Obavijesti

News

Komentari 231

Bajić: Sanader laže, nikada mu ni bombonijeru nisam poklonio

Bajić: Sanader laže, nikada mu ni bombonijeru nisam poklonio
3

Ha, ha, ha! Volio bih i ja vidjeti tu sobu za rušenje Sanadera, nasmijao se Dinko Cvitan, šef Uskoka na pitanje o posebnom timu koji se bavi bivšim premijerom

VIDEO

Navodno je na optužbe Ive Sanadera, iznesene u emisiji Nedjeljom u dva, reagirao i Mladen Bajić, glavni državni odvjetnik. 

Kako doznaje Slobodna Dalmacija od izvora bliskih Bajiću, on je neslužbeno komentirao da Sanader laže. Navodno je rekao da 'nije nikad Ivi Sanaderu poklonio niti bombonijeru, a kamoli dvije slike.' 

Uz to, negirao da je ikad molio Sanadera da ostane na toj dužnosti. 

Andrija Hebrang je, pak,  Slobodnoj Dalmaciji rekao da nije gledao Sanadera na HRT-u, jer je 'jedan veliki prevarant i jedno od najvećih razočarenja u njegovom životu'. 

- On je podvojena ličnost. Sanader kojeg sam hvalio je onaj Sanader iz prvog mandata, a ovaj Sanader iz drugog mandata je uništio stranku i državu - kazao je Hebrang.

Sloković potvrdila da postoji 'soba za rušenje Sanadera'

Odvjetnica Ive Sanadera, Jadranka Sloković u izjavi za Novi list rekla je kako nema nikakve dileme da dokumenti iz istraga koji izlaze u medije dolaze od strane Uskoka jer te dokumente imaju samo tužitelji, te je dodala da obrani sigurno nije u interesu da mediji o Sanaderu objavljuju samo negativne stvari. 

Objasnila je da je neke stvari čak i braniteljski tim doznao iz novina. 

- Primjerice, nismo uopće znali da je od Jadranke Kosor uzet iskaz, a on je već bio objavljen u Jutarnjem listu. S Čobankovićevog iskaza su objavljene čak i fotografije, rekla je Sloković i potvrdila da sigurno postoji soba za rušenje Sanadera, ali je napomenula da joj je to kazano, no nije ju vidjela. 

Šef Uskoka: Ha, ha, ha...volio bih i ja vidjeti tu sobu za rušenje

Dinko Cvitan, čelni čovjek Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (USKOK) upitan za komentar Sanaderovih optužbi iznesenih u emisiji 'Nedjeljom u dva' prvo je rekao da će poslijepodne dati službeno priopćenje, a zatim se ipak 'otvorio' na pitanje da u Uskoku postoji poseban tim za Sanadera, tj. da postoji 'soba za rušenje Sanadera'.

- Ha, ha, ha! Volio bih i ja vidjeti tu sobu - nasmijao se Cvitan, javlja Danas.net.hr. Na sve je samo dodao kako je potpuno nromalno da Bajić opovrgava Sanaderove navode da mu je poklonio slike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 231
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.