Obavijesti

News

Komentari 223

Bivši dečko učiteljice koja je spavala s učenikom (15): Htjela je 6 puta na dan. Nisam mogao

Bivši dečko učiteljice koja je spavala s učenikom (15): Htjela je 6 puta na dan. Nisam mogao
14

Britanka Kandice Barber (35) odvela je učenika u polje. Prije toga mu je slala fotografije u toplesu. Na ročišta dolazi sa suprugom. Njezin bivši dečko kaže da je bila nezasitna i da su zato prekinuli

VIDEO

Nisam se mogao nositi s njezinim seksualnim nagonom, plesala je oko šipke u garaži u oskudnoj odjeći, ponekad bi i prijateljice pozvala. Ona je vrlo živahna, to ju je i uvuklo u probleme, rekao je za Daily Mail bivši dečko Britanke Kandice Barber (35), koja je imala odnose sa svojim učenikom (15) krajem 2018. godine.

- Ponekad bi tražila i šest puta na dan. Nisam to mogao više podnijeti - dodao je.

Učiteljica spavala s učenikom pa mu zaprijetila da će ga optužiti za silovanje ako nekome kaže
Učiteljica spavala s učenikom pa mu zaprijetila da će ga optužiti za silovanje ako nekome kaže

Nakon škole ga odvela u polje

Kandice je dječaku slala fotografije u toplesu. Nakon škole ga je autom odvela u polje gdje su imali odnose. U rujnu prošle godine osudili su je za slanje eksplicitnih fotografija učeniku, ali nisu mogli dokazati ostale optužbe, uključujući seks s djetetom.

Sad joj opet sude, a presuda je 15. veljače. Kandice na ročišta dolazi sa suprugom. Dječaka je, kako tvrde tužitelji, iskoristila dok je radila kao nadzornica u školi. Nakon što je spavala s njim, zaprijetila mu je da će reći da ju je silovao, ako nekome kaže za aferu.

Mirror je objavio intervju s njezinim bivšim koji je bio u šoku kad je čuo za što je terete. 

Nakon 15 godina braka saznala sam da mi je muž zapravo gay
Nakon 15 godina braka saznala sam da mi je muž zapravo gay

Vani, u autu, vrtu, šumi...

Upoznao ju je na web stranici Plenty of Fish i kaže da joj je otpočetka seksualni apetit bio izrazito velik.

Bila je nezasitna, a seks je često zahtijevala na neobičnim mjestima.

- Voljela je to raditi vani, ponekad u autu, vrtu ili u šumi. Vozili bismo se negdje, a ona bi rekla: 'Stani, osjećam se napaljeno'. Jednostavno mi je postalo previše. Svatko ima svoje osobne potrebe, a nju su takve stvari uzbuđivale, no na kraju se nisam mogao nositi s time, bilo mi je dosta - prisjetio se dana kad se ponekad osjećao kao stvar, kao njezina velika seksualna igračka.

Kandice Barber

Plesala bi u garaži, došle bi i prijateljice

- Kandice je prekrasna djevojka, sjajna majka i u biti vrlo poštuje zakon. Dok smo bili zajedno nikad nije dobila ni kaznu za parkiranje, a kamoli što drugo. Ali, što se tiče seksa, bila je nevjerojatno živahna i to ju je uvuklo u sve ove probleme koje sad ima - dodao je.

Teacher Kandice Barber  convicted of having sex with a 15-year-old schoolboy, UK - 28 Jan 2021

Osvrnuo se i na njezino strastveno plesanje oko šipke.

- Rekla mi je da pleše oko šipke kako bi ostala u formi, zbog lijepe linije, ali uvijek je bilo toga više. Nosila bi vruće hlače i seksi grudnjak, a na kraju bismo često vodili ljubav. Ponekad bi došle njezine prijateljice i priredile bi predstavu. Sve su to bile seksi djevojke i znao sam uživati u tome - rekao je.

Snop ljubavnih pisma iz Prvog svjetskog rata vratit će obitelji
Snop ljubavnih pisma iz Prvog svjetskog rata vratit će obitelji

Slala je fotke drugim muškarcima

S pohotnom učiteljicom je u vezi bio dvije godine, a kap koja je prelila čašu njegove tolerancije bio je pronalazak škakljivih fotografija na njezinom mobitelu.

Sama se fotografirala i snimala. Na snimkama je bila gola ili oskudno odjevena, a u jednom videu se zadovoljavala seks igračkom.

- Prozvao sam je zbog toga i priznala mi je da ih je slala drugim muškarcima. Priznala je i da me varala s nekim koga je upoznala u teretani. Tad smo prekinuli. Bio sam stvarno ljut i povrijeđen. Naša se veza već mučila, ali kad je priznala ono u što se upuštala, znao sam da nećemo moći nastaviti dalje - nastavio je.

- Zapravo smo se rastali u prilično dobrim odnosima, ali odahnulo mi je što je sve gotovo. Kandice sam smatrao pomalo otkačenom što se tiče seksa i to me zapravo odvratilo od nje - napomenuo je, a prenosi Daily Mail.

Sve o odnosu s maloljetnim učenikom isplivalo je u javnost nakon što su se školom proširile glasine od dječakovoj vezi s učiteljicom, što je on u početku negirao. Kandice je, navodno, učeniku rekla da je trudna s njim, no da je otišla na pobačaj.

Također, sugerirala mu je da izbriše sve poruke koje mu je poslala. Učenik je bio zabrinut i preplašen, rekli su na suđenju, a kako je nastrana učiteljica uporno sve negirala, dječak i njegova obitelj bili su prisiljeni prolaziti kroz sudski proces.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 223
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"