Obavijesti

Ljubimci

Komentari 3

Majka napustila novorođenče! Bebu spasio pas - heroj Bobby

Majka napustila novorođenče! Bebu spasio pas - heroj Bobby
1

Svakodnevno se susrećemo s pričama o herojskim dijelima pasa i ostalih životinja. Ovo je jedna od njih. Tijekom šetnje pas Bobby nanjušio je te u grmlju pronašao novorođenče

VIDEO

Samo nekoliko sati nakon rođenja beba iz ove priče umjesto u majčinom zagrljaju završila je u grmlju, uz makadamsku cestu nedaleko od svog doma. Većina vas koji čitate ovaj članak zapitat će se: kako je tek rođeno dijete završilo u grmlju?

Prema pisanju američkih medija tamo ju je odbacila majka stara između 14 i 15 godina koja živi nedaleko od mjesta događaja. Dogodilo se to u Michiganu, a policija procjenjuje kako je dijete u trenutku pronalaska bilo staro tek šest sati. 

Srećom ova priča ima sretan kraj. Zaslužan za to je Pas Bobby koji je tijekom uobičajene šetnje u blizini Diamond Lakea pronašao bebu. Znao je da nešto nije u redu te je o svom pronalasku obavijestio vlasnika. 

- Inače ne šetamo tuda, ali Bobby me tog jutra vukao prema mjestu gdje je ležala beba. U prvi trenutak pomislio sam da je riječ o zecu. Ubrzo sam shvatio da je 'zec' ustvari mala beba - ispričao je medijima Jeff Kopp, vlasnik psa koji je zaslužan za spašavanje dječjeg života.

Shvativši o čemu se radi počeo je vikati. Susjedi su nazvali 911, a u spašavanju bebe Koppu su pomogle njegova žena i kćer.

- Beba nije plakala što me zabrinulo, ali ubrzo nakon što smo je zamotali u ručnik zaplakala je. Znali smo da je beba dobro - objašnjava Cathleen Neal, Koppova kćer koja se našla na mjestu događaja.

Došavši na mjesto događaja hitna pomoć utvrdila je kako je dijete, unatoč modricama i ogrebotinama po tijelu još uvijek živo.

Trenutno se nalazi u bolnici, a isti dan policija je pronašla i majku koja se također nalazi u bolnici, na promatranju. Tko je otac policija do utorka još nije utvrdila.

Pa neka nakon ovako lijepe priče netko kaže da pas nije najbolji čovjekov prijatelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...