News

Komentari 151

Bandić: 'Što ti hoćeš, mulac, što je?'; Tedeschi: 'Što se ti javljaš? Gledaj što si napravio s gradom'

Bandić: 'Što ti hoćeš, mulac, što je?'; Tedeschi: 'Što se ti javljaš? Gledaj što si napravio s gradom'

Naime, prema našim saznanjima sve je počelo pri jednom prestrojavanju gdje se Tedeschi junior, koji se vozio Mercedesom, ali ne blindiranim, osjetio ugroženim. Spustio je prozor i rekao Ljutiću: "Kako to voziš, pazi malo!"

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podnio je kaznenu prijavu protiv Emila Tedeschija (24), sina istoimenog poduzetnika i predsjednika uprave Atlantic Grupe, objavio je Nacional.

Bandić tvrdi da je mu je Tedeschi namjerno blindiranim Mercedesom i obijesnom vožnjom ugrozio život i prijetio.

Incident se dogodio 11. svibnja u večernjim satima u podsljemenskoj zoni, dok se Bandić vozio sa suradnikom Robertom Ljutićem, koji je o svemu sastavio opsežnu izjavu i konstatirao: "Bandić je bio vidno uzrujan, Tedeschi mu je verbalno prijetio i nazvao ga klošarom."

Bandić navodno tvrdi da ga je bilo strah Tedeschija mlađeg, zbog čega je morao doktoru.

- Obuzeo me strah, naganjao me ogromnim blindiranim autom. Potražio sam liječničku pomoć - rekao je Bandić. 

Kako 24sata ekskluzivno doznaje iz izvora bliskih istrazi, cijela situacija izgledala je bitno drugačije. 

Naime, prema našim saznanjima sve je počelo pri jednom prestrojavanju gdje se Tedeschi junior vozio Mercedesom, ali ne blindiranim, osjetio ugroženim Bandićevim vozačem. Spustio je prozor i rekao Ljutiću, za kojeg nije znao ni tko je, ni što je: "Kako to voziš, pazi malo!"

Dok su se oni prepirali u vožnji preko prozora, Bandić se nagnuo sa suvozačkog mjesta i Tedeschiju poručio: "Što ti mulac hoćeš, što je?". Na to mu Emil nije ostao dužan, ali prema našim izvorima nije mu poručio 'da je klošar'.

- A, što se ti javljaš? Uništio si cijeli grad, što se ti imaš javljati? - poručio je Emil prema iskazima naših izvora. 

Zanimljiva je činjenica da ovo Bandiću nije prva prepirka s građanima, ali dosad nikad nije podizao nikakve prijave. Postavlja se pitanje, želi li Miki ulogom žrtve peglati svoj ugled?

Najčitaniji članci