Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Više od 400 gostiju iz svijeta stiže na Kongres nutricionista

Više od 400 gostiju iz svijeta stiže na Kongres nutricionista

U hotelu Sheraton od 8. do 10. studenog Hrvatski savez nutricionista organizira Kongres kojem će nazočiti više od 400 sudionika iz zemlje i inozemstva različitih profesija i grana znanosti

Ovaj Kongres ne okuplja samo nutricioniste, već i stručnjake iz različitih grana znanosti poput medicine, farmacije, kineziologije, psihologije, prehrambene tehnologije do agronomije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Koncept Kongresa temelji se na nizu predavanja, radionica, panel i sponzoriranih predavanja gdje strani i domaći stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznose i obrazlažu najnovije spoznaje i aktualnosti povezane s nutricionizmom kao znanosti te komponentom u procesu liječenja, ali i nutricionizmom kao neizostavnim dijelom životnog užitka i održivog razvoja.

Dežurni telefon: Nazovi i zatraži savjet nutricionista
Dežurni telefon: Nazovi i zatraži savjet nutricionista

- Teme predavanja na 7. Međunarodnom kongresu nutricionista pratit će trendove u prehrani, povezanost prehrane s plodnosti, trudnoćom i laktacijom, kliničku prehranu, ulogu i značaj mikrobiote, povezanost prehrane i autoimunih bolesti, prehranu u djece sportaša i mnoge druge, dajući mogućnost svakom sudioniku da pronađe nešto iz vlastitog područja interesa, pojasnila je nutricionistica Anja Vukomanović zadužena za PR Kongresa i medije.

Dodala je kako će sudionici Kongresa moći sudjelovati u eno-gastro eventima te edukativnim izletima, a vrhunac zabave je na gala večeri. Pozvala je sve zainteresirane da posjete 7. Međunarodni Kongres Nutricionista te prošire i obnove svoja znanja iz područja nutricionizma.

Male tajne nutricionista: Juha i salata sprečavaju prejedanje
Male tajne nutricionista: Juha i salata sprečavaju prejedanje

- Pozivamo i studente prehrambenih fakulteta, medicinskih fakulteta, farmacije, kineziologije i srodnih grana znanosti da sudjeluju na Kongresu i nadograde svoje znanje, ali i iskoriste mogućnost razgovora s vodećim stručnjacima te, potencijalno, i s budućim poslodavcima, zaključila je. Sve dodatne informacije o Kongresu možete saznati na službenoj stranici Kongresa OVDJE.