Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Afera Ina - Mol: 'Zbog paranoje sam odlučio prijaviti Sanadera'

Svjedoka Ježića, na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu i prvom čovjeku mađarskog MOL-a Zsoltu Hernadiju u aferi Ina-MOL, nastavili su ispitivati Sanader i njegov branitelj,

Zagreb: Robert Ježić svjedočio u aferi INA-MOL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
2 komentara

U strahu sam sve prijavio Uskoku zbog paranoje da novac na računu moje švicarske tvrtke ne povežu sa mnom. Osjećaj straha se povećao nakon što su mediji počeli objavljivati priče vezane za kupnju Ininih dionica preko ciparskih tvrtki, rekao je danas Robert Ježić na suđenju bivšem premijeru Sanaderu.

Svjedoka Ježića, na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu i prvom čovjeku mađarskog MOL-a Zsoltu Hernadiju u aferi Ina-MOL, nastavili su ispitivati Sanader i njegov branitelj, odvjetnik Čedo Prodanović. Tom prilikom Ježić je ponovio kako je prijavio Sanadera jer je smatrao da se može utvrditi tijek kolanja novca.

Zagreb: Robert Ježić svjedočio u aferi INA-MOL NA SUĐENJU ZA INA-MOL Ježić: "Ako meni vrate taj dug, ja ću ga vratiti u proračun..."

- Strah se povećao nakon što su mediji počeli objavljivati priče vezane za kupnju Ininih dionica preko ciparskih tvrtki pa sam zaključio da bi provjere računa mogle dovesti do mene - rekao je Ježić. Iz pitanja Sanaderova obrane doznalo se i da je Ježiću nakon puštanja iz pritvora vraćena putovnica, ali je odbacio navod da je nakon vraćanja putnih isprava putovao u Švicarsku kako bi se našao sa Stephanom Hurlimannom, direktorom Xenoplasta.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message