News

Komentari 106

Air Mike, jel može to malo tiše? Policija na Jordanovoj jahti jer je preglasno puštao muziku?!

Air Mike, jel može to malo tiše? Policija na Jordanovoj jahti jer je preglasno puštao muziku?!

Poznati košarkaš Michael Jordan (58) zadnjih nekoliko dana se provodi na Hvaru. Tamo je, nakon Splita, Šibenika i šibenskog arhipelaga doplovio s 95-metarskom jahtom O Pari

Poznati košarkaš Michael Jordan (58) zadnjih nekoliko dana se provodi na Hvaru. Tamo je, nakon Splita, Šibenika i šibenskog arhipelaga doplovio s 95-metarskom jahtom O Pari, čiji tjedni najam košta milijun eura. Iako se odlično provodi u Lijepoj našoj, u večernjim satima su Jordana 'posjetili' policajci zbog preglasne glazbe koja se čula s jahte, javlja Jutarnji list.

Javili su se i PU splitskoj-dalamtinskoj, ali u trenutku pisanja teksta nisu dobili povratnu infromaciju u vezi incidenta.

Jordan je prije dva dana uživao u hvarskom restoranu Gariful, dok je jučer skoro cijeli dan proveo u najpoznatijem hrvatskom beach baru, hvarskoj Hula - Huli. Tamo je bio u pratnji svoje svite, u kojoj su se isticali zaštitari.

Kako doznaje Jutarnji list, Jordan je nahvalio osoblje bara koje se potrudilo da ugodi planetarno popularnom košarkašu.

Nakon Hvara, Jordan bi sa svojom suprugom Yvette Prieto i svojim društvom trebao otploviti u Dubrovnik, odakle će zrakoplovom napustiti Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO: MICHAEL JORDAN NA JET SKIJU U DALMACIJI

Najčitaniji članci