Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
45 komentara

Aleksića je izigrala oporba oko opoziva Dalić: 'Baš sam ljut!'

Ono što je otišlo u proceduru ima samo 6 točaka, nema sedme točke. Ne znam što bih rekao. Svi smo se dogovorili da ide i sedma točka, i sada te sedme točke nema. Da sam znao, ne bih potpisao, navodi Aleksić

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
45 komentara

Goran Aleksić, saborski zastupnik SNAGE, oglasio na Facebooku oko pokušaja opoziva Martine Dalić kojeg je predsjednik Vlade u četvrtak odbacio.  

ante_ramljak I MALO SE 'SPRDALI' S OPORBOM Odbili zahtjev za opoziv Dalić: 'Kod nas nema rijeke Peruće...'

Njegov status pod nazivom 'Moram to reći, inače bih puknuo' prenosimo u cijelosti. 

- S opozicijom sam dogovorio da kod zahtjeva za opoziv Martine Dalić ide i točka 7. koja glasi: 
"7. Osim svega navedenoga, ministrica Dalić konstantno ignorira važnost zaštite potrošača oštećenih nezakonitim poslovanjem hrvatskih banaka, pa je tako ministarstvo kojem je na čelu odbilo prihvatiti prijedlog da se zakonom omogući vansudsko obeštećenje hrvatskih građana oštećenih nezakonitim povećanjima kamatnih stopa, a što je već pravomoćno utvrđeno kolektivnom sudskom presudom iz zasad jedinoga kolektivnog sudskog procesa u RH. Očigledno je da ministrica Dalić predstavlja produljenu ruku nepoštenih banaka, čija je nepoštenost pravomoćno sudski utvrđena, te onemogućuje sustavno obeštećenje hrvatskih građana na temelju relevantne pravomoćne sudske prakse."
Ono što je otišlo u proceduru ima samo 6 točaka, nema sedme točke. Ne znam što bih rekao. Svi smo se dogovorili da ide i sedma točka, i sada te sedme točke nema.
Da sam znao što će se dogoditi, ja ne bih potpisao!
Baš sam ljut! -
napisao je na Facebooku Aleksić.

GRMOJA O OPOZIVU DALIĆ: 'Ja sam greškom napisao rijeka Peruća, ispričavam se svima...'

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message