Obavijesti

Lifestyle

Komentari 115

Vulgarne štikle i dubok dekolte za prvi spoj neće vas odvesti do drugog, ističe influencerica Bey

Vulgarne štikle i dubok dekolte za prvi spoj neće vas odvesti do drugog, ističe influencerica Bey

Trenerica elegancije koja dijeli savjete kako upasti u visoko društvo i 'uhvatiti' bogatog supruga, Anna Bey, objasnila je što nikako ne smijete odjenuti za spoj ako želite ostaviti dobar dojam

VIDEO

1. Predubok dekolte

Anna vjeruje kako preizazovna odjeća možda nije najbolji izbor za prvi spoj jer će vas tada partner prije gledati kao 'komad mesa' nego kao materijal za ozbiljnu vezu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Seks u pandemiji 06:04

- Kada odmah dođete sa svim 'na pladnju', muškarac će samo buljiti u vaše grudi cijelu večer. Razgovarat će s vašim grudima, a ne s vama. Jedino će to vidjeti tijekom cijelog spoja i na pameti će mu biti samo seks. To nije nešto što želite ako se nadate ozbiljnoj vezi - rekla je i dodala da se ipak ne trebate sasvim pokriti, jer suptilno pokazivanje malo kože može biti vrlo korisno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Bey (@annabey)

2. Individualan stil

Kada je riječ o prvim spojevima, Anna vjeruje u onu 'manje je više', te da iako svi imaju individualni stil, muškarci će više cijeniti odjeću koja je jednostavnija, ženstvenija i klasičnija.

- Razumijem da želite pokazati malo svoje osobnosti, to je u redu, ne kažem da ne možete nositi takvu odjeću. Ali taj stil ostavite za kad ste sa svojim prijateljicama, njih će to impresionirati, muškarce neće - rekla je.

Influencerica 'za visoko društvo' objavila: Ovo je 7 znakova da se oko tog dečka ne trebate truditi
Influencerica 'za visoko društvo' objavila: Ovo je 7 znakova da se oko tog dečka ne trebate truditi

3. Jeftine torbice

Anna je sugerirala da nošenje jeftinijih robnih marki na spoju s bogatim muškarcem možda nije dobra ideja, jer to znači da ćete u budućnosti imati manje šanse da će vam davati raskošnije poklone.

- Možda ste na početku svog putovanja prema visokom društvu, pa si možda nećete moći priuštiti ništa otmjenije od toga, i ne krivim vas zbog toga, i ja sam bila u toj poziciji. Ali kad ostavljate prvi dojam imućnom čovjeku, ne želite se etiketirati kao netko običan. Ne morate na sebe staviti gomilu poznatih marki, ali obucite se kvalitetno - kaže.

4. Vulgarne štikle s platformom

Pixsell

Anna kaže da pete uvijek imate ispod 11 cm za večernji sastanak, a ispod 8 cm za dan i savjetuje da ne koristite bilo koji oblik pete na platformi.

- Platforme su vulgarne, ali pobrinite se da uvijek nosite cipele na petu - rekla je i dodala da nosite cipele koje su pomalo senzualne, ali ništa previše provokativno zbog čega se čini kao da ste u striptiz klubu.

20 znakova koji ukazuju da on ne vidi budućnost u vezi s vama
20 znakova koji ukazuju da on ne vidi budućnost u vezi s vama

5. Zbog kratkih i uskih haljina ispadate očajne

Anna tvrdi da ćete se zbog kraćih uskih haljina doimati očajno te kaže da muškarci prilaze ženama koje izgledaju samopouzdano i sigurno u sebe.

- Dame, ne morate vrištati za pažnjom. I ne kažem da se odijevate kao časne sestre jer mislim da nije prikladno doći na spoj u svojoj najkonzervativnijoj odjeći. Odjeća bi trebala pokazati vašu siluetu i ženstvenost. Svakako želite pokazati da ste žena, ali ne želite ispasti jeftine - tvrdi.

6. Zbog skupe odjeće i nakita mislit će da ste diva

Prema Anni, nošenje najskuplje odjeće i nakita odjednom može učiniti da izgledate 'preodjeveni, poput dive i kao da se previše trudite'.

- To je velika pogreška, pogotovo ako ste tek počeli izlaziti, jer prije svega ne želite da on misli kako se silno trudite da ga impresionirate. Također, ne želite da ispadne kako ste 'skupi za održavanje'. Ipak, mislim da je važno odmah signalizirati da imate skup ukus i uživate u određenom načinu života te da imate određene granice - objasnila je.

Anna savjetuje da izgledate sofisticirano i elegantno, ali uvijek 'pomalo pododjevene', tako da misli kako se ne trudite previše impresionirati ga.

7. Široka odjeća nikog ne impresionira

Anna kaže da bi slobodne djevojke trebale odustati od 'muške' i široke odjeće u zamjenu za ženstveniji stil. Vjeruje da je to ključ za privlačenje suprotnog spola.

- Želimo težiti ženstvenijem pristupu jer to je zapravo ono što će se muškarcima svidjeti - rekla je.

8. Previše šminke će ga uplašiti

Anna vjeruje da muškarac neće dobro reagirati ako se odlučite za jaki make-up s tamnim sjenilom za oči i podebljanim ružem.

- Previše šminke za oči, grudasta maskara, gusti teški slojevi podloge, snažni ruž i one stvarno duge trepavice koje će mu zabiti u oko... Vjerujte mi, muškarac će se uplašiti jer će također biti zabrinut i razmišljati tijekom sastanka kako izgledate bez svega toga - tvrdi.

9. Jastučići za ramena su muškobanjasti

Iako su jastučići za ramena možda u trendu, Anna kaže da ih izbjegavate.

- Zbog njih se žena doima muškobanjasta. Možda ćete s njima impresionirati svoje prijateljice, ali mislim da to kod muškaraca ne prolazi - objasnila je.

Žene otkrile razloge zbog kojih se odluče na seks s muškarcem
Žene otkrile razloge zbog kojih se odluče na seks s muškarcem

10. Umjetni ten koji će mu uništiti plahte

Kaže da je najbolje izbjegavati umjetni ten na spojevima jer boja obično ispadne narančasta, a i vjerojatno će ostaviti trag na plahtama, piše Daily Mail.

- Iako smo u 2021. svi oni su i dalje nekako narančasti, bez obzira koliko kvalitetan proizvod kupite. Problem je i u tome što ostavljaju trag ako se trljate o nešto. Zamislite da spoj prođe izvrsno i vi si dopustite biti intimni, a plahta sljedeće jutro izgleda kao poprište zločina - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa