Obavijesti

Muškarci mršave zahvaljujući otkriću njemačkih stručnjaka

Muškarci mršave zahvaljujući otkriću njemačkih stručnjaka
10

Izvješća pokazuju da se više od 75% njemačkih muškaraca bori s gojaznošću ili pretilošću. Ipak, zahvaljujući otkriću stručnjaka iz Berlina, ovo se može uskoro promijeniti.

Metoda koju su razvili se zasniva na prirodnom, svima dobro poznatom sastojku. Već je na brz i jednostavan način pomogla u borbi s gojaznošću tisućama Nijemaca. Od nedavna, također je dostupna u Hrvatskoj. 

Nije lako biti mršav u suvremeno doba. Dugi sati provedeni na poslu, nužnost spajanja privatnog i poslovnog života, život pod stresom – zbog toga je očuvanje vitke linije iznimno teško. Rijetko tko ima vremena i snage za intenzivne vježbe u teretani, a naš stil života često nam onemogućava zdravu prehranu. Ali usprkos tome, mršavim osoba je i dalje lakše u životu. Karl Fischer, 38-godišnji stanovnik Hamburga, već se mnogo puta uvjerio u to na svojoj koži.

Karl je od djetinjstva imao problem s prekomjernom težinom. Ismijavan od svojih vršnjaka, nikad nije imao spoj sa zaista lijepom djevojkom jer su se sve njegove izabranice radije dogovarale s vitkijim kolegama. Više puta je pokušavao smršaviti ali se nije uspio natjerati na vježbanje. Dijete također nisu dale očekivane rezultate – nije imao dovoljno snažnu volju i ni s jednom dijetom nije mogao izdržati dulje od 2 dana... Činilo se da će gojaznost Karla pratiti do kraja života. Ali ipak... 

Dan u kojem se sve promijenilo 

Jednu večer bilo mu je svega previše – „To je bilo za moj 35. rođendan, išli smo s prijateljima na piće. Objektivno gledano, nijedan od njih nije bio ljepši, inteligentniji ili duhovitiji od mene. Ali su imali jednu prednost – bili su mršaviji od mene. Večer se završila tako što se svako od njih upucao nekoj djevojci, a ja sam svoj rođendan slavio usamljen. Točno tada sam odlučio nešto promijeniti u svom životu, potražiti metodu koja će i meni omogućiti da živim punim plućima.”

Karl je proveo duge mjesece čitajući o različitim metodama za mršavljenje te testirajući ih na sebi. Ali ništa nije pomoglo. Kad je već htio da se preda, slučajno je naišao na informaciju o novootkrivenoj kuri za mršavljenje koja se zasniva na jednom prirodom, svima poznatom sastojku. „Nema šanse da će ovo djelovati“ – pomislio je Karl. Ali je izgleda duboko u srcu mislio drugačije, jer se ipak odlučio da isproba ovo sredstvo.

Ovo je bila istinska čarolija

„Nisam mogao vjerovati, ali već prvog dana primjene osjećao sam se bolje, a već nakon jednog tjedna bez imalo sumnje primijetio sam da ovo zaista djeluje – rezultate sam vidio u zrcalu, po odjeći koja je bila sve labavija. Samo za nekoliko tjedana postigao sam idealnu težinu. Sada izgledam i osjećam se kao mladi bog!  Žene koje su me dosad samo gledale s prijezirom, same  se upucavaju. Ponekad sam čak i umoran od ovolike ogromne zainteresiranosti drugog spola. Moj se život promijenio za 180 stupnjeva zahvaljujući ovoj formuli. Nakon tolikih godina, konačno mogu reći da sam sretan muškarac.”

Stručnjak pojašnjava

„Kao što znamo, u Europi je u zadnje vrijeme gojaznost prava nedaća. Zbog toga mnogi muškarci ne mogu osloboditi svoj pravi potencijal.” – objašnjava dijetetičar Filip Novak - „Naravno, možemo primjenjivati dijete, vježbe i druge metode stare koliko i svijet. Neću omalovažavati njihov učinak ali one nisu prilagođene suvremenom svijetu koji nosi brojna iskušenja. Zašto bismo se odricali nečega, gubili snagu i vrijeme ako možemo imati sve?

Formula koju su pripremili stručnjaci iz Berlina je idealna za sve koji se hoće brzo riješiti gojaznosti ali jednostavno nemaju niti vremena niti želje za intenzivne vježbe, a druge zastarjele metode nisu za njih”.

Karl je bio jedna od prvih osoba koja je isprobala novo sredstvo. Uskoro se pokazalo da on nije izuzetak – tisuće osoba je, primjenjujući ovu metodu, postiglo figuru o kojoj je sanjalo, bez odricanja, dijeta i vježbi. Od nedavna, ova kura je dostupna također i u Hrvatskoj. Oni koji su je već isprobali, također su oduševljeni njezinim učinkom, isto kao i Nijemci. Sada im se i Vi možete pridružiti.

Upoznajte sastojak zahvaljujući kojem je kura toliko učinkovita 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena