Obavijesti

Ljubimci

Komentari 1

Brbljava papiga zahvaljujući talentu skuplja klikove i novac!

Brbljava papiga zahvaljujući talentu skuplja klikove i novac!
5

Riječ je o afričkoj sivoj papigi koja živi u Teksasu s vlasnicima Marciom i Jeffom, a zanimljivo niti nakon 15 godina oni ne znaju da li je Einstein muško ili žensko

VIDEO

Einstein, zahvaljujući svojoj 'brbljavosti', ali i mnogim drugim talentima jedna je od najpopularnijih papiga na svijetu, a u prilog tome govori podatak da svaki njezin video na YouTubeu pogleda nekoliko milijuna ljudi. 

Također prisutna je na većini društvenih mreža, ali nisu joj strani niti nastupi u brojnim američkim televizijskim showovima. 

Unovčila popularnost

Naravno, svoju popularnost odlučila je unovčiti pa tako na njezinoj web stranici možete kupiti DVD s uputama kako papigu naučiti govoriti ili pak preuzeti ringtoneove za svoje mobitele, naravno s Einsteinovim najpoznatijim govorima i trikovima. 

Riječ je o afričkoj sivoj papigi koja živi u Teksasu s vlasnicima Marciom i Jeffom, a zanimljivo niti nakon 15 godina oni ne znaju da li je Einstein muško ili žensko. 

Prema fizičkom izgledu stručnjak za ptice procijenio je da se 90 posto radi o ženki, ali da bi to sto posto potvrdio potrebno je napraviti DNA analizu, na što Marcia i Jeff nisu pristali.

Prvi 'učitelj' bio puran

 Budući da se ne misle baviti uzgojem već svog ljubimca vole takvog kakav je, spol im nije niti važan. Pričati je počeo sa 17 mjeseci, a prvi izgovoreni zvuk, bez ikakvog učenja bilo je oponašanje purana. 

Ubrzo je počeo učiti nove riječi, a shvativši o kakvom se talentu radi vlasnici su nastavili sa učenjem. Einstein danas ima 15 godina, a u njegov talent možete se uvjeriti u videu iznad ovog članka. 

Želite li pak da i vaša papiga postane zvijezda OVDJE možete pročitati 10 savjeta kako papigu naučiti govoriti?!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana