Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Pas Boo duplo popularniji od šaptača psima Cesara Millana

Dok forumaši i blogeri osmišljavaju teorije zavjere, a trendseteri se pitaju o kojoj pasmini se radi Boo objašnjava da je običan pas koji voli igru, piletinu, sir i travu.

Facebook
Foto: Facebook

Moje ime je Boo! Ja sam pas. Omiljena boja mi je ružičasta. Poručuje to sa svoje Facebook stranice najpopularniji kućni ljubimac na društvenim mrežama koji u trenutku pisanja ovog članka ima 5.488.953 fanova. Usporedbe radi Cesar Millan, poznati šaptač psima uz približno pet tisuća prijatelja ima 'samo' 2.329.592 sljedbenika, više nego duplo manje od Booa, koji je tako veliki broj fanova stekao zahvaljujući tituli 'najslađeg psa na svijetu'. U prilog njegovoj popularnosti govori podatak da je popularniji od većine globalnih medija poput CNN-a i tračerskog People.com. 

Facebook

Dok forumaši i blogeri kuju teorije zavjere o Facebookovoj namještaljci, a trendseteri se pitaju o kojoj pasmini se radi (Pomerian), ne bi li i oni nabavili svog Booa, on im sa svoje stranice, umjesto odgovora objašnjava da je običan pas koji obožava jesti piletinu, sir i travu. Pogotovo ako svemu dodamo omiljene mu igre poput trčanja na otvorenom i jurnjavu s piskutavim igračkama. Boo nije jedini pas čija popularnost na društvenim mrežama vrtoglavo raste. Zvijer, pas Marka Zuckerberga, vlasnika Facebooka nedavno je prešao brojku od milijun fanova, a za sebe kaže da je Puli, vrsta mađarskog ovčara. Poput većine psećih kolega s Facebooka za sebe kaže da je nevjerojatno sladak i obožava se maziti. 

Twitter

Mashable.com među kućne ljubimce s najviše fanova na društvenim mrežama uvrstio je i Cookiea, psića 'kućanice iz visokog društva' Bethenny Frankel koji na Twitteru ima više od 25 tisuća followera, dok 50 Centov psić Oprah Winfrey (nazvan po TV voditeljici) svakodnevno 'tvita' s nešto više od 13 tisuća sljedbenika. 

YouTube

Od popularnih kućnih ljubimaca na YouTubeu, uz Booa među kućne ljubimce s najviše pregleda spomenuli bi mačku koja grli svog mačića (48 milijuna pregleda), psa Denvera kojeg je pogledalo više od 20 milijuna ljudi i nezaboravnu Mishku, ženku haskija koja ima neobičan talent oponašanja ljudskog govora. Naravno, to je naš izbor. Imate li vi svoje favorite?

Opširnije o najslađem psiću na svijetu

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message