News

Komentari 14

'Autom je zdrobio sve pred sobom, ja sam još u šoku!'

'Autom je zdrobio sve pred sobom, ja sam još u šoku!'

Ivan (49) u četvrtak je ujutro pomagao susjedu, koji se bavi pčelarstvom. Ubole su ga tri ili četiri pčele. Vozio je sam prema bolnici i doživio šok

Bila je riječ o sekundama! Nije ga imao tko voziti i morao je sjesti u auto i krenuti u bolnicu, ispričala nam je supruga Ivana F. (49) iz zagrebačkog Čučerja. On je u četvrtak ujutro pomagao susjedu, koji se bavi pčelarstvom. Ubole su ga tri ili četiri pčele i sam je Renault Meganeom krenuo u KB Dubravu, koja je od Čučerja udaljena oko 15 minuta vožnje.
- Medicinski sam radnik i znam nešto o tome. Zaključio sam da je bolje da sam krenem prije nego što bude kasno - rekao je Ivan.
Uspio se dovesti do bolnice, ali je na ulazu u Hitni prijam doživio anafilaktički šok, izgubio svijest te se punom brzinom zaletio u kabinu, u kojoj je sjedio zaštitar Boris Babun (19).
- Trebam psihološku pomoć jer sam u potpunom šoku. Cijele noći nisam sklopio oči. Jednostavno ga nisam očekivao. Iznenada je dojurio. Stisnuo sam se u kutu kabinice i nisam mogao vjerovati svojim očima - pod dojmom udarca ispričao nam je Babun.
Nasreću, nema težih ozljeda. Nategnuo je mišiće vrata. No liječnici su mu odmah nakon nesreće priskočili u pomoć. Imao je visok tlak, a šok koji je doživio još nije splasnuo. Boris se boji da neće tako skoro nestati. Vozača Meganea su pustili iz bolnice.
- Sretna sam što je dragi Bog obojicu spasio. Suprug je prije imao blaže reakcije na ubode pčela, ali nikada ovakve - kaže supruga Ivana F., koja radi u laboratoriju jedne bolnice. Dodaje kako je razočarana izjavama medicinskih radnika, koji su unesrećenima priskočili u pomoć. Kako kaže, nekoliko su puta ponovili joj je surpug vjerojatno pijan prije negoli su to provjerili.
Mladi zaštitar iz zagrebačke zaštitarske tvrtke Walter i M Security dobio je nekoliko slobodnih dana. Već će se u srijedu vratiti na posao, ali će raditi na novoj lokaciji.
- Ako kao i prošle noći ne budem mogao spavati, uzet ću bolovanje - zaključio je šokirani zaštitar Boris Babun.

Najčitaniji članci