Ljubimci

Komentari 0

Pas teško ozlijedio bebu staru 20 mjeseci! Susjedi šokirani...

Pas teško ozlijedio bebu staru 20 mjeseci! Susjedi šokirani...

Što se konkretno dogodilo?Pas u tipu pit bulla napao je i teško ozlijedio 20 mjeseci staru djevojčicu. A sve je, uz samo malo pažnje moglo krenuti u drugom smjeru...

Šokirani smo! Ovo je mirno susjedstvo i svi psi prijateljski su raspoloženi... 

Dwight Carson, stanovnik Alansona, sela koje se nalazi u američkoj saveznoj državi Michigan tim riječima komentirao je događaj koji ga je potresao. 

Što se konkretno dogodilo? Prema pisanju Upnorthlive.com, pas u tipu pit bulla napao je i teško ozlijedio 20 mjeseci staru djevojčicu. Hitnom operacijom liječnici su je uspjeli spasiti.

Da slučaj bude tragičniji dogodilo se to u udomiteljskoj obitelji koja je djevojčicu dobila nakon što joj je preminula biološka majka.

Ovu vijest ne objavljujemo kako bi otvorili hajku na pse. Naprotiv, želja nam je zaštititi pse, ali i djecu jer situacije poput ove bez problema mogu se izbjeći. Pročitajte kako?!

Nažalost, u konkretnom slučaju djevojčica je nastradala. Sudbina psa koji je završio u karanteni za sada je neizvjesna, ali možemo pretpostaviti kako će on završiti.

Pogledajte kako pit bullovi dadiljaju male bebe

Ovim video ukazali smo vam na dvije stvari - kako se ponašaju socijalizirani psi, ali i kako se djeca ne bi trebala ponašati prema psima.

Jer nikad ne znate kako će pas reagirati - bez obzira na veličinu i pasminu.

Psi&djeca: Kako spriječiti da pas ne ugrize i ozlijedi dijete?