News

Komentari 617

Beroš: Ne želite se cijepiti? Želite li snositi krivicu za 4. val, punjenje bolnica i smrt ljudi?

Beroš: Ne želite se cijepiti? Želite li snositi krivicu za 4. val, punjenje bolnica i smrt ljudi?

Želite li ugroziti svoje i tuđe zdravlje? Želite li snositi krivicu za mogući 4. val. epidemije, ponovno punjenje bolnica, smrt ljudi, napisao je Beroš onima koji se ne žele cijepiti i rekao da je odgovornost na njima

Članovi Stožera i premijer danima šalju poruke građanima da se trebamo cijepiti kako bi izbjegli 4. val epidemije i kako bi imali sigurniju i stabilniju jesen, a sada je i Vili Beroš poslao poruku preko Facebooka onima koji se ne žele cijepiti ili misle da to nije njihova tema.

Pogledajte video

- Cijepljenje protiv COVID-19 nije vaša tema? Necijepljenjem upravo pokazujete da ste dio nje. Štoviše, pišete negativan scenarij i to ne samo za sebe već i svoju obitelj, susjede i svoje sugrađane - napisao je ministar Beroš i nastavio:

- Ako ne postoji medicinski razlog da se cijepite, a to ne želite učiniti, morate si postaviti sljedeća pitanja. Želite li ugroziti svoje i tuđe zdravlje? Želite li poništiti napor svih onih koji su se cijepili? Želite li spriječiti postizanje kolektivnog imuniteta? Želite li snositi krivicu za mogući 4. val. epidemije, ponovno punjenje bolnica, smrt ljudi? Želite li produljiti gospodarsku krizu, potaknuti gubitak radnih mjesta? Želite li spriječiti povratak života u normalu? Odgovor i odgovornost je isključivo na vama. #CijepiSe - poručio je Beroš.

 

Najčitaniji članci