Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Horor kod Varaždina: Ustrijelio psa i još živog bacio ga u kanal

Upucani psić nazvan je Olly, star je oko godinu dana. Izgledi da preživi veliki su. Budući da će trebati operaciju noge sve koji mogu njegovi spasitelji mole za pomoć.

Facebook/Azil Prijatelji Čakovec
Foto: Facebook/Azil Prijatelji Čakovec
18 komentara

Lovac iz lovačkog društva iz Varaždina prema objavi na Facebook stranici azila Prijatelja životinja iz Čakovca u nedjelju ujutro upucao je psića i još živog bacio ga u derivacijski kanal hidroelektrane Varaždin.

Srećom na mjestu događaja našli su se šetači. Pozvali su policiju, komunalnog redara te volontere udruga za zaštitu životinja iz Varaždina i Čakovca.

- Kad smo stigli gospođa Gordana Lacko iz varaždinske udruge Spas psića je izvukla iz vode i budući da je bio jako pothlađen umotala ga u dekicu. Jurili smo kod veterinara. Nakon pregleda i rentgenskih snimki otkrili smo da pas ima nekoliko prostrjelnih rana i smrskanu prednju šapu. Primio je antišok terapiju i izgledi da preživi su veliki jer nisu pogođeni vitalni organi - piše u objavi Azila Prijatelji iz Čakovca.

Pas je star oko godinu dana i nazvan je Olly. Budući da će psić trebati operaciju noge sve koji mogu mole za pomoć u obliku donacija. 

Broj žiro računa za pomoć je HR33 2340 0091 1160 2537 5, Privredna banka d.d. Zagreb, SWIFT: PBZGHR2X, korisnik ZEU Prijatelji životinja i prirode, Čakovec, svrha uplate: donacija za Olly-ja

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message