Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Žena iz SAD-a rodila je šestero djece - za svega devet minuta

Bebe su dobrog zdravlja i nalaze se na neonatalnom odjelu intenzivne njege. Inače, šanse da se rode šestorke su jedan naspram 4,7 milijardi, daleko manje od mogućnosti dobitka na lotu

8 komentara

Svega devet minuta trebalo je Thelmi Chiaka iz SAD-a da rodi šestorke - dvije djevojčice i četiri dječaka. Sve bebe teže između 500 grama i jednog kilograma, a na svijet su došle u Ženskoj bolnici u Teksasu (Woman’s Hospital of Texas). Dobrog su zdravlja i nalaze se na neonatalnom odjelu intenzivne njege.

Nije spomenuto radi li se o medicinski potpomognutoj oplodnji ili o začeću prirodnim putem.

Did you know that the odds of having sextuplets are estimated at one in 4.7 billion? We were honored to welcome Thelma Chiaka's four sons and two daughters early this morning! https://bit.ly/2W0ZGlZ

Objavljuje The Woman's Hospital of TexasPetak, 15. ožujka 2019.

Šanse da se rode šestorke su jedan naspram 4,7 milijardi, daleko manje od mogućnosti dobitka na lotu (jedan naspram 302 milijuna).

- Ženska bolnica u Teksasu, koja isporučuje više beba od bilo koje druge teksaške bolnice, rano ujutro u petak dočekalo je šestorke - rekli su u bolnici, a prenosi The Sun.

JOŠ JE DJEVICA Indijka rodila dijete iako nikad nije vodila ljubav sa suprugom

Rekorderka po broju rođene djece u jednoj trudnoći je Nadya Suleman. Ona je u siječnju 2009. godine u dobi od 33 godine rodila osam beba nakon što je bila na medicinski potpomognutoj oplodnji.

GROZNI SU I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message