News

Komentari 17

'Ako dovoljno žena potpiše tu peticiju, podnijet ću ostavku...'

'Ako dovoljno žena potpiše tu peticiju, podnijet ću ostavku...'

Filipinski predsjednik uživa status rock zvijezde, ali ljubljenjem udane žene brojne ženske udruge ostale su šokirane i opisale su taj potez kao "perverzni čin"

Filipinski predsjednik Rodrigo Duterte branio se od napada nakon što je poljubio udatu Filipinku u Južnoj Koreji i naglasio da će podnijeti ostavku ukoliko dovoljno žena potpiše peticiju kojom se on poziva da podnese ostavku. 

Duterte, koji je tijekom posjeta Južnoj Koreji poljubio u usta Filipinku koja tamo radi, rekao je da je svojim potezom imao namjeru samo zabaviti publiku.

"Ako bude dovoljno žena... Zapravo, ako sve žene ovdje potpišu peticiju da podnesem ostavku, podnijet ću ostavku", rekao je Duterte u utorak po povratku iz Južne Koreje.

Društvene mreže zapalile su se nakon objavljenih fotografija i video snimki Dutertea koji na pozornici traži od Filipinke da ga poljubi u usta kako bi dobila njegovu knjigu, te ona pristaje.

Duterte među mnogim Filipincima uživa status rock zvijezde, ali ovim potezom brojne ženske udruge ostale su šokirane i opisale su taj potez kao "perverzni čin".

Najčitaniji članci