Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Zbog korone otkazane svadbe: Neki tuguju, a neki su se snašli

Zbog korone otkazane svadbe: Neki tuguju, a neki su se snašli
1

Parovi koji su prkosili situaciji i svejedno krenuli s planovima za vjenčanje otkrili su kako su svoj dan iz snova prilagodili pandemiji korona virusa širom svijeta

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 3 bake bit će skupa u izolaciji: Pit ćemo vino i gledati 'Krunu'

S obzirom na to da su svi socijalni kontakti, bilo na otvorenom ili zatvorenom, zabranjeni, mladenci širom svijeta morali su donijeti tešku odluku, odnosno otkazati svoje nadolazeće vjenčanje. No neki parovi su ipak smislili kreativne načine kako bi se osigurali i ipak pred svojim voljenima izrekli sudbonosno: 'Da'.

Melanie Murphy iz Irske je na Instagramu podijelila sliku sebe i svog supruga Thomasa - te objasnila da ne nosi pravu vjenčanicu, niti je to bio njihov planirani dan vjenčanja na savršenom mjestu sa svim prijateljima i obitelj.

Napisala je: 'To nije onaj scenarij koji sam zamišljala u svojoj glavi tisuću puta kako smo i planirali, ali ovaj čovjek je sada službeno moj muž!'.

Zbog ažuriranih savjeta irske vlade o prevenciji korona virusa, Melanie i Thomas morali su otkazati ceremoniju vjenčanja ovaj tjedan.

- Nismo mogli, po dobroj savjesti, riskirati da ljude dovodimo u opasnost na našem vjenčanju. Naravno da smo bili tužni i ljuti jer smo izgubili veliku količinu novca na depozitima i nepovratnim sredstvima - rekla je. No vjenčanje se ipak ostvarilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Melanie Murphy (@melaniiemurphy)

- Jučer u 14 sati izgovorili smo zavjete u matičnom uredu. Ionako smo to trebali učiniti nekoliko dana prije ceremonije u Wicklowu (koju su planirali u subotu) - ispričala je Melanie i dodala da su to učinili u prisustvu nekih članova obitelji kao kumova i usprkos jednostavnosti, to je bilo tako posebno jer ju je otac doveo do 'oltara' gdje su ona i njen odabranik razmijenili vjenčano prstenje. Melanie je također objasnila da još uvijek planiraju imati veliko slavlje za nekoliko godina, ali da je snažan brak ipak ono što im je najvažnije.

Za spas veze: Dopustila sam da ima ljubavnicu, on je sretan...
Za spas veze: Dopustila sam da ima ljubavnicu, on je sretan...

Lauren i Tom još su jedan par iz Londona koji su rezervirali mjesto za vjenčanje u travnju 2019. godine - u blizini mjesta na kojem je mladenka odrasla - i još uvijek nisu sigurni hoće li se njihov dan iz snova ostvariti.

- Proces planiranja vjenčanja bio je jako zabavan, obitelj i prijatelji stvarno su bili uključeni u proces, pozivnice su izašle van, kupljene su haljine i odijela, kao i velika količina ukrasa od kojih su mnogi personalizirani datumom vjenčanja koji bi trebao biti u svibnju 2020. godine. O korona virusu smo prvi put čuli početkom godine, ali nismo o tome previše razmišljali. Tada su se priče počele pogoršavati i započela je paranoja. Završni sastanak planiranja vjenčanja bio je nekoliko dana nakon što su izašle najgore vijesti o korona virusu - priča Lauren i dodaje da je mjesto održavanja bilo ohrabrujuće.

- Pitali smo o mogućoj odgodi, ali odgovorili su nam da to za sada nije moguće, te da će se vjenčanje otkazati samo ako vlada kaže da se mora - objasnila je Lauren i dodala da pretpostavljaju da se vjenčanje ipak neće održati.

Holly Eason i njezin zaručnik, koji su planirali svoje vjenčanje u svom rodnom gradu Tokiju, morali su ga otkazati zbog rizika da im gosti ne budu izloženi infekciji.

Top 3 recepta za super zdravi doručak: Za dan pun energije
Top 3 recepta za super zdravi doručak: Za dan pun energije

- Ne bih si mogla oprostiti da naše slavlje postane uzrok ozbiljnog zdravstvenog stanja - rekla je Holly. 

Dodala je i da je zabrinuta i zbog toga što vjerojatno njenom ocu i bratu neće dopustiti ulazak u Japan.

- Jednostavno ne znamo kakva će biti situacija u to vrijeme i ne bih željela raditi vjenčanje bez da su oni prisutni - ispričala je. Inače, njezin otac Mike, koji živi u Leciestershireu, dodao je da se obitelj sada bori s time da dobije povrat novca ili će izgubiti oko 42.000 kuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KDB Photography (@kdbphotographer)

U međuvremenu, Saavan Nathwani i Risha Modi iz Harrowa u Londonu ispričali su kako su za samo tjedan dana trebali proslaviti svoje vjenčanje iz snova u Toskani, u Italiji

- Za samo tjedan dana, naš se svijet okrenuo naopako, kada je najavljeno izvanredno stanje u Italiji - rekla je Risha i dodala da su planirali ovo vjenčanje skoro šest mjeseci. Naime, oboje rade puno radno vrijeme i premda im je to bio stresan i naporan posao, jedino što ih je držalo bilo je znanje da će se uskoro vjenčati, piše Daily Mail.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:  Ispovijest majke iz Italije: Ja sam ti, ali tri tjedna prije tebe 

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA s Robertom Knjazom

Pokretanje videa...

00:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam