Obavijesti

Najbolje kombinacije modnih blogerica na jednom mjestu

Najbolje kombinacije modnih blogerica na jednom mjestu
6

Za sve ljubitelje mode portal Budi IN je pripremio pravu poslasticu - seriju članaka Moj ormar kroz koje imate priliku vidjeti kako svoje lookove slažu naše blogerice

Svaki tjedan za vas fotografiramo i intervjuiaramo neku od naših najpoznatijih modnih blogerica - saznat ćete kako i gdje odabiru odjeću, tko su im uzori, da li iskorištavaju svoj smisao za modu, ali i gdje izlaze, što slušaju, kakve filmove vole i još mnogo toga.

Do sada smo zavirili u šest ormara, a to je tek početak naše modne avanture, stoga pogledajte omiljene kombinacije ovih zanimljivih, mladih djevojaka i možda pronađete inspiraciju za vašu današnju kombinaciju.

Crna, siva i smeđa boja, veliki nakit, bajkerske čizme i crni tuš na očima – Ana Karadžole, poznatija kao modna blogerica Psycho Couture, možda voli neupadljive boje i jednostavnije krojeve, no njen stil je u isto vrijeme efektan, zavodljiv i pomalo grub.

Pjevanje, gluma, novinarstvo i odnosi s javnošću – Lara Antić ima brojne interese i hobije koji joj ispunjavaju svakodnevicu i ostavljaju malo slobodnog vremena. Upravo zbog toga je njen stil prije svega praktičan i funkcionalan, no ipak prepoznatljiv i ženstven. Duge haljine cvjetnog uzorka, srebrni nakit, tenisice i ravne cipele prevladavaju u njenom ormaru.

Modna blogerica Ljupka Tanevska osvojila je srca čitatelja svojim romantičnim i pomalo snenim modnim kombinacijama, toplim komentarima i artističkim fotografijama. U godinu i pol njen blog Sad Pony Guerrilla Girl postao je jedan od najposjećenijih, a Ljupka je u knjizi "Style diaries: World fashion from Berlin to Tokyo" autorice Simone Werle uvrštena među 44 najzanimljivije blogere svijeta.

Moje cipele ili voliš ili mrziš, ali nikako nisi ravnodušan. One jednostavno izazivaju pozornost kaže Sonja

Modna blogerica Sonja Cvrk je u nešto manje od godinu dana svojim blogom Trendy White stekla brojne obožavatelje koji vjerno prate njene modne kombinacije, ali i vijesti i intervjue s poznatim hrvatskim dizajnerima. U isto vrijeme grub i na rubu fetišizma, ali ipak ženstven i elegantan, Sonjin stil svakako plijeni pozornost. Saznajte što poznata blogerica nosi ove sezone i koji jesenski trend ju je oduševio.

Mnogi muškarci joj zavide na snazi, dok većina žena želi pola njenog ormara! Aleksandru Mlađenović, europsku prvakinju u kettlebellu, prijatelji od milja nazivaju Rambo. Kako i ne bi kad bez muke u jednoj ruci diže 24 kilograma. No, kad nije na treningu, Aleks giriju mijenja za clutch torbice, visoke pete i ženstvene kratke haljine.

Žena može jednako dobro i seksi izgledati u ravnim cipelama kao i u petama, smatra Sanja

Kad su studentice FER-a u pitanju, vladaju brojne predrasude, što baš i ne laska. Možda se mogu pohvaliti diplomom i dobrom karijerom, ali ne i modnim stilom. Antonia Tomas, mag. ing. elektrotehnike i informacijske tehnologije, i Sanja Belan, bacc. elektrotehnike i informacijske tehnologije, pobijaju sve poznate predrasude - pametne, uspješne, zgodne i modno osviještene, predstavljaju novu generaciju FER-ovki.

Koju blogericu predstavljamo ovaj tjedan otkrijte na budi.in

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...