Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
52 komentara

Znate li čemu služi mali džepić u unutrašnjosti vaših gaćica?

Ženino intimno područje zapravo je jedan od najosjetljivijih dijelova njezina tijela pa je potrebno paziti koji materijal se nosi kako bi se osiguralo da sve ostane uravnoteženo i svježe

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
52 komentara

Jeste li ikada primijetili mali džep na sredini ženskih gaćica? Postoji ozbiljan razlog za njegovo postojanje i zapravo je jako važan za čovjekovo zdravlje i higijenu.

Ženino intimno područje zapravo je jedan od najosjetljivijih dijelova njezina tijela. Zato je potreban oprez s vrstama sapuna koji se koriste, kao i s materijalom koji se nosi kako bi se osiguralo da sve ostane uravnoteženo i svježe.

Foto: Dreamstime

Mnogi sintetički materijali su jako iritantni i često ne dopuštaju koži da diše, a danas donje rublje ne dolazi samo u standardnim oblicima i materijalima, već postoji čipkasto donje rublje, svileno, pamučno, sintetičko i od još mnogih drugih materijala, piše Oh my mag!. A neke vrste tkanina mogu uzrokovati zdravstvene probleme intimnog područja. 

Woman holding dirty stinky socks 'HTJELI SU I DONJE RUBLJE' Svoje smrdljive čarape ponudila na 'fejsu': 'Ponude samo stižu'

Džepić osigurava mekanu i udobnu podlogu intimnom području koji štiti od trenja nastalog sintetičkim materijalima koji ne štite od trljanja, bakterija i znoja. Prilikom kupnje donjeg rublja jako je bitno da gaćice imaju ovaj džepić, pa sljedeći put kad idete u kupovinu sjetite se provjeriti imaju li gaćice koje vam se sviđaju džepić koji će vas zaštititi. 

Nošenje udobnog i prozračnog donjeg rublja osigurava vam da to područje ostane suho i da ne dolazi do trenja, izbjegavajući neugodne infekcije i iritacije kože. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message