Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

SUPERpas: Pročitajte pravila nagradnog natječaja

Šaljite nam fotke kućnih ljubimca sve do 12. studenog, a od 13. studenoga u 00:00 sati do 17. studenoga u 12:00 sati se uključite u glasovanje i zajedno sa stručnim žirijem odaberite najslađe pse

Thinkstock
Foto: Thinkstock
0 komentara

PRAVILA NATJEČAJA
Biramo i nagrađujemo SUPERpsa

Članak 1: ORGANIZATOR

Natječaj 'Biramo i nagrađujemo SUPERpsa' raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu pravila: organizator ili 24sata).

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traže najljepše fotografije kućnih ljubimaca raspisuje se u svrhu promocije 24sata kao organizatora nagradnog natječaju. 

Nagradni natječaj traje od 05.11.2014. godine do 17.11 .2014. godine.

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje sljedeće nagrade po kategorijama:

Kategorija: SUPERpas
Dobitnika prve nagrade bira žiri i on osvaja 12 kilograma hrane za psa, godišnju policu osiguranja za psa, maramu za psa i CEWE fotoplatno veličine 40x60 cm. Drugog dobitnika biraju glasovi čitatelja, a nagrada je kožna ogrlica za psa, narukvica za vlasnika u istoj boji i marama.

Kategorija: Najbolji prijatelj mog psa
Prijaviti možete fotografije vašeg psa i njegovih životinjskih prijatelja. Jednog dobitnika bira žiri, a nagrada je četiri kilograma hrane te kožna ogrlica za psa i narukvica za vlasnika. Drugog dobitnika biraju čitatelji svojim glasovima, a nagrada je CEWE fotoknjiga te marama za psa.

Kategorija: Selfie sa psom

Prijaviti možete selfie fotografije vas i vašeg psa. Jednog dobitnika bira žiri, a nagrada je četiri kilograma hrane te kožna ogrlica za psa i narukvica za vlasnika. Drugog dobitnika biraju čitatelji svojim glasovima, a nagrada je CEWE fotoknjiga te marama za psa.

Nagrade se mogu realizirati isključivo u trgovinama najbližeg Pet centra, a ako živite više od 50 km udaljenosti od istog nagrade će vam bit poslane poštom.

Nagrade nisu zamijenjive za novac, nisu zamijenjive za bilo koju drugu nagradu niti su prenosive na treću osobu.

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). 

U natječaju mogu sudjelovati isključivo registrirani korisnici portala ljubimci.24sata.hr. 

Jedan natjecatelj može prijaviti fotografije u različitim kategorijama, ali duplikate (ista fotka u različitim kategorijama) organizator neće prihvatiti.

Ako se nakon glasovanja ispostavi da su vaše fotografije pobjedničke u različitim kategorijama možete osvojiti samo jednu nagradu (bez obzira na to što ste npr. osvojili najviše glasova u svim kategorijama). 

S jedne kućne, ali i IP adrese može se prijaviti samo jedan natjecatelj. 

Adresa i ostali podaci kojima se prijavljujete putem obrasca za prijavu moraju odgovarati podacima na nekom od vaših osobnih dokumenata kojim ćete kod preuzimanja nagrade dokazati vlastiti identitet. 

Članak 5: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe koje u periodu trajanja natječaja uploadaju fotografiju svojeg kućnog ljubimca (na fotografiji mora biti ljubimac koji odgovara zadatku pojedine kategorije) na stranici ljubimci.24sata.hr i ispune obrazac za prijavu na natječaj (ime, prezime, adresa, grad, broj telefona, e-mail) od 05.11. 2014. godine do 12.11 .2014. godine.

Kategorije za prijavu fotografija su:

1. SUPERpas
2. Najbolji prijatelj mog psa
3. Selfie sa psom

Ako je slika povezana s temom natječaja i ne ponavlja se, administrator portala će odobriti njezino objavljivanje te će ista biti objavljena na stranici ljubimci.24sata.hr

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. 

Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima. 

Članak 6: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Sve pristigle prijave, koje su odobrene od strane administratora, bit će objavljene na stranici junior.24sata.hr. Prijavljeni materijal (slika, tekst, ime i prezime prijavljenih) svih prijavljenih bit će objavljen na stranicama ljubimci.24sata.hr nakon čega slijedi glasovanje žirija i čitatelja. U svakoj kategoriji jednog dobitnika bira žiri, a u drugogo dobitnika glasovi čitatelja. Dobitnik koji pobijedi prema glasovima žirija ne može osvojiti i nagradu prema glasovima čitatelja iako može imati najviše glasova. U tom slučaju, nagradu osvaja drugoplasirani prema glasovima čitatelja.

Ime, prezime i prijavljeni materijal dobitnika će se objaviti na internet portalu 24sata.hr ljubimci.24sata.hr. Dobitnici osvajaju nagradu iz članka 3 ovih Pravila. Dostavljanjem podataka u skladu sa člankom 5 Pravila, sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

Glasovanje za najbolju fotografiju traje od 13.11.2014. u 00:00 sati do 17.11.2014. u 12:00 sati. Glasovati mogu samo registrirani korisnici stranice ljubimci.24sata.hr i to jednom po fotografiji.

Dobitnici će po završetku natječaja dodatnim zadatkom dokazati da su oni vlasnici ljubimca na pobjedničkoj fotografiji.

Članak 7: PREUZIMANJE NAGRADE

Finalisti ovog natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 10 dana od dana završetka natječaja. Ukoliko dobitnik u roku od 10 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. 

Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. 

Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. 

Autor svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenom rješenju (svi vizuali/slike, tekstovi/slogani) pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe. 

Prihvaćanjem ovih Pravila, autori/svi sudionici ovog natječaja, daju u korist Organizatora i 24sata pravo isključivog iskorištavanja njegovih autorskih prava na prijavljene radove i to na način da ovlašćuju Organizatora i 24sata da prijavljene uratke oglašavaju u medijima u svrhu promocije, tijekom neograničenog vremena u neograničenoj nakladi i broju izdanja na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima te na online kanalima. Autori pobjedničkih radova prihvaćaju da se njihovo ime, lik i djelo iskoristi u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u Članku 2.

U slučaju da bilo koja treća fizička ili pravna osoba pokrene protiv Organizatora ili 24sata bilo kakve sudske, upravne ili druge slične postupke utemeljene na navodnoj povredi autorskih ili drugih prava vezano uz oglašavanje, proizvodnju, umnožavanje, distribuciju ili prodaju sadržaja koji se pojavljuju u prijavljenim radovima.

Autor navedenog materijala/rada se obvezuje pridružiti takvom postupku te potraživanja iz istog zahtjeva preuzeti na sebe te braniti Organizatora i 24sata od svakog zahtjeva postavljenog u takvom postupku te istima naknaditi sve troškove koji bi im mogli nastati uslijed takvog zahtjeva te pokretanja sudskog ili administrativnog postupka. 

Organizator i 24sata se obvezuju obavijestiti Autora materijala o pokretanju bilo kojeg takvog postupka odmah, a najkasnije u roku od 7 (sedam) radnih dana od dana kada zaprimi obavijest o pokretanju postupka. 

Organizator je ovlašten sam raditi određene preinake, dorade i slično na prijavljenim materijalima dokle god te iste ne predstavljaju deformiranje istog, kao niti bilo koju drugu povredu prava Autora, koja bi bila temelj za bilo kakav zahtjev Autora prema Organizatoru ili trećoj osobi i za isto nije potrebna nikakva suglasnost ili odobrenje Autora.

Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe.

Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE I GLASOVI

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Svi glasovi stečeni neregularnim metodama, korištenjem zlonamjernih programa i web servisa, kumuliranjem privremenih e-mail adresa i tome slično, neće biti uzeti u obzir prilikom proglašenja pobjednika.

Članak 10: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 11: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Imena dobitnika, odnosno autora pobjedničkih fotografija bit će objavljena na web stranici ljubimci.24sata.hr 17.11.2014

Članak 12: POREZI

Pobjednik natječaja ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora i/ili medijskog partnera bez posebnog obrazloženja. 

24sata d.o.o.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message