Obavijesti

Ljubimci

Komentari 1

Top 10 najbogatijih ljubimaca: Naslijedili su milijune dolara!

Top 10 najbogatijih ljubimaca: Naslijedili su milijune dolara!
9

Između 12 i 27 posto vlasnika svoje ljubimce stavlja u oporuku koji na taj način u prosjeku nasljeđuju 30 tisuća dolara. Neki od njih naslijedili su pak milijune dolara

VIDEO

Jeste li znali da između 12 i 27 posto vlasnika svoje ljubimce stavlja u oporuku? Pokazalo je to istraživanje Pravnog instituta u Washingtonu. Prosječno ljubimci nasljeđuju oko 30 tisuća dolara, ali neki su naslijedili i milijune.

Portal therichest.com donosi top 10 najbogatijih ljubimaca nasljednika:

Top 5

Grofica Karlotta Lieberstein svom njemačkom ovčaru Guntheru III oporučno je ostavila 372 milijuna dolara.

 Nakon što je uginuo njegovo nasljedstvo pripalo je njegovom sinu Guntheru IV koji je postao najbogatiji kućni ljubimac na svijetu koji svakodnevno uživa u poslasticama poput kavijara, tartufa i naravno sočnim odrescima.

Toby Rimes, bijela pudlica nakon smrti vlasnice Elle Wendel koja je umrla u New Yorku postala je bogatija za 92 milijuna dolara.

Patricia O'Neill, kćer grofice Kenmore i olimpijskog prvaka u plivanju Franka O'Neilla tijekom posjeta Zairu spasila je traumatiziranu čimpanzu Kalu koja je bila vezana za stablo.

 Događaj je to koji joj je promijenio život. Svojoj ljubimici Kali u nasljedstvo je ostavila 90 milijuna dolara. Čimpanza živi na imanju u Južnoj Africi, a također posjeduje dvorac i farmu u Australiji. 

Mačak Blackie mora da je bio poseban svom vlasniku koji mu je ostavio 25 milijuna dolara. Svrstava ga to na četvrto mjesto najbogatijih ljubimaca odnosno na prvo mjesto najbogatijih mačaka na svijetu.

Sada već pokojna Maria Assunta spasila je četverogodišnjeg mačka Tommasa koji je lutao ulicama Rima. Budući da nije imala djece posvetila mu je svu svoju pažnju, a nakon njezine smrti u prosincu 2011. 

Tommaso je naslijedio 13 milijuna dolara plus nekretnine u Rimu, Milanu i Kalabriji. Odvjetnike je ovlastila sa nakon smrti mačke nasljedstvo pripadne nekoj udruzi za zaštitu životinja.

... 6 - 10

Giggoo je dokaz da ljubimci nisu isključivo psi i mačke. Riječ je o kokoši kojoj je izdavački mogul Miles Blackwell ostavio 10 milijuna dolara. On i njegova supruga o svojim pernatim prijateljima odnosili su se kao prema vlastitoj djeci.

Devedesetogodišnja glumica Betty White još uvijek je uspješna. Kad nije zauzeta glumom uživa družeći se s zlatnim retriverom Pontiacom koji ima svoju zakladu vrijednu pet milijuna dolara. Novac je koji je glumica namijenila za svoje ljubimce.

Lenise Patrick ime je čovjeka koji je dobio zadatak skrbiti o psu i dvije mačke( Frankie,Ani i Pepe) . Kako im ništa ne bi nedostajalo njihov vlasnik ostavio im je devet milijuna funti i kuću u San Diegu vrijednu 10 milijuna funti. 

Patrick im je prvi susjed zadužen da im ništa ne nedostaje.

Psić imena Trouble u prave nevolje upao je tek nakon što je njegova vlasnica Leona Hemsley preminula. Naime, unuci preminule na sudu su osporavali oporuku u kojoj je 12 milijuna dolara pripalo psu.

 Smatrali su da njihova baka kod pisanja oporuke nije bila psihički stabilna. Nakon suđenja psu je pripalo samo dva milijuna dolara, a prije nego je uginuo nekoliko puta su ga pokušavali oteti tako da ga je morao čuvati tjelohranitelj.

Mačak Tinker imao je osam godina kada je upoznao vlasnicu Margaret Layne, stariju ženu bez djece. 

Kada je umrla njezini susjedi Ann i Eugene Wheatley otkrili su da je svojoj mački ostavila veliku kuću u Londonu i zakladu s 100 tisuća funti. Njih je pak ovlastila da budu mačji skrbnici.

Listi najbogatijih svakako treba dodati i ljubimce TV voditeljice Oprah koja je za svoje ljubimce izdvojila 30 milijuna dolara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Hrvat u Australiji za 24sata: 'Za nastup Baby Lasagne u Malmöu probudit ćemo se u tri ujutro!'
LUDI ZA EUROSONGOM

Hrvat u Australiji za 24sata: 'Za nastup Baby Lasagne u Malmöu probudit ćemo se u tri ujutro!'

Jordan, Michael i Hrvat s australskim državljanstvom Antony veliki su fanovi Eurosonga i prate ovo natjecanje već 20-ak godina. Baby Lasagna im je hit, a zbog njegovog nastupa, ali i drugih, ustat će u 3 ujutro!