Obavijesti

News

BILLA pekarnica – naša topla preporuka za svako jutro i dan

BILLA pekarnica – naša topla preporuka za svako jutro i dan
2

Pekarnice u BILLA supermarketima svaki dan nude tople, hrskave, ukusne i svježe pečene pekarske proizvode, peciva i kruh

Onaj poseban i svima drag miris svježe pečenog, toplog kruha širi se BILLA supermarketima, jer odjel pekarnice tijekom cijelog dana priprema i peče peciva i kruh za svaki ukus. Pekarski proizvodi iz vlastite proizvodnje osiguravaju svježinu i najbolju kvalitetu te odjeli pekarnice u svakom trenutku nude svježe pečene i tople prekarske proizvode.                                                                       

Uz vlastitu proizvodnju, gotovi proizvodi vodećih domaćih pekarskih industrija i manjih lokalnih proizvođača svakodnevno se svježi dostavljaju u naše supermarkete.

Od 14.4.2016. započela je nova BILLA kampanja za pekarnice u supermarketima u kojoj u suradnji s glumicom Suzanom Nikolić želimo našim kupcima još više približiti svježinu asortimana u BILLI te koncept svježeg i uslužnog supermarketa u susjedstvu u kojem će uvijek dobiti svjež, ukusan proizvod i kvalitetnu pomoć i preporuku našeg osoblja.

Više od 200 različitih proizvoda – to je ono što BILLA pekarnice nude svaki dan, jer želimo zadovoljiti svakog kupca, različite ukuse i prehrambene odabire. U ponudi se nalazi široka paleta peciva i kruha od raznih vrsta brašna, s dodatkom sjemenki i začina te razne slatke i slane pekarske delicije.

U BILLA pekarnici možete pronaći detaljne informacije o svakom proizvodu s točnim specifikacijama sastojaka, vrstama brašna i ostalim podacima koji vam mogu biti važni pri odluci o kupnji. Uz to, uvijek su vam na raspolaganju naši djelatnici koji će vam dati savjete i informacije i pomoći vam u odabiru proizvoda.

Prolistajte i BILLA katalog gdje vam svakog tjedna toplo preporučujemo najpovoljnije cijene pekarskih proizvoda i slastica, a naši djelatici u supermarketu će vam rado pomoći da pronađete željeni kruh, pecivo ili slatki savitak.

U svakom zalogaju uživajte bezbrižno jer kontinuirano educiramo naše djelatnike kako bi proizvodi koje svakodnevno pripremaju i peku za vas zadovoljili najviše standarde i sve vaše zahtjeve u segmentu kvalitete. U taj proces aktivno su uključeni i naši dobavljači te lokalni proizvođači kako bismo zajedno postigli najbolje rezultate i ponudili vam samo najbolje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.