Obavijesti

Native sadržaj

Ugostitelji u novom radnom zaletu biraju pametna poslovna rješenja, a evo o čemu je riječ

Powered by A1

Ugostitelji u novom radnom zaletu biraju pametna poslovna rješenja, a evo o čemu je riječ

Velika financijska šteta uvjetovana pandemijom, porezna opterećenja i manjak kvalitetne radne snage samo su neki od problema koji muče ugostitelje. Zato je svaka vrsta podrške i više nego dobrodošla

Jedva smo dočekali popuštanje strogih epidemioloških mjera, kojim je i ugostiteljima omogućen povratak u igru. Dakako, i dalje uz određena ograničenja, ali ipak mnogo slobodnije i "normalnije" nego što je to bilo u zimskim mjesecima, kad se i mogućnost kave za van činila pravim privilegijem. 

Ljeto u omiljenom kafiću

Konačno opet možemo uživati u ritualu prve jutarnje kave u omiljenom kafiću, vrele ljetne večeri možemo pokušati rashladiti ledenim šarenim koktelima, a naporan dan na poslu završiti hladnim pivom s kolegama. Možemo uživati i u vrhunskom nogometu u društvu mnogih drugih navijača, na nekoj od gradskih terasa koje se, barem tijekom Europskog prvenstva, pretvaraju u prave male stadione.

Osim toga, kad se živa u termometru počne opasno približavati broju 40, možemo se skloniti u unutarnje klimatizirane prostore, što je ovih dana itekako poželjna opcija. 

Ugostitelji su, znamo, podnijeli možda i najveću žrtvu pandemije. Nisu svi uspjeli opstati i održati svoje poslovanje, a oni kojima je to ipak pošlo za rukom svoje "rane" vidaju sami, kako god znaju i umiju. Zbog toga je svaka pomoć u tom smjeru i više nego dobrodošla.

Dobrodošla podrška

Zato su mnogi vlasnici kafića i restorana s oduševljenjem dočekali ponudu koju im je pripremio A1. U želji da ih podrže u procesu oporavka, ali i u rastu i razvoju njihova poslovanja, osmislili su ponudu Fiskal1, koja donosi kompletno rješenje -  fiskalnu blagajnu i printer u jednom. 

Moguće je birati između godišnje ili mjesečne licencije, a u slučaju da ugostiteljski objekt ne ostaje otvoren tijekom cijele godine, tu je i opcija sezonskog mirovanja licencije. Trenutno se isplati iskoristiti i posebnu pogodnost te licenciju za Fiskal1 koristiti besplatno tijekom prva tri obračunska razdoblja.

Pametna i jednostavna rješenja

Mnogo je prednosti koje donosi opcija Fiskal1 - moguće je jednostavno i lako registrirati narudžbe po stolovima, a tu je i mogućnost mobilnoga konobara. Poslovanje lokala olakšat će i printer za narudžbe, koji je moguće smjestiti u kuhinju ili na šank kafića. Intuitivno i jednostavno sučelje za korištenje, uz mogućnost praćenja skladišta i zaliha robe, svakom će ugostitelju stvoriti i značajnu količinu slobodnog vremena za dodatno unapređenje svog biznisa. 

-Od prvog dana koristimo A1 usluge koje nam omogućuju besprijekorno funkcioniranje fiskalne blagajne, uredno održavanje telefonske komunikacije i brzi wi-fi kojeg gosti mogu koristiti za pregledavanje internetskih bespuća što nam uvelike olakšava posao - naglasio je višegodišnji uspješni ugostitelj Saša Žerajić, vlasnik poznatog lokala Program bar u Martićevoj.

Više o ponudi Fiskal1 saznajte na: www.a1.hr/poslovni/paketi/fiskal

A1 se pobrinuo i za najbolju navijačku atmosferu u kafićima, pa je pripremio velik izbor kvalitetnih uređaja i tarifa uz koje će osjećaj nogometne euforije biti kao na stadionu. Jer stadion je tamo gdje si ti!

Cjelokupnu nogometnu ponudu otkrijte na: www.a1.hr/privatni/promocije/stadion-je-tamo-gdje-si-ti

Powered by A1

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija