Obavijesti

Lifestyle

Komentari 171

Žene objasnile kakav je osjećaj za njih primiti dobar oralni seks

Žene objasnile kakav je osjećaj za njih primiti dobar oralni seks

Kunilingus je čarobna stvar - potvrđuje velik broj žena, a mnogima od njih to je i omiljeni način postizanja orgazma s partnerom. Žene su sada objasnile i zašto je to tako dobar osjećaj

VIDEO

Bilo da je riječ o glavnom događaju ili pak oralnom seksu kao dijelu predigre, za mnoge žene je to omiljena seksualna aktivnost. Istraživanja podupiru tu tvrdnju, a čak 70 posto ispitanica kojima su partneri priuštili oralni seks iskustvo smatraju iznimno ugodnim.

POGLEDAJTE VIDEO: Ponuda u seks shopu

Pokretanje videa...

Seks shopovi 01:15

Izravna stimulacija klitorisa ustima i jezikom kod trećine ispitanica potrebna je kako bi doživjele vrhunac, prema rezultatima studije objavljene u časopisu Journal of Sex and Marital Therapy. Oralni seks rezultira i dodatnom vlažnošću, a postoji i fizička ugoda povezana s primanjem radije nego pružanjem. Nije čudo što stoga mnoge žene preferiraju ovu vrstu seksa i zašto im dobri partneri vole omogućiti ga.

No, kakav je osjećaj primati oralni seks, odnosno kunilingus? Evo što su žene otkrile za Metro:

Lily, 58

Za ženu koja prima dobar oralni seks to su valovi užitka koji se nadograđuju do osjećaja oslobađanja, zbog čega vagina drhti kao i ostatak tijela.

Amy, 33

Što se tiče oralnog seksa, ja sam toliko osjetljiva da me u početku jednostavno ludo škakljivo. Za početak se jedva nosim s osjećajem škakljanja, a moj se partner u početku mora polako i oprezno kretati dok se ne naviknem. Ali kad je dobro, to je nekako poput stvarno toplog mekanog voća. Kao da je netko stavio papaju ili kivi na nekoliko sekundi u mikrovalnu i gurnuo je na vulvu. Ne želite znati razliku između usana ili jezika, samo lijep, traljav topli nered. 

Bea, 28

Smatram da dobar oralni seks ne započinje ustima. Morate me lagano dodirnuti, nemojte samo zaroniti tamo. Tada je pomalo poput tople, smotane napetosti i osjećate kako se mišići počinju napinjati u iščekivanju. Osjećam se nevjerojatno intimno i iz tog razloga oralni seks volim samo s nekim s kim sam u vezi. Ne znam zašto, ali za mene to djeluje još intimnije od standardnog penetrativnog seksa. Kad na kraju doživim orgazam, to najviše osjetim u glavi koja je sva prepuna svjetla i trnaca, dok se svi mišići u rodnici skupljaju - ponekad i štucam, što je čudno.

Ispovijest žene: 'Ne diže mu se - i to nam je upropastilo vezu'
Ispovijest žene: 'Ne diže mu se - i to nam je upropastilo vezu'

Alma, 31

Dobar oralni seks je iznenađenje, ali i opušta me. Često se osjećam pod stresom kad ga primam, jer mi se čini da većina muškaraca ne želi biti tamo dolje. Fizički je mokro (dobra vrsta mokrog) i trne, a dodani dodir prstiju čini ga apsolutno nevjerojatnim. Gotovo je kao da sam pomalo pijana kad orgazam počne rasti, glava mi postane mutna, oči mi se zakolutaju u zatiljak i BAM.

U životu sam samo dva puta imala fantastičan oralni seks - i nije li to depresivno? 'Većina muškaraca potpuno promašuje radnju - doslovno, usredotočuju se na jedno područje (klitoris) bez upotrebe ruku negdje drugdje ili čak pomicanja dalje, a osobno smatram da je moj klitoris previše osjetljiv za takvu vrstu pažnje.  Prvi sjajan oralac je bio s mojim bivšim dečkom još kad sam imala 16 godina, koji je tamo proveo dobrih pola sata i toliko glasno sam uživala da je moj susjed poslao poruku dan nakon da se malo stišam. Djelomično je to bilo do njegove tehnike - koristiti jezik na klitorisu, prstima unutar rodnice, održavati stalan ritam - ali i njegov entuzijazam. Još se sjećam kako je ponosno izgledao nakon što sam se tresla. Uzvratila sam mu uslugu, naravno.

Drugi je put bilo s muškarcem koji je tvrdio da je 'apsolutno najbolji u oralcima', što je vrlo hrabra tvrdnja koju su tijekom godina izrekli mnogi muškarci - od kojih nitko nikad to nije opravdavao. Ali ovaj čovjek jest. Poboljšao je iskustvo koristeći prste u mojoj rodnici, pritiskujući moju G-točku, ali i jezikom u mojoj rodnici, ne samo na klitorisu. A onda se i on malo analno poigrao, samo da razbije ritam. Naša veza nije potrajala jer je njegova osobnost bila naporna i dosadna izvan spavaće sobe, ali nikad neću zaboraviti oralni seks.

Amber, 23 godine

Iskreno, oralni seks mi nije dovoljan. Jednostavno se osjeća kao mokar, neuredan, uskovitlani nered. Stvarno bez veze i s nedovoljno fizičkog kontakta da doživim orgazam.

Jane, 25 godina

Stvarno volim seks i jako sam napaljena, ali moja se vagina uvijek osjeća škakljivo kad je netko drugi dodirne, pogotovo ako je ljube ili ližu. To je mješavina uzbuđenja i osjećaja kao da se moram nasmijati. Ali kad jezik napokon dotakne klitoris, to je nevjerojatno. To je mekani dodir koji zrači užitkom cijelog tijela, poput najnježnije i najugodnije masaže ikad. Najviše uživam kad osjećam da se moj partner zabavlja s mojim privatnim dijelovima.

Mel, 22 godine

Pomalo nalik toplom, mokrom flanelu?

Delilah, 30

Primanje oralnog seksa je najintimnije što sam ikad osjetila s nekim. Više od davanja oralnog seksa ili čak potpunog seksualnog odnosa. Osjećam se najranjivije. Što se tiče senzacija, prilično je raznoliko. Volim kad započne prilično nježno s puno poljubaca u bedra i polako se pojačava sa sve većim pritiskom i prodorom jezikom i prstima. A klitoris je toliko osjetljiv da možete osjetiti teksturu njegovog jezika, a on šalje električne šokove po cijelom tijelu. To je super... Najdraži dio mi je kad dosegnem vrhunac, on se popne do mene i strastveno me poljubi. Doslovno mogu osjetiti koliko sam uživala.

Mnogi će se šokirati: Evo za koliko vremena ženama dosadi seks u vezi - zar je zbilja tako?
Mnogi će se šokirati: Evo za koliko vremena ženama dosadi seks u vezi - zar je zbilja tako?

Lulu, 31

Bez obzira na tehniku, mislim da se pola uživanja u oralnom seksu svodi na to sviđa li vam se netko ili ne te koliko ste samopouzdani. Mislim da možemo imati toliko nesigurnosti oko toga kako naše vulve izgledaju, imaju okus i miris tako da nema ništa što više podiže samopouzdanje od toga da tvoj partner to voli raditi.

Kate, 40

Škakljivo je! U početku se to može osjećati čudno i iritantno, ali onda se škakljanje nakuplja u zadovoljstvo i to je sjajno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 171
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku