Obavijesti

Sport

Komentari 186

Dinamo reagirao: Grke čeka kazna zbog četničkih simbola

Dinamo reagirao: Grke čeka kazna zbog četničkih simbola
4

Žalili smo se protiv četničkih simbola kojima sigurno nije mjesto u nogometu. To je žalosno. Primitivcima sport nije bio u prvom planu, objavio je Dinamo na stranici...

VIDEO

Dinamovce je na zagrijavanju na stadionu Olympiakosa dočekala neprijateljska atmosfera, a u moru gnjusnih uvreda našla se i srpska zastava s natpisom "četnici"

Delegacija maksimirskog kluba žalila se delegatu Uefe, domaći navijači prekrili su zastavu grbom Olympiakosa pa je nakon nekog vremena opet otkrili.

- Olympiakos će sigurno biti kažnjen. Dinamo se žalio delegatu i žestoko protestirao protiv četničkih simbola - stoji na Dinamovoj stranici.

Slavko Midžor/PIXSELL

Maksimirski klub je uoči početka utakmice upozorio kako igrači prema propozicijama natjecanja mogu odbiti izaći na teren ako domaćin ne ukloni spornu zastavu.

Delije vrijeđale djecu na utakmici mladih momčadi

Na stadionu Karaiskakis bilo je puno Delija, navijača Crvene zvezde, koji su u bratskim odnosima s Olympiakosom. 

Nisu srpski navijači propustili ni utakmicu mladih momčadi Dinama i Olympiakosa. Oko 300 Delija smjestilo se na tribinu s koje su hrabro vrijeđali djecu. Ta djeca odgovorila su im s tri komada u mreži grčke momčadi. 

Dinamo na službenoj stranici:

"Nažalost, morali smo se u Grčkoj baviti i nečime što nema nikakve veze s nogometom. Naime, na tribini na kojoj su bili najžešći navijači Olympiakosa je tijekom gotovo cijele utakmice bila izvješena srpska zastava što samo po sebi nije (pre)velika provokacija, no činjenica što je na njoj na ćirilici pisalo "Četnici" - svakako nema veze s nogometom. Modra delegacija se, naravno, žestoko žalila delegatu utakmice, protestirala protiv četničkih simbola i domaćini će sigurno biti kažnjeni. Ipak, uz spornu zastavu i brojne gnjusne uvrede s tribina teško je ne komentirati kako je žalosno što je na stadionu u Grčkoj bilo huligana i jednostavno primitivaca kojima nogomet i sport – nisu uopće bili u planu. Bili oni Grci ili kako se činilo navijači Crvene Zvezde stigli iz Beograda – nije im mjesto niti blizu stadiona".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu