan od elemenata koji moraju biti zastupljeni kod namještaja i zato uvijek promišljamo kako namještajem riješiti neke svakodnevne probleme, poput kabliranja, punjenja mobilnih uređaja, organiziranja - rekla nam je Katarina Galić iz Modulosa.

Mama prestala čistiti da vidi što će se dogoditi: Kuća izgleda kao da smo doživjeli apokalipsu
Mama prestala čistiti da vidi što će se dogoditi: Kuća izgleda kao da smo doživjeli apokalipsu

Modulos je domaći brend koji se prije nekoliko godina proslavio modularnim stolom, čija se površina potpuno može sastavljati od modula. Omogućili su da korisnik sam odabire oblik radne površine te dimenziju i koje će module koristiti. Priča o Modulosu odjeknula je tad i u SAD-u.

Izrađuju namještaj po mjeri, a imaju i standardnu ponudu. Osim multifunkcionalnih stolića, u njihovoj ponudi je stol Conform Desk.

- Riječ je o komadu namještaja koji s jedne strane kroz dizajn i pametno osmišljene značajke daje komfor u korištenju, a s druge strane konformira se prostoru u koji je smješten, i to uspijeva kroz prilagodbu dimenzija, a sve to prati jednostavan i univerzalan dizajn. Dolazi u tri boje - crnoj, bijeloj i smeđoj. Najtraženiji je definitivno ovaj u smeđem dekoru - govori Galić.

Prvi proizvod tvrtke, modularni radni stol, nastao je prvenstveno iz potrebe, ali i iz želje za stvaranjem nečeg novoga.

- On je rješenje problema koji je imao naš osnivač Matej. Ukratko, bio je podstanar, često se selio, a mnogo je vremena provodio za radnim stolom. Zato je trebao radni stol koji će se uspješno prilagođavati svakom novom prostoru. Pritom je htio i kvalitetan stol koji će imati korisne funkcionalnosti. Pala mu je na pamet ideja o modularnoj radnoj površini s modulima koji imaju različite funkcionalnosti. Na tržištu nije naišao na sličan proizvod i to mu je bio dodatni vjetar u leđa da uz očevu pomoć svoj idealan stol izradi prema svojoj zamisli. Iako danas više nije u prodaji, modularnim radnim stolom zapravo je krenula naša priča - otkrivaju.

Smatraju kako im je najveća snaga posvećenost detaljima, ali i pametno osmišljen namještaj koji rješava male frustracije u svakodnevnom životu. Tako su spojili inovativan pristup s tradicijom. Proizvodi se mogu naručiti na njihovoj stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru