News

Komentari 9

Automobili, kola Hitne pomoći, bageri: U subotu počinje dražba vozila, neki i po 600 kuna

Automobili, kola Hitne pomoći, bageri: U subotu počinje dražba vozila, neki i po 600 kuna

Javna dražba će se održati 21. studenog u prostoru TRCZ automobila d.o.o od devet sati. Sva vozila mogu se pregledati 19. i 20. 11., od 10 do 14 sati na lokaciji Mandlova ulica u Zagrebu

Javna dražba će se održati 21. studenog u prostoru TRCZ automobila d.o.o, Ljudevita Posavskog 43, Sesvete s početkom u 9 sati.

Sva vozila mogu se pregledati 19. i 20. 11., od 10 do 14 sati, na lokaciji Mandlova ulica, Dubrava, Zagreb (nasuprot spremišta ZET tramvaja). 

S obzirom na epidemiološku situciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 5 skupina sa vremenima početka prema rasporedu u tablici.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana uz vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu.

NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI JE OBAVEZNO.

Minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine. Jamčevine se mogu platiti u gotovini  prilikom pregleda 19. i 20. 11.2020. godine od 10.00 do 14.00 sati na blagajni TRCZ automobila d.o.o, Mandlova ulica, Dubrava, na lokaciji pregleda vozila. Jamčevine se mogu uplatiti i putem virmana (uplata mora biti provedena najkasnije  20.11.2020. do 12.00 sati) na račun TRCZ AUTOMOBILI d.o.o., Zagrebačka banka, IBAN HR6423600001101444888 za sva vozila. U poziv na broj potrebno je naznačiti redni broj vozila, a ako se plaćanje vrši za više vozila potrebno je brojeve odvojiti crticom. Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 200,00 kn. Ukoliko izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10% (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku 3 radna dana (do 9.09.2020.) uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje, te gubi pravo na povrat jamčevine. Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se vrši po načelu „VIĐENO-KUPLJENO“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi. Za izlicitirana vozila uplate se vrše od 23.1.2020.(ponedjeljak) do 25.11.2020. (srijeda), od 09.00 do 14.00 sati, na blagajni društva TRCZ AUTOMOBILI d.o.o., Ljudevita Posavskog 43, 10 360 Sesvete. Izlazni račun izdaje se isključivo na ime fizičke/pravne osobe koja je vozilo izlicitirala. Ako se uplaćeno vozilo ne preuzme u roku od 7 dana nakon licitacije, naplaćuje se ležarina od 50,00 kn za svaki naredni dan. Povrat jamčevine uplaćene u gotovini za osobe koje nisu izlicitirale niti  jedno vozilo, a sva vozila za koje je uplaćena jamčina su prodana,  vrši se isključivo odmah nakon Javne dražbe, a  osobama koje su uplatile  virmanom  povrat sredstava obavit će se u roku od 10 dana uz dostavu broja računa uplatitelja. Sve niže navedene početne cijene u tablici izražene su u kunama bez poreza. Kupac je dužan platiti 25% poreza na izlicitiranu cijenu (prikazano u tablici pod kolonom “POREZ”).

Cjelokupnu ponudu pogledajte OVDJE.

Najčitaniji članci