Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

Zove se Max! Upoznajte novu filmsku zvijezdu na četiri noge

Zove se Max! Upoznajte novu filmsku zvijezdu na četiri noge
1

Pred Carlosom je zahtjevna uloga jer bit će dio priče o psu, belgijskom ovčaru Maxu koji nakon što mu u Afganistanu pogiba ljudski suborac prekida vojnu karijeru

VIDEO

Od petorice belgijskih ovčara koliko ih je ušlo u uži krug čast da glumi vojnog psa Maxa pripala je trogodišnjem Carlosu. 

Ostali psi iz užeg kruga bit će njegovi filmski dvojnici, svaki u različitim scenama. Primjerice, Carlos je tijekom snimanja pokazao strah od pucnjave te će mu tim scenama pomagati netko od njih.

Pred Carlosom je zahtjevna uloga jer  bit će dio ekranizacije istinite priče o vojnom psu belgijskom ovčaru Maxu koji nakon što mu u Afganistanu  pogiba ljudski suborac prekida vojnu karijeru i  u civilnom životu živi s obitelji poginulog prijatelja.

Predviđaju mu popularnost kakvu je imala Lassie ili pak dalmatinski psi zbog filmova o '101 Dalmatincu'.

Nažalost, s dolaskom filma u svjetska kina očekuje se i popularizacija belgijskih ovčara kao pasmine što prema mišljenju stručnjaka za ponašanje pasa nije dobro jer belgijski ovčar definitivno nije pas za svakoga.

Pročitajte razmišljanja stručnjaka za ponašanje  pasa 

Naravno, mnogi neće poslušati njihove savjete i dogodit će se ono što se dogodilo dalmatinskim psima nakon filma 101 Dalmatinac.

Tisuće ljudi širom svijeta nabavilo je tada je dalmatinske pse, a kad su shvatili da se ne mogu nositi s njihovim karakterom te ne mogu zadovoljavati njihove potrebe pse su jednostavno napustili. 

Kako piše belgianshepherdrescue.com.au samo  u kalifornijskim skloništima za napuštene životinje završilo je oko 5000 dalmatinskih pasa od čega je većina eutanazirana.

Pročitajte zanimljivosti o belgijskim ovčarima 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu