Obavijesti

Međunarodni plesni festival ovaj vikend u Westgateu

Međunarodni plesni festival ovaj vikend u Westgateu
1

4. veljače u Westgate Shopping Cityju održat će se „Bravo dance festival – Westgate 2012.“, međunarodni plesni festival u modernim plesovima


Bravo dance festival – Westgate 2012.“ naziv je međunarodnog plesnog festivala u modernim plesovima koji će se održati nadolazećeg vikenda - 4. veljače 2012. godine - u Westgate Shopping Cityju. Posjetitelji najvećeg hrvatskog trgovačkog centra imat će priliku cijeli dan uživati u plesu, a festival je i dio humanitarnog projekta usmjerenog na prevenciju nasilja među mladima.

Plesni spektakl, „Bravo dance festival – Westgate 2012.“, ove će se godine simbolično održati na Međunarodni dan života, a na cjelodnevnom plesnom programu nastupit će najbolje plesne skupine iz Hrvatske, Makedonije, te iz susjedne Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije. Plesne skupine već su pripremile svoje plesne cipelice, a za posjetitelje Westgate Shopping Cityja pokazat će svoje vještine u popularnim modernim plesovima kao što su hip-hop, breakdance, disco dance, street dance, balet, suvremeni ples i dr.

Bravo dance festival je dio humanitarne akcije usmjerene na danas toliko važnu  prevenciju nasilja među mladima 

Osim svog zabavnog karaktera, Bravo dance festival dio je i projekta za mlade kojeg podržava Grad Zagreb, uz humanitarno-preventivnu akciju „Daj mi svoj osmijeh“ usmjerenu na prevenciju nasilja među mladima. U sklopu ove akcije, u suradnji s osnovnim školama Zagreba i Zagrebačke županije, osnovnoškolci će svoje perspektive problema nasilja prenijeti na papir u obliku crteža, pjesama, slika i priča, a njihova viđenja moći će se pogledati i na Festivalu, kada će na video zidu u Westgateu biti prikazan sažetak dječjih radova na ovu temu.

Westgate od samog otvorenja 2009. godine kontinuirano prati interese svojih posjetitelja i s ciljem maksimalnog prilagođavanja njihovim potrebama, organizira najvažnije i najsadržajnije evente usmjerene svim skupinama posjetitelja. Kao centar najjačih događanja, u Westgateu su se protekle dvije godine odvijale sve vrste događanja – od onih modnih i shopping, do sportskih i glazbenih evenata, a konačno je došlo vrijeme i za plesne minute. Pravo je zadovoljstvo biti domaćin ovakvog međunarodnog plesnog spektakla, a posebno nam je drago što je Bravo dance festival i dio humanitarne akcije usmjerene na danas toliko važnu  prevenciju nasilja među mladima.“  - izjavio je direktor centra Westgate Shopping Cityja, Stjepan Iveljić.

Bravo dance festival – Westgate 2012.“ održat će se u subotu, 4. veljače od 10 do 21 sat. Posjetitelje Westgate Shopping Cityja očekuje puno plesa i zabave, mogućnost da pruže podršku humanitarnoj akciji, a naravno, i  sniženja su još uvijek aktualna te su zimske kolekcije u trgovinama snižene do čak 70 posto.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje