Obavijesti

News

Komentari 27

Bandića su pitanja studenata 'izbacila iz takta': Nabrijani ste

Bandića su pitanja studenata 'izbacila iz takta': Nabrijani ste
1

Milana Bandića posebno su iziritirala pitanja o projektima u gradu koja su mu postavili voditelji Radio Studenta. Tenzije su porasle čim se spomenuo Cvjetni trg

VIDEO

Zagrebačkog gradonačelnika ugostili su studenti u emisiji na Radio Studentu. Pitanja su mu u početku mogli postavljati građani od kojih su neki Bandića u eteru optužili za krađu i nepotrebno rasipanje gradskog novca, a iz Sindikata biciklista najavili su prosvjede. Gradonačelnik je sve smireno slušao, no iz takta su ga izbacila pitanja mladih voditelja. 

Da ga Uskok istražuje Bandić je demantirao, a voditeljima je rekao da su pogrešno informirani te da se trebaju malo bolje raspitati o svemu. Slično je reagirao u slučaju skupog pročistača voda o kojemu su mediji pisali, a voditeljicu je ironično poučavao što to točno znači natječaj. 

Voditelji nisu štedili zagrebačkog gradonačelnika te su ga ispitali o stvarima vezanim uz Grad koje posljednje vrijeme imaju velik odjek u javnosti, a u jednom trenutku Bandić je iziritiran pitanjima o projektima u gradu zaprijetio i da će otići. 

Tenzije su porasle čim se spomenula tema Cvjetnog trga. Voditeljica je Bandića upitala je li mu išta značilo 50.000 potpisa građana koji su se protivili gradnji i je li uistinu to projekt od javnog interesa. Bandić je voditeljici rekao da je nabrijana i da mu dopusti da završi rečenicu. Prisjetio se kako su mu stavili kofer ispred vrata što je shvatio kao rasističku uvredu kojom su mu poručili da ode iz Zagreba.

- Vi ste mladi čovjek, jel' vi znate šta znači kofer ispred vrata? Da selim iz Zagreba. To je urbani rasizam. Ja bih volio da ste vi reagirali, ali niste sigurno - rekao je studentici Bandić i kazao kako je garaža na Cvjetnom svaki dan puna.

Porječkali su se i oko garaža i vožnje u centru Zagreba, a Bandić je voditeljici poručio da se kandidira za gradonačelnicu jer ima 'puno ideja' i da se ne moraju u svemu slagati. 

Studenti su ga na kraju emisije upitali i za 11 milijuna kuna koji su kod natječaja Gradskog ureda za kulturu 'nestali' i gdje su novci:

Ja vam se moram nasmijati. Vi imate svršene kategorije. Vi ćete daleko napredovati. Ovo je tragikomično. Rekli ste da se to često događa u Poglavarstvu - rekao je Bandić, a onda je uslijedila prepirka je li voditeljica rekla 'često' ili ne.

Bandić se na kraj sa studentima ipak rastao u pomirljivom tonu i zaželio im sreću u radu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje