Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Šokantno: Ova bull terijerka iz Zagreba žrtva je zlostavljanja!

Djelatnici Skloništa za životinje iz Pokupskog Cerja u subotu su od građana dobili dojavu da Velikom Kosnicom luta izgladnjeli pas. Izašli su na teren i šokirali se...

YouTube
Video: YouTube
8 komentara

Video koji možete vidjeti tipičan je primjer zlostavljanja i zanemarivanja životinja. Da stvar bude gora kujica  bull terijera pronađena u subotu u Velikoj Kosnici trenutno se nalazi kod svoje vlasnice koja je psa dovela u ovakvo stanje. 

- Odmah nakon poziva građana izašli smo na teren, pronašli smo i u našem skloništu zbrinuli psa koji je bio u katastrofalnom stanju. Veterinar ga je pregledao i dao mu potrebnu terapiju - rekli su nam djelatnici Skloništa.  

Dodaju kako su provjerom čipa utvrdili kako je riječ o kujici bull terijera staroj 11 godina. Osim iz priloženog videa, o tome kako se vlasnica brinula o svom psu govori činjenica kako isti od 2010. godine nije cijepljen protiv bjesnoće. Samim time vlasnica je prekršila zakon.

- Budući da je nismo mogli dobiti telefonski vlasnicu smo obavijestili telegramom te istu zbog zanemarivanja psa prijavili veterinarskoj inspekciji, državnom odvjetništvu i policiji - nastavljaju djelatnici Skloništa. 

Kažu da do danas nitko nije reagirao. Osim vlasnice koja je došla i uzela svog psa koji je prema njezinim riječima pobjegao iz boxa.

U Skloništu se nadaju da će institucije ipak obaviti svoj posao te vlasnici oduzeti ovog i zabraniti ponovno uzimanje novog psa.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message