Lifestyle

Komentari 20

Žene su otkrile tehniku s kojom najlakše dolaze do orgazma...

Žene su otkrile tehniku s kojom najlakše dolaze do orgazma...

Mnoge žene orgazam opisuju kao nešto tajanstveno, neuhvatljivo, pa čak i rijetko. Međutim, otkrile su i da postoji način kako najbrže dolaze do njega

Općenito, muškarci lakše dolaze do orgazma nego žene, a upravo je tajna ženskog vrhunca ono što vječito zanima muškarce. Odgovor donosi američka Nacionalna studija o seksu i ponašanju, koja je utvrdila da oko 91 posto muškaraca te 64 posto žena redovno postižu orgazam. 

U istraživanju na oko 2000 muškaraca i žena u dobi od 18 do 59 godina, ispitanici su anonimno odgovarali na pitanja o seksu u koji se upuštaju, a s krajnjim ciljem otkrivanja tehnike koja ženama jamči orgazam.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na iznenađenje mnogih, a na veliko zadovoljstvo brojnih muškaraca, otkriveno je kako je to analni seks, koji je efikasan u 94 posto slučajeva.

Ipak, od svih žena koje su sudjelovale u studiji, tek oko 30 posto je reklo kako se upušta u analni seks, što može činiti rezultate zavaravajućim.

Kao nastavak na tu studiju, portal Daily Star odlučio je provesti svoje istraživanje u kojem je sudjelovalo gotovo 10.000 žena. Od njih je tek 14 posto reklo da im je analni seks najbolji put za orgazam, dok su većini prednosti imale neke druge stvari.

Što im je najlakši način dolaska do orgazma

Zaključak je da one koje žele analni seks to čine jer u njemu najviše uživaju, dok su drugima draži tradicionalniji načini stimulacije.

Najčitaniji članci