Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 12

Uživajte u prirodi: Predlažemo vam 3 zanimljive lokacije

Powered by Visa

Uživajte u prirodi: Predlažemo vam 3 zanimljive lokacije

S obzirom na to da smo jedva dočekali sunčane dane kako bismo izašli iz svojih domova i zaputili se u prirodu, donosimo prijedloge destinacija koje će vam priuštiti pravi odmor za dušu i tijelo te napuniti baterije

Ako ste tip osobe koja obožava druženja na otvorenom uz finu klopu i osvježavajuću cugu, onda ste na pravome mjestu! Otkrivamo vam tri lokacije na kojima možete pripremiti roštilj za obitelj ili ekipu. Zamislite samo scenarij u kojem uživate u hladnom piću, jedete sočan roštilj, a oko vas su rijeka ili jezero te predivna vegetacija. Nasreću, ne morate više zamišljati jer sad na takvim lokacijama stvarno možete uživati. Donosimo vam tri destinacije koje nisu toliko razvikane, a predstavljaju mjesto za idealan odmor.

Zalešće u Murskom Središću

Ako ste već bili u Međimurskoj županiji, ali ste propustili posjetiti Mursko Središće, onda svakako imate razloga vratiti se i ondje s obitelji ili prijateljima napraviti roštilj za pamćenje. Zalešće je omiljena lokacija ovoga grada, a nalazi se u blizini ribnjaka te je okružuju zelenilo i netaknuta priroda u kojoj možete vikendom uživati. Budući da najviše volimo roštiljati u prirodi, uz rijeku ili jezero te dobro raspoloženu ekipu, sigurni smo da će ova lokacija biti pun pogodak.

Uz divnu prirodu, ondje ima i pregršt sadržaja za djecu i odrasle, pa nemojte propustiti zaigrati odbojku ili nogomet. Svakako je dobar odabir ako ste željni pravog odmora. Dobra vijest je i da Mursko Središće ima izgrađenu šetnicu duž rijeke Mure, pa možete napraviti malu turu kako biste razgledali ljepote ovoga grada, poznatog i kao Grad rudara.

Izletište Muškovci uz rijeku Zrmanju

Ova lokacija je nepravedno zapostavljena kao turistička destinacija, a krasi je predivna priroda uz rijeku Zrmanju. Do nje se može doći automobilom, a za mjesto roštiljanja ne morate se brinuti jer ih ima pregršt. Tu ćete uživati u pogledu na slapove, planinu Velebit i bogatu vegetaciju, koja će vas zasigurno napuniti pozitivnom energijom. Na ovoj lokaciji ima hlada, a postoji i igralište za djecu, što će privući obitelji s djecom. Oni koji žele mogu se i kupati u rijeci jer je plaža uređena. 

Beautiful,Nature,Landscape,,Zrmanja,River,In,Muskovci,In,Croatia

No prije samog putovanja predlažemo da obavite nabavku svih namirnica i potrepština za roštiljanje kako ne biste ovisili o radnom vremenu lokalnih trgovina (ako putujete vikendom). Svi znamo da obaviti poveću kupnju nije nimalo lako jer je teško zadovoljiti želje cijele ekipe, pa napravite to na vrijeme i pritom zapamtite - beskontaktno plaćanje Visa karticom i dalje je najsigurniji način plaćanja.

Vikend naselje Virovi u Vinkovcima

Vikend naselje Virovi smješteno je u srcu Vukovarsko-srijemske županije, usred hrastove šume. Iako je Slavonija prepuna mjesta za roštiljanje, ono zbog čega će vas ova lokacija privući je jezero Virovi, koje je sakriveno od pogleda i okruženo zelenilom. Zato je ovo idealno mjesto za odličan roštilj s obitelji ili prijateljima, ali i uživati u miru i tišinu onda kad to poželite. Jezero je i bogato ribom, pa je omiljeno mjesto mnogih ribolovaca.

Powered by Visa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode