Lifestyle

Komentari 0

Za ljepotu: Sandra Bullock lice istrlja jabukom, a Cameron Diaz ga njeguje mlijekom u prahu

Za ljepotu: Sandra Bullock lice istrlja jabukom, a Cameron Diaz ga njeguje mlijekom u prahu

Glumica Cameron Diaz pati od akni, pa mora izbjegavati agresivne pilinge koji pogoršavaju taj problem. Tvrdi da koristi pripravak od mlijeka u prahu, a to omekšava kožu

Unatoč tomu što su joj dostupni najskuplji preparati za uljepšavanje, Catherine Zeta Jones najviše voli domaću kozmetiku:  

- Natrljam mješavinu meda i soli po cijelom tijelu kako bih napravila piling i ovlažila kožu. Nakon što to operete, koža izgleda sjajno. Također, umjesto regeneratora upotrebljavam mješavinu meda i piva. Nakon toga danima mirišem kao dno pivske bačve, no taj tretman je odličan za kosu - otkrila je filmska ljepotica.

POGLEDAJTE VIDEO (Savjeti dermatologa):

No ona nije jedina koja se povremeno posluži malim trikovima. Cameron Diaz pati od akni, pa mora izbjegavati agresivne pilinge koji pogoršavaju taj problem. Zato lice svakog dana trlja mlijekom u prahu, od čega koža postaje izuzetno meka.

The Other Woman Los Angeles Premiere - By Lionel Hahn

Aluminijska folija sužava pore

Patite li od proširenih pora na licu, stavite aluminijsku foliju u zamrzivač, izrežite otvore za usta i nos te prislonite na lice. Hladna folija suzit će pore i djeluje protuupalno, tvrdi stilist Ramy Gafni, čija je klijentica i glumica Julianna Margulies. Za bogatiji volumen kose gazirani napitak stavite u bočicu s raspršivačem i poprskajte po suhoj kosi, otkriva make up stručnjak Brett Freedman, koji je uređivao glumicu Vanessu Hudgens.

Trik je u maski i hladnoj vodi

ELLE Women In Hollywood

Natalie Portman kaže kako ne voli kupovati kozmetička sredstva, nego ih radije priprema sama. Njezina je tajna maska od zgnječenoga kivija pomiješanog sa žličicom meda i malo jogurta. Masku treba nanijeti i držati na licu oko 20 minuta.

Manekenka Agyness Deyn također ne upotrebljava skupe kreme. Ujutro lice i vrat samo ispljuska hladnom vodom, a za učvršćivanje tijela, posebice grudi, tijekom tuširanja zadnji je mlaz obavezno hladan.

Cindy Crawford 'skida' podočnjake krumpirom

Probudi li se s podočnjacima, Cindy Crawford na kapcima drži kriške sirova krumpira, a Goldie Hawn taj problem rješava na drastičniji način - kremom koja se inače koristi protiv hemoroida.

Actors Russell and Hawn pose after unveiling their stars on the Hollywood Walk of Fame in Los Angeles

Talijanska glumica Ornella Muti obožava masku od zgnječenoga krastavca kojem doda malo meda i jogurta. Za mladenački izgled masku na licu drži dvadeset minuta. Sandra Bullock također je obožavateljica voća - svakog jutra lice istrlja kriškom jabuke; to je voće bogato kiselinama koje odlično čiste kožu.
 

Najčitaniji članci