Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Žive lutke i ratnički nakit najava su novog Dreft Fashion Weeka

Žive lutke i ratnički nakit najava su novog Dreft Fashion Weeka
21

Dizajneri su na živim i umjetnim lutkama predstavili dio kolekcije, koje možete pogledati od 22. do 24. studenog, a osim hrvatskih, očekuju vas i strana imena

VIDEO

Ovosezonski Dreft Fashion Week Zagreb predstavio je u hotelu Palace tek djelić modne poslastice u kojoj će svi ljubitelji mode moći uživati od 22. do 24. studenog u Hypo Centru. 

Hrvatski i strani dizajneri Kristina Burja, Toni Rico, Aba, Iggy, Natalija Smogor, Iva Karačić, Ivana Popović, Manuel Maligec, Mladen Grubić, Lucija Myšičkova, Benetton, Sisley i Ugg tamo su na živim i umjetnim lutkama otkrili dio svojih kolekcija. Osim renomiranih hrvatskih imena, ove nas godine očekuju i strani dizajneri - Eva Poleschinski, Marijana Mattahus, Superated, Steven Taij i Ada Zanditon.

- Ponosni smo što je prošlogodišnji pobjednik Manuel Maligec napravio odličnu kolekciju te se vrlo radujemo njegovom prvom predstavljanju prvu večer DFWZ-a. Zadnju večer proglasiti ćemo novog pobjednika natječaja za najbolju mladu dizajnersku nadu koja će se na Dreft Fashion Weeku Zagreb predstaviti sljedeće sezone - istaknuo je direktor P&G-a za Hrvatsku Srđan Lisac. 

Originalni i odvažni "Urbani ratnici" Mladena Grubića 

Dreft Fashion Week Zagreb posebnu pozornost pridaje mladim dizajnerima, a poznati zagrebački dizajner nakita Mladen Grubić za svoju slavljeničku kolekciju kombinirao je metal, kožu i lance. 

Dizajner čije je zaštitno lice već godinama hrvatska pjevačka legenda i žena koja pomiče granice mode, Josipa Lisac, svoj nakit vidi kao spoj ekstravagancije i pokreta. Kolekcija "Urbani ratnici" puna je nepravilnih karika, kožnih ovratnika i naušnica. 

- Bitno je da bude robusno i profinjeno, drugačije u svakom smislu. Originalnost je formula uspješnosti, kada se nasljeđe i tradicija oslikavaju na svim novonastalim modnim pričama. Moji urbani ratnici su sretni likovi koji ne robuju hirovitim modnim trendovima i brane se od nepisanih društvenih normi. Osiguravaju prijestolje svima koji se usude biti drugačiji - istaknuo je Grubić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac
KAŽU ZVIJEZDE...

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac

Pročitajte dnevni horoskop za petak 3. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu