Obavijesti

News

Komentari 4

Bivšoj curi ostavio bombu pred vratima, a njenoj kćerki - čips

Pred ulazna vrata stana svoje bivše djevojke ostavio je vrećicu s natpisom "Za Suzanu", u koju je stavio jedan čips namijenjen njenoj kćerki i maskiranu ručnu bombu M52...

VIDEO

Goran Vučković (43), iz mjesta Seferovci u BiH, osumnjičen je da je u 7. mjesecu u Aleksandrovcu, pokušao ubiti bivšu djevojku Suzanu Prerad (34) jer mu se nije htjela vratiti, prenose nezavisne novine. 

On je, kako stoji u optužnici koju je podiglo Okružno javno tužiteljstvo Banjaluka, a potvrdio banjalučki Okružni sud, bombu bivšoj djevojci ostavio u srpnju, a prethodno je istog mjeseca tri puta dolazio u Suzaninu kuću, ostavljajući utisak da je sve u redu i da joj ništa ne zamjera.

Pred ulazna vrata stana svoje bivše djevojke ostavio je vrećicu s natpisom "Za Suzanu", u koju je stavio jedan čips namijenjen njenoj kćerki, 'hepo' kocke za vatru, malo sitnih drva za potpalu i maskiranu ručnu bombu M52, koju je posebno uvio u koru od drveta.

Bombu je ubacio u koru drveta i tako je prikrio da je Suzana ne otkrije, a pritom joj je ostavio i ceduljicu s porukom "Od druga, poz", računajući da će ostavljenim porukama potvrditi povjerenje djevojke u bezazlenost poklona.

"Znao je da će žrtva kadtad ostavljeni 'poklon' upotrijebiti za potpalu vatre i da će bomba pod utjecajem vatre eksplodirati, što se i desilo kada je je ona 16.7., oko 16.30, zbog izuzetno hladnog vremena, sadržaj iz vrećice stavila u peć u dnevnom boravku stana", navedeno je u optužnici.

Nesretna djevojka je potpalila vatru i tada je, kleknuvši ispred peći, ručna bomba M52, koju je naložila, eksplodirala. - Uslijed eksplozije, dijelovi peći i bombe su oštećenoj nanijeli teške povrede u vidu eksplozivne rane u području lica i ranu na području lijeve šake s opekotinama tog dijela ruke - stoji u optužnici, te se naglašava da je Suzanu pokušao ubiti na krajnje podmukao način.

Optužnica ga, također, tereti i da je neovlašteno držao oružje i municiju čije držanje građanima nije dozvoljeno, a riječ je o dvije vojne puške M48, 16 metaka, te ručnu bombu M52. Suzana Prerad je, inače, razvedena i ima desetogodišnju kćerku, koja je, u vrijeme eksplozije, bila kod oca.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa