Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
214 komentara

'Biste li vi dali dijete gayevima koji se mačuju pred djecom...?'

Zašto se cijelo vrijeme istospolne partnere, čija prava nitko ne želi umanjiti, koristi kao političku platformu kad lijevo liberalna opcija nije učinila što je mogla, upitala je Irena Petrijevčanin Vuksanović (HDZ)...

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
214 komentara

U raspravi o udomiteljstvu često se od HDZ-ovaca moglo čuti kako su lijevo liberalna imala priliku životnim partnerima osigurati prava, ali je to propustila učiniti. 

- Zašto se cijelo vrijeme istospolne partnere, čija prava nitko ne želi umanjiti, koristi kao političku platformu kad lijevo liberalna opcija nije učinila što je mogla ili se zapravo ne želi brinuti o pravima nego preko njihovih leđa demontirati dobar zakon vladajuće većine - upitala je Irena Petrijevčanin Vuksanović (HDZ).

Stjepan Pavlek ISPOVIJEST ZAGREPČANINA 'Gay smo i htjeli smo udomiti djevojčicu, ali nisu nam dali...'  

- Ako smo mi bili loši i budalasti, nemojte biti i vi. Ta Vlada nije bila dovoljno sposobna. Ono što je radila nije bilo dovoljno. U nekim resorima sramim se što smo napravili. Ali nemojte se vi sutra sramiti. To što smo mi bili gori ne daje vama pravo da budete još gori. Vodite državu naprijed, a ne nazad. Otvorite joj prozore i vrata, neka uđe sunce i svijetlo. Nemojte govoriti što je bilo prije pet godina jer otvorit ćete vrata da se govori što je HDZ-ova Vlada radila prije sedam ili 15 godina. Nikad kraja toj zabavi - poručio je Goran Beus Richembergh (GLAS). 

Zagreb: Hrvatski sabor počeo 10. sjednicu BERO PORUČIO MINISTRICI: 'Mogli bi vi na jedan dan biti partner u istospolnoj zajednici'

Stevo Culej (HDZ) upitao je zastupnika "bi li dijete dali na udomljavanje normalnom paru: muškarcu i ženi ili dvojici s gay pridea, gole guze, koji mlataraju i mačuju se pred djecom". Predsjedavajući Furio Radin upozorio je HDZ-ovca da pazi na riječi. 

BURNA RASPRAVA U SABORU: 'Apsurdno, samci smiju udomiti djecu, a gay parovi ne smiju...'

- Tu vam nema odgovora da i ne, jer ni vi ni ja ne ispunjavamo uvjete da bi djecu dali na udomljavanje, ne daj Bože na posvajanje. Procjeniteljski timovi odlučuju u najboljem interesu djeteta, Ako dijete nema tko drugi udomiti onda nema rasprave tko je koje boje kože ili spolne orijentacije nego gdje mu se nudi kao najbolje rješenje - uzvratio je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message